E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
yaş farkı biraz fazla ama uyumunuz önemli. yaştan ziyade olgunluk açısından ilişkiyi değerlendirin.
hep onun açısından olumsuz olur diye düşünmüşsünüz. ilişkiye başlayınca, belki siz ondan beklediğiniz duyguları göremeyeceksiniz. belki bazı davranışları size toy gelecek. sizin hayat tecrübeniz daha fazla, sizin beğenmeme ya da pişman olma olasılığınız daha fazla geldi bana.
genelde erkekler geç olgunlaşır ama istisnalar da var. (bir istisna da eşimdir)
bence seviyorsanız ama evlilik olamaz diye düşünüyorsanız, kafanızdan ilişki düşüncesini çıkarın.
belki, olabilir diye düşünüyorsanız da bir ilişkiye başlayabilirsiniz. birlikte ömür geçirip geçiremeyeceğinizi anlarsınız.
arkadaş ve sevgili olarak çok farklıdır insan. belki sevgiliyken, onun evlenmek istediğiniz adam olmadığını düşüneceksiniz, belki de ruh eşiniz olarak göreceksiniz...
yaşamadan bilemezsiniz.
Aslında 1-2 yaşın belki öenmi yok ama çok yakından tanıdığım bir arkadaşım var ve babası annesinden nerdeyse 10 yaş küçük ve adam eşine teyze diye sesleniyor. Gençlikte tamam bi sorun yok ama kadın erkekten daha çok çabuk yıpranıyor özellikle doğumdan sonra ama siz bilirsiniz.
Onunla arkadaşlığımızın ilk başlarında bir tartışma konumuz olmuştu msjlaşırken bana menopoz teyze diye msj atmıştı.Şimdi bana duygularını söyleyip,evlilik lafları ettiğinde herşeyi unuturum ama o sözü kafamdan atamam dedim.Çok utanıyor o söze eziyorsun beni hataydı ki ben genelde erkek arkadaşlarımada öyle takılırım falan dedi.Zor ben yıkılırım ev içi öyle bir sözle karşılaştığımda,herkese tşk ediyorum bu arada arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için.Böyle bir söz etmiş biri sizce büyük bir sinir harbinde bu sözü tekrar kullanmaz mı yada benzerlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?