Yaşı benden küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her iki tarafta otuz yaşını geçmişse beş altı yaş farkı bence uçurum değil.bazen beyler olgun bayanlardan hoşlanıyor.çokda hoş oluyor.iyi tarafından bakın.:lepi:

sizdedemi yaş farkı var acaba artı tavsiye çok hoşyerimseniben

bende kadının daha küçük olmasını düşünenlerdendim.benim eşim bende 1 yaş küçük.1 yaş çok fark degil tabiki ama aramızda hiç öyle bir konu gecmiyor bile.ben kendimi ondan çok çok küçük ve çocuk hissediyorum.önemli olan kafaların uyusması canım.sende hoşlanıyorsan neden olmasın ki...
çok bilindik bir söz olacak ama,akıl gerçektende yaşta degil baştadır.o senden 4 sene önce dünyaya gelmiş veya 4 sene sonra gelmiş farketmez.iyi ve olgun bir insansa düşünme.çok bir fark yok çünkü.benim dayımla eşinin arasında 10 yaş var.yani dayım küçük.ama gelgör ki çok mutlular.mutluluk neredeyse oraya koşmalısın,seni gerçekten seviyorsa yaşı sorun etme.

bence çok olmamak şartıyla yaş sorun değil yakınımda cok var amcamın oğlu kendinden 5 yaş küçük birtiyle evlendi cok mutlular dedem bababannem kayıvalidem bunlar hep 10 yaş var arada kadın büyük sorun yok çokta iyiler hatta benim dedem rahmetli babaanneme ölmeden öncede hep canım şekerim birtanem derdi cok severdi

ben olsam kendimden 5 6 yaş küçük biriyle evlenmezdim herhalde...
erkek olgun olacak ki beni taşıyabilsin...a.s

Ben eşimden 3 yaş büyüğüm .senin yaş farkı daha fazla ama önemli olan olgun olması düşünce olarak .seni taşıyabilmesi en önemlisi sevgisi ; Bir şekilde sana olan sevgisini sınamalısın (aşkını demiyorum çünkü aşk geçici)

çok haklısın aşk saman alevi daim olan sevgidir

bence bu kadar yaşa takılma.
4 - 6 yaş nedir ki
demekki anlaşabiliyorsunuz .aynı yaşta olanlar anlaşabilir yada koca büyük olunca problem çıkmaz diye bir şey yok
allah mutlu eder inş seni

herşeyden önemlisi sizin emin olmanız.içinizde en ufak bir tereddğt varsa bile hiç başlamayın.

Eğer tek konu yaşsa hiç düşünmeyin derim oraya gelene kadar neler var. Kafa ve kalp yaşınızın uyması önemli.. Beni düşündüren bu durumlarda erkeğin ailesinin yapacağı yorumlar. İlk başlarda üzülebileceğiniz şeyler duyabilirsiniz.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

bence yas farkının hıç onemı yok..beyın yası onemlı...onunla anlasıp konusup ortak noktalar yakalıya bılıyorsanız ve sevıyorsanız..gerısı laf canım..

Ben her zaman erkeğin bayandan büyük olmasından yanayım.Ama aşk sevgi güven varsa bişey diyemeyeceğima.s.

erkeklerin geç olgunlaştığı kanaatindeyim... ama elbette herkes bir değildir... eğer yeni bir ilişkiye başlayacaksam baştan istemem sanırım ama sen sonuçta tanımışsın ve bir fikrin var kişiliği ile ilgili... evlilik diyorsa bu çocuk senden beklentileri de konuşulmuştur sanırım... ya da konuşulmalı ki bakalım sen bunlara uyum sağlayabilecek misin ? ne bileyim mesela 5 yıl çocuk istemiyorum diyorsa bu belki sana uymayabilir ...

ama şunu da söyleyeceğim benim abimin de kendisinden 8-9 yaş büyük bir sevgilisi var... annem ve babam tahmin ediyor ama olumsuz birşey söylemiyorlar... bense anlamadığım halde kabullendim durumu... sonuçta onun hayatı ve şu anda iki taraf da mutlu... ben neden anlamadığımı da söyleyeyim yanlış anlaşılmasın ; abim hiç de olgun değildir bence ... nasıl oluyor anlıyorum ... bayan 40 yaş civarında ... abim ise 30... belki de ilişki konusunda olgun ; bizim haberimiz yok ... işte bu nedenle anlayamıyorum ... belki de sevgilisi biraz çocuk :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…