Yaşı benden küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Benim otuzumu aştım ve hala bekarım.2005ten beride bir arkadaşlığım olmadı.Aşk nasıl bir duyguydu unutmak üzreyim:)Gelelim problemime beğenilen vede ilgi gören biriyim.Ama genelde ilgi gösterenler çoğunlukla benden küçükler 4 yaş veya 6 yaş farkla bazen isyan ediyorum nerede yaştaşlarım diye:)bir arkadaşım benden 6 yaş küçük ve evlilik düşünüyor.Arkadaşım diyorum ben ona dost gibiyim yaştan dolayı ,o beni tanıdıkça evliliği düşünmeye kadar getirdi.Sevgili hiç olmadık.Ben her daim yaşı öne sürüyorum.O ise ikna çabalarında,ben bu kadar farkın problem olacağı düşüncesindeyim sizce doğrumu düşünüyorum?

canım benim halamın eşi kendinden 8 yaş küçük.erkekler genelde kendinden olgun kadınlardan hoşlanıyor.zaten 25'ini geçmiş bekar erkek bulmakta zor.şayet aşk varsa karşındaki insanda yeterli olgunluktaysa neden olmasın??

Anlaşabiliyorsanız eğer yaş farkı o kadar sorun değil bence
Sevgiliminde annesi babasından büyük ama maşallah çok iyi geçinip gidiyorlar.
Önemli olan erkeğinde sizin kadar olgunlaşmış olması

Düşünceleri kendisi olgun fakat ilerisini düşününce sanki ben erken yaşlanacağımda çıtır sevdası olup aldatır gibi düşünceler geliyor aklıma

aldatacak adamın içinde varsa aldatır canım .yaşla falan ilgisi yok aldatılmanın.hakkında hayırlısı olsun diyim ne diyim..
aranızda kaç yaş fark var ki sen kaç o kaç yaşında?

İçinize sinmiyorsa bu yaş farkı bence hiç başlamayın.Otuzu aşsanız ne olacak ki?Önemli olan sizin kendinize uygun gördüğünüz birini bulmanız.Ben bir erkeğe güvenmem doğrusu.Sonra bu durumu başınıza kakmayacağı ne malum?:sm_confused:

haklısın aslında erkeğin sağı solu belli olmaz.İçime sinmiyor evet öncedende geldi başıma 4 yaş küçüktü benden ki onu çoook sevdiğim halde istemedim.O zaman ben 24 o 20 idi.Offff yaaa(neden hep benzer durumla karşı karşıya kalıyorum kisanırım yaşıtlarım bekar olarak azınlıkta denk gelme ihtimali yüzde olarak düşük ondan bu durum tekrarlıyor.

Küçük gösterdiğinizi düşünüyorum.Bu büyük bir avantaj.Bence hiç acele etmeyin.İçinize sinseydi,bu durumu takmasaydınız deneyin,derdim.Erkeklere güvenemiyorum.Elde edene kadar her türlü taklayı atarlar,sonra işlerine gelmedi mi bir bir eleştirirler sizi.Hiç mi yok karakter sahibi,net erkekler?Elbette var,ama onu anlamak size düşüyor bu durumda.a.s.

bence arada aşk, sevgi, saygı varsa yaşın pek bi önemi yok.
ama tabi yinede size kalmış bişey, hakkınızda hayırlısı olsun

yaştan önce okdr önemli olan şeyler varki cnm...herşeyde anlaşabilcegini düşünüyorsan yaş önemli deil bence..senden büyük olupta dengesiz olcagına küçük olsun adam olsun..

karısı büyük olan zengin olur derler:1closedeyes:

yaşımı göstermediğim söyleniyor yaşımı söylediğimde genelde bir şaşkınlık oluyor.onun saçları dökülüyor kel kalcak gibi:)bide göbeği çıksa benden büyük görüncek:)yan yana gezerken kimse aaa kıza bak çocukla çıkıyor diyemez öyle görünmüyoruz.Ama yarın birgün bir tartışma ve sinir harbinde bir laf ederse biterim diye düşünüyorum.Çevremde olumlu örneklerde yok değil.

bence senden kucuk olmasi avantaj...30 unu asmis bekar ariyorsun ama o yasa kadar bekar kaldiysa onun da bi takim sorunlari vardir, kimseleri begenmeyen bi tiptir veya isini gucunu oturtamamistir hem de artik cok secicidir...Bence senden genc olmasi daha iyi, iliskiniz saglam olur sen ondan olgun olursun ve onu yonetir, idare edersin hem de 30 unu gecmis erkeklerde bulamayacagin heyecani yasarsin, aski sana hissettirir.

Sonra yasini gostermeye baslarsin simdi reddettiklerine pisman olursun, eger seviyorsan yasi falan dusunme bence. Ilerde citirlarla aldatir diyorsun ama aldatan erkeklere bakiyorum cogu esinden bile buyuk cirkin kadinlarla aldatiyorlar, yani burda yazilanlar hep oyleydi. Yasla falan ilgisi yok bence. 30 unu asmis bekar birini bulursun, onu dusunursen o da altabilir, baska sorunlar olabilir, yani dusununce bulursun biseyler...

Bence ikiniz birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos. Bahsettigin yaslar 10 yas fark degil sonucta.

Yaşından küçük mü gösteriyorsun?
Bu gibi durumlarla devamlı karşılaşıyor olman aklıma bunu getirdi.
Bende çok karşılaştım. İnsan düşünüyor tabii dış etkenlerde var
Bana sonun da benden 6 yaş büyük birisi kısmet oldu :)
Aranızda ki sevginin büyük olduğuna inanıyorsan canım yaş engel değil..

Niye bir laf etsin ki , laf edecek bir durum değil bence...Seviyorsanız dert etmeyin derim , ama ailesinin de istediğinden bu yaş farkını sorun etmeyeceğinden emin olun ... Çünkü kayınvalideler genelde bir kulp arar ya , ilerde laf sokuşturmasın aralara ...Evlilik için çok acele etmeden ailesini de tanımanın faydası olacağını düşünüyorum ..

bence önemli olan yaş değil yaşın getirdiği güzellikler olgunluklardır

Çok aşıksan, seviyorsan, varsın yaşı küçük olsun, ne istiyorsan yaşa diyecem ama aranızda öyle birşey de yok. O zaman biraz düşünmek lazım.şakkıdı

Malum bilirsiniz evlilik her zaman iki eş arasında kalmaz. Dersen ki ben evime, aileme kimseyi karıştırtmam amenna ama aileler işin içine girerse ister istemez huzursuzluk olur bence. Gerçi eşinin ailesine de bağlı belki çok yapıcı tutum içinde de olabilirler.

Bilirsiniz ki erkek tarafı yaşça ufak bir kızla evlendiiyorsa oğlunu helede oğlu kart herifin tekiyse övünç kaynağı olur ama yaşça oğullarından büyük olunca tam tersi oluyor.

Bence sen seviyorsan önce karşındaki insanı iyice bir tart peşinden de ailesinin içine biraz karışıp onlarında nabzını ölç tavırlarından neyin ne olacağı karşında olur zaten duruma göre karar verirsin.

Bence yaş çok büyük problem olmamalı.KArşı taraf sorun etmiiş olsa zaten ciddi düşünmez.Hem önemli olan yaşların uyuşması değil ki gönüllerin birbirini sevmesi idare etmesi.Yaşların uyumu yerine sizi taşıyıp taşıyamayacağını düşünün derim

Bence 6 8 yas problem olur büyük ihtimalle

gençliğini yaşayamamış da baska birilerine gözü kayablir gerçi olgun olup olmamasına da baglı ama

birkaç yas problem degilde 8 yas biraz çok bence

Sonra pişmanlıklar yasayabilirsin

Kimse garanti edemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…