Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyy harika, biz de Istanbul'da oturuyoruz, ama ailem yazin Maçka'da köyde oluyor. Bayramda bende Maçka'daydim. Ailemi de aldim döndüm Istanbula yakinda söz ve nişan var zaten artik gelmeleribgerekiyordu
Ayyy harika, biz de Istanbul'da oturuyoruz, ama ailem yazin Maçka'da köyde oluyor. Bayramda bende Maçka'daydim. Ailemi de aldim döndüm Istanbula yakinda söz ve nişan var zaten artik gelmeleribgerekiyordu
Selam kizlaar, bi süredir aranizda değildim yoğunluktan. Aileleri taniştirdik, gittik geldik derken dun de evlilik teklifi eşliginde tek taşimi takti sevdiceğim. Resmi de sizinle paylasayim dedim :)
Kismetse c.tesi günü de istemeye gelecekler ve ayni yüzükleri kurdele eşliginde takacağiz söz vererekten
Bir de kendi elcağizlarimla hazirladiğim söz tepsimi de görün istedim. Anlaşildigi uzere mor aksesuar sebebi, mor detayli kiyafetlerimiz olacağinda