Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Şiştim şiştim patlıycam kızlaaaarrr

Anladığınız üzere periyodik dönemler, anladığınız üzere henüz başlamadı ve yine anladığınız üzere kendimi balon gibi hissediyorum ))
Eve gidip uyumak istiyorum, akşam olsa iş bitse gitsem uzansam hiç bir şey yapmasam sadece uzansam..
Nerde o günler ahhh ahhh ))

günaydın

kımsecıkler yok yıne ama ben burdayım hafta sonları hariççççççççççççç

bu hafta güzel bir hafta sonu idi çok eğlendik

yeme düzeni aynı değişiklik yokkkkkkkkkkk

günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta diliyorum
bol hareketli ve kaçamaksız olması dileğiyle

Selammmm

Gelmiyorum zannetmeyinnnn
Gözüm sürekli burdaaa sadece yazamıyorum o kadar ))
Çok yoğunum çoookk, yarın 2 ayrı grup ve 2 ayrı eğitimim var
Bütün gün eğitimde olacağım, artık sorarlarda sorarlar ))

Yeme düzenim aynen devam ama kilo vermem çok yavaşladı
Spor yapamıyorum büyük ihtimalle ondan..
Akşamşarı eve gelişim 8:30 civarı oluyor, birşeyler atıştır kahve iç duş al derken saat 11 i buluyor..
Ama napıcaz? Bahane değil çözüm bulucaz ))
Sabah erken kalkmaya çalışıcam bakalım
Bir şekilde spor yapmam gerekiyor yoksa ayda 100 gr vericem ))))
Hadi bana iyi geceler, size de tatlı rüyalar ))

günaydın

soyam hedefime çok az kaldı hoş artık böyle yemeye alıştım kilo almasam bu bile yeter bana
ben yeme işlemini akşam saat 18,00 bitiriyorum spor olarak hafta 3 gün 1 saat yürüyorum genelde cumartesi pazar oluyor bir günde hafta içi hangi gün boş olursam atıyom kendimi sokağa bugunde akşam üzeri yürüyeceğim eğer yağmur yağmazsa

ha birde 27 beden kotumu düğmeleri kapandı

ben sağlıklı beslenmeye başlayılı 19 martta tam 1 yıl olacak yanı bir yılda 15 kg vermiş olacağım az olabilir belkı ama benım bunyem böyle yavaş yavaş sindire sindire gitti kılocuklarım

en önemlisi de bundan sonra başlıyor korumam çok önemlı o yüzden benım bir ayağım burda olacak buraya yediklerimi içtiklerimi hareketlerimi yazınca insan daha çok motive oluyor

kahvaltım
pekmezli su

bugun kendime kahvaltı tabağı hazırladım

domates,salatlık,biber,maydonoz,peynir,ceviz ve 1 dilim ekmek

görüşmek üzere byeeee

canım pekmezli limon kan değerlerini yükseltti mi
merak ettim umarım kansızlığın gitmiştir

çok şükür bugunde karnım doydu

öğle menü

5-6 yk semiz otu yemeği(bulgurlu)
yoğurt
1 adet yeşil biber

bu saate kadar 2 lt suiçtim

selam canım
daha kanımı ölçtürmedim ama rengim değişti etrafımıdakiler öyle diyorrr

limonlu içmek daha fazla demir sağlıyormuş galiba tadını begenmedin sadece pekmez içiyorsun
renginin değişmesi işe yaradığını gösteriyor benimde üşümem eskiye oranla kalmadı
üşüdüğüm an 2 kaşık limonlu pekmez yiyorum ve üşümem gidiyor

Selaamm arkadaşlar Bende sizin aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz.1 buçuk haftadır diyet yapıyorum ve hergün spor yapıyorum şuana kadar hiç kaçamağım olmadı 70 kilo idim şuan sabah aç karna 66.5 görüyorum çok hızlı gidiyorum ve geri alma olasılığım çok yüksek.Ama kendimi hiç aç bırakmıyorum 2 saatte bir düzenlii yiyorum 7den sonra birşey yemiyorum sadece yeşil çay çok acıkırsamda elma fln yiyorum.günde de 2 litre su içiyorum.Hedefim 58 ama yavaş yavaş vermek istiyorum bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

iyi akşamlar kızlar
yoğunluktan uğrayamaz oldum buralara
geçen hafta aldım tahlillerimi
her şey normal troit sonuçlarım perşembe çıkıcakmış
tek endişem bi doktor diyet yapıp kilo kaybedersen eski hipertroidi tetiklenebilir demişti
ondan korkuyorum
ama inşallah bişey yoktur
ishalim geçti çok şükür ama o ara 2 bazen 3 tane muz yediğim oldu
şu an 65 görünüyorum
ne güzel 64e inmiştim adete sayıyordum ama adet geçti hala kilo gitmedi
e tabi spor da olmayınca düzen şaştı
hemen kendime gelmem gerek
nisana kadar 60 görücem demiştim ama zor görünüyor
acelem yok hedefimi hazirana çekiyorum
haziranda 58 kilo olucam kocamdan 1 kilo eksik olmam lazım
:)

günaydın canım

eğer kaçamak yapmazsan tabıkı gelebilirsin
ne diyelim hoşgeldin

Bence ilk giden kilolar hızlı gider sonraları yavaş yavaş gider bence panikleme

Son düzenleme:
günaydınnnnn

insira takma canım umarım ciddi birşey çıkmaz tahlilil sonuçları bence kilodan önce sağlık önemli

ay kızlar bir hastayım anlatamam hapşura hapşura bir hal oldum boğazlarım felaket ağrıyor ben nezle olunca hiç ilaç kullanamıyorum baktım kötüye gidiyor hemen iğne vurduruyorum öyle geçiyor bakalım bugunude atlatayım olmazsa yarına iğne mı vurdururum

kahvaltı

domes,salatalık,biber,maydonoz,peynir ceviz 1 dilim ekmek (bugunlerde maydonoz ve tere dadandım ) ve çay

bazen yazmıyorum yediklerimi fakat yeme düzenim aynı

canım çok geçmiş olsunnnn

BAKIN KIZLAR BEN NE YAPTIM KÖYDEN BİR SÜRÜ YEŞİLİK LAHANA FALAN GELDİ NE YAPAMYIM NE YAPAYIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM BİRAZINI KOMŞULARA DAĞITIM SONRA

LAHANAYI 3-4 YAPRAK KAYNATIM SUYUNU İÇİYORUM İNANILMAZ DERECE BAĞIRSAKLARIMI ÇALIŞTIR DI SABAH AKŞAM WC ÇIKIYORUM ÖNCE İLAÇ KULLANIYORDUM ŞÖYLE BİR ARAŞTDIM İBRAHİM SARAÇOĞLININ SİTESİNDE LAHANIN FAYDALIYMIŞŞŞ

Beyaz lahana en iyi toksin atıcıdır (detoxification = detoksifikasyon). Toksin atıcı olması bir başka ifade tarzıyla, vücudu arındırmak anlamına gelir. Yeri gelmişken hemen belirtmekte fayda görüyorum, toksin atmak ile antioksidan özellikler birbirlerinden tamamen farklı şeylerdir. Vücuda alınan zehirli kimyasalların (toksin) veya birikmiş zehirli kimyasalların uzaklaştırılmasında beyaz lahana kürü ideal bir toksin atıcıdır. Bu toksinlerin kaynağı nedir şeklinde bir soru sorulduğu zaman cevabı oldukça basittir. Tükettiğimiz sebze ve meyveler zirai ilaç içermektedir. Tükettiğimiz et veya süt gibi maddeler ağır metaller içermektedir. Soluduğumuz hava, araçların egsoz gazlarında bulunan zehirli gazları içermektedir. Yaşadığımız çevrede bulunan fabrika bacalarından solunum yoluyla aldığımız toksinlerdir. Tüm bu zehirli maddeler zamanla vücudumuzda birikmekte ve organlarımıza zarar verebilmektedir. İşte, beyaz lahana doğal olark uygulaması bu zehirli maddelerin vücudumuzdan atılmalarında önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, beyaz lahana toksin atıcıdır veya arındırıcıdır diyoruz. Vücudumuzda oluşan biyokimyasal reaksiyonlar esnasında serbest radikal adı verilen çok hızlı reaksiyona girerek özellikle hücre zarına veya hücre içindeki DNA ya zarar veren (mutasyon) maddeler oluşmaktadır. İşte, hücreye zarar verebilen bu serbest radikallerin, zararsız hale getirilmesinde etkin rol oynayan maddelere antioksidan madde veya kısaca antioksidan denir.

Yeri gelmişken hemen hatırlatmakta fayda görüyorum, taze beyaz üzüm bilinen tüm meyveler ve sebzeler içerisinde hiç biri ile mukayese edilemiyecek kadar güçlü antioksidan özelliklidir. Unutmayınız, her sebze ve her meyvede bir kaç değişik antioksidan madde bulunmaktadır. Ancak, taze beyaz üzüm ile bu konuda hiç bir meyve veya sebze boy ölçüşemez. Eğer, taze beyaz üzümün bu antioksidan gücünden istifade etmek istiyorsanız, mevsiminde ve günde bir salkımdan (200-250 gram) fazlasını tüketmemek şartıyla maksimum antioksidan gücünden faydalana bilirsiniz.

Antioksidanlar üzerine bir çok spekülasyonlar yapılmaktadır. Eczanelerin vitrinleri bu tür ithal tabletler ile dolu... Unutmayınızki, vücudumuzun kendisi de çok güçlü doğal antioksidanlar üretmektedir. Vücudumuzun kendi ürettiği en güçlü antioksidanlardan bir tanesi frataxin’dir. Hekiminize danışmadan antioksidan tabletlerini kullanmayınız.

Doğal Bitki Destek grubu 1: Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük uygulama tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük uygulama

Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici bu on günlük uygulamayı, bir yıl boyunca üç veya dört defa yapmak en doğrusudur. Bu uygulamaya başladığınızın ikinci veya üçüncü gününden sonra vücudunuzun terlediğini ve özellikle de yüz kısmınızda yağlı yağlı terlediğinizi görürsünüz. Aynı zamanda dışkıda da belirgin şekilde yağ oranının artığı gözlenebilmektedir. Bu da yağla beraber toksinlerin atıldığını gösterir. Uyguladığınız dönemlerde daha sık banyo veya duş yapmanız sizi hem daha çok rahatlatacak hem de deri gözenekleri açıldığından daha rahat toksinli-yağ atmanıza yardımcı olmuş olacaktır. Unutmayınız ki, toksin atan vücut kendini yeniler.

günaydın canım

eğer kaçamak yapmazsan tabıkı gelebilirsin
ne diyelim hoşgeldin

Bence ilk giden kilolar hızlı gider sonraları yavaş yavaş gider bence panikleme

Hoşbuldukkk Yok kaçamak yapmadım hiç yapmamda çünkü kaçamak yapınca onu yiyim bunudaa yiyimm derkeen baktım sonu gelmiyooo vallaa

Selam kızlar hastayim evde yatıyorum ama canım cok sıkılıyor ben tatmaya alışık değilim. Kartanem menülerini payas canım görüşürüz B'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…