Ya ben çok kötüyüm ya.Buraya yazmak istedim bana bişeyler deyin nolur...yaşım ilerliyo ben lise yıllarımda yaptığım aptallığın (bu aptallık ders derdine düşmemek üniversite derdine düşmemek) cezasını çekiyorum. Geçim derdine düştüm işe girdim yılladır boş boş bi hayat sürdüm hayallerimin peşinden koşmak çok geç aklıma düştü ve şimdi de sadece aklımda hayallerim var. 5 YILlık ilişkim var sevgilim tutturmuş nişanlanalım evlenelim artık diye...Beni çok seviyo çok yanımda oldu iki senedir okul kararı verdiğimden beri zerre istemesem de sen çok istiyosun diye sana destek olmaya çalıştım diyo. Ve artık yeter vazgeç diyo.Ama ben vazgeçmek istemiyorum bende istediğim okulu okumak bende istediğim işi yapmak bende her genç gibi derdim ev geçimi değil derslerim olsun istiyorum.Evlenip çoluk çocuğa karışmak borç içinde yüzmek yada içimde ukdeler kalsın istemiyorum.Karşımda ya okul ya ben diyen 5 senedir beraber olduğum, onu okul için terketmenin ona çok büyük haksızlık olacağını bildiğim ve bana hakkını helal de etmeyeceğini bildiğim bi sevgili var.Ben ne yapacammmm
Hem okuyan hem evli kadınlar var diyebilirsiniz ama benim istediğim okul yatılı sadece hafta sonu evci izni olan iki senelik bi eğitim.Bu yüzden evliyken asla seni göndermem diyo.
Hem okuyan hem evli kadınlar var diyebilirsiniz ama benim istediğim okul yatılı sadece hafta sonu evci izni olan iki senelik bi eğitim.Bu yüzden evliyken asla seni göndermem diyo.