• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım Gereği Normal Midir Bu ?

Sezinnn96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
48
6
1
kendimi hiç ifade edemiyorum
bir ortama giriyoruz o kadar eziğimki
tipim cok kötü değil ama cogu insana göre normal yani bakımla anca bişiye benziyorum ve bakımın bsinden anlamam
66 kiloyum ve ço zor kilo veriyorum ve 40 beden giymekten cok sıkıldım.
çevremdeki tüm kızlar gerçekten güzel ve zek
birde insanın böyle onu pohpohlayacak yakını olması gerekli
o bende de yok yani tam tersi herkes garip bir ezme içinde
ha kıskanmadıklarına eminim rus kızı gibiler ama ortamda sürekli güzellik konuşuluyor
üniversiteye bu yıl gidicem ve oradada böylemi çok merak ediyorum.
yaşımda 19

biraz spor yaparak kilo verip sıkılaşabilirsin . 66 fazla bir kilo değil boyun kaç ?zamanla verirsin ya sıkıntı yapma canım .

O kadar takılma canım herkes aynı olmak zorunda değil fazla kilon varsa sağlığın için kilo ver sağlıklı beslen .herkes podyumdan fırlamış gibi görünmek zorunda değil.özgüven de zamanla oluşur ortamın seni mutsuz edecek insanlardan oluşmamalı.

biraz spor yaparak kilo verip sıkılaşabilirsin . 66 fazla bir kilo değil boyun kaç ?zamanla verirsin ya sıkıntı yapma canım .
çevremde herkes sıfır beden annem benden zayıf
172yd gecen yıl
ki uzun olmama rağmen kaslı ve kalın yapılıyım yani cok zayıf olursam anca normal dururum ki veremiyorum

bı kadının en buyuk guzellıgı gulumsemesıdır ve en buyuk aksesuarıdır
fızık yavas yavas yerıne oturur dıkkat edersın yurursun temız tertıplı gıyınırsın
yuzun gozun sacın temız cıkarsın mıs gıbı kokarsın bıttı gıttı
;)

Tipinden memnun değilsen oradaki açığı bilginle kültürünle kapamaya çalış. Daha çok işine yarar canım. Dışı güzel diye içine zerre yatırım yapmayan kızlara kıs kıs güler geçersin.
üniversitede ve sonrada hep bu mu önemli olan yani bunlar konuşulup gülünecek mi bana gene
onu yapıcam ama maalesef inancım kalmadı sanki dünyadaki tek şey özgüven ve güzellikmiş gibim davranıyor herkes

çevremde herkes sıfır beden annem benden zayıf
172yd gecen yıl
ki uzun olmama rağmen kaslı ve kalın yapılıyım yani cok zayıf olursam anca normal dururum ki veremiyorum
o boya o kilo fazla değil ki . ayrıca sıfır beden olmak güzel birşey mi sence bence değil zevk meselesi tabi ama ben beğenmiyorum en ideal beden 38 bana göre . herkesin düşüncesi farklı tabi . 172 62 kilo falan olsan süper olur evriceğin 3-4 kilo yani çok mu sanki . saçını başını değiştir kıyafetlerini değiştir ama önce kendine güven .çünkü kendine güvenen kadınlar hep ön planda olur güzelliklede pek ilgisi yok zaten bunun .

bı kadının en buyuk guzellıgı gulumsemesıdır ve en buyuk aksesuarıdır
fızık yavas yavas yerıne oturur dıkkat edersın yurursun temız tertıplı gıyınırsın
yuzun gozun sacın temız cıkarsın mıs gıbı kokarsın bıttı gıttı
:KK66:
çevremdeki herkes yoğun bir ego içinde
tamam benden güzeller cok güzeller ama tek bu mu yani şuan erkekler buna cok önem veriyor
ileridede mi bu sadece

o boya o kilo fazla değil ki . ayrıca sıfır beden olmak güzel birşey mi sence bence değil zevk meselesi tabi ama ben beğenmiyorum en ideal beden 38 bana göre . herkesin düşüncesi farklı tabi . 172 62 kilo falan olsan süper olur evriceğin 3-4 kilo yani çok mu sanki . saçını başını değiştir kıyafetlerini değiştir ama önce kendine güven .çünkü kendine güvenen kadınlar hep ön planda olur güzelliklede pek ilgisi yok zaten bunun .
yani bir kız rus kızı gibi
ama pısırık konuşmasını bilmiyor oturmasını bilmiyor bu kız genede gözde olmaz mı ?

sana bişi söyleyim mi şikayetçi olduğun kiloları vererek memlun olabilirsin sivilcelerinden dokktora giderek kurtulabilirsin ama bi insan karakterini sonradan değiştiremez naparsa yapsın klasik gelicek ama insanlar seni kendin oldun için sevsin ultra güzel bi kız oldun için değil sonuçta ne malum o güzel dedin kızların bi kaza sonucu güzellini kaybetmeyeceği? tip sonradan kazanlır veya kaybedilir ama insanın karakteri öyle olmaz

üniversitede ve sonrada hep bu mu önemli olan yani bunlar konuşulup gülünecek mi bana gene
onu yapıcam ama maalesef inancım kalmadı sanki dünyadaki tek şey özgüven ve güzellikmiş gibim davranıyor herkes
Canım, güzel olduğun kadar özgüvenli olamazsın.
Özgüven sahibi olduğun kadar güzel olursun.
Burda kastettiğim ukalalık şımarıklık değil, kendini sevmen insanları sevmen, tebessüm etmen, kendini bilmezlere gülüp geçmen, oturup kalkmasını bilmen vb.

yani bir kız rus kızı gibi
ama pısırık konuşmasını bilmiyor oturmasını bilmiyor bu kız genede gözde olmaz mı ?
valla canım rus kızı falan gibi diyorsun da rusyada milyonlarca kadın var . güzeli var sıskası var çarpık bacaklısı var kugu gibi olanı var var oğlu var . yani her ülkede güzel kadın çirkin kadın var . rus kızı derken güzel anlamında kullanıyorsun okey anladım neyse gözde olsa ne olucak ki sonuçta manken misiniz neyi yarıştırıyorsunuz . hayatına bak sevebileceğin iyi bri insan bulmaya bak gerisi önemli değil bence . gözde olmak,dikkat çekmek dudak büküp instegramda poz vermek vs bunlar boş işler

uzun musun 172 boy ne uzunu canım ya gayet normal .

tamam benden güzeller cok güzeller ama tek bu mu yani şuan erkekler buna cok önem veriyor
ileridede mi bu sadece
ben 173 boyumdayım
nısanlıyken 60 kıloyken bıle ınce sayılmazdım 38 -40 beden gıyerdım
70 kıloyla evlendım yıne 38 -40 beden gıyıyordum
hamıleyım 75 kıloyum hala 38 -40 beden gıyıyorum :KK70: :KK70:
okadar yururum kı vucudum esnek fıttır bu vucuduma yaptıgım en buyuk yatırım
hıcbıyerımden yag sarkmaz

makyajdan erkeklerın hoslandıgını sanmıyorum sahsen esımde sevmez bende hıc sevmem dugunumde bıle sadece rımel ve parlatıcı kullandım fondoten bıle surmedım sacımıda ördürdüm :KK70:
herkes bayıldı mesela ?

yanı dıyecegım su kı kendıne guven ve en onemlısı guzellık gorecelıdır
sen kendımı guzel yapcam dıye moda dıye gıyersın taytı yaparsın full makyaj olursun folyoya sarılmıs dana etı gıbı var oyle olup kendını guzel sanıp daha cok yerle bı eden :KK66:
sen hep dıkkatlı temız gıyınırsen bakkala fırına gıderken hatta evın ıcınde bıle duzgun tertıplı olursan
hayatdan aldıgın mutluluk yuzune yansırsa
ne sartlarda olursan ol her an temız mis gıbıysen
sen guzelsındır :KK66:

sana bişi söyleyim mi şikayetçi olduğun kiloları vererek memlun olabilirsin sivilcelerinden dokktora giderek kurtulabilirsin ama bi insan karakterini sonradan değiştiremez naparsa yapsın klasik gelicek ama insanlar seni kendin oldun için sevsin ultra güzel bi kız oldun için değil sonuçta ne malum o güzel dedin kızların bi kaza sonucu güzellini kaybetmeyeceği? tip sonradan kazanlır veya kaybedilir ama insanın karakteri öyle olmaz
böyle düşünen insanlar olsa okey
yok yani yok herkes derin bir ego içinde haklılar çok güzeller ama sıkıldım ben

ileridede mi bu sadece

yok bence hiç bir yaşta öyle değil.
bakım güzellik önemli olabilir elbette de en önemlisi kendiyle barışık olmak, sonrasında da kendine güven.
zamanla kendinizi bu konuda geliştireceksiniz zaten.

bir de anlattığınız fiziksel özellikler hiç de takılacak gibi değil.

bir de çok takılmayın ya, üniversite adamı çok değiştirir :)

Bence bi on kilo vererek hayatına yeniden başla. Kilo ne sağlık açısından ne de görsel olarak iyi bir şey. Ve en önemlisi özgüvenin. Biraz zayıflarsan özgüvenin hiç sen zorlamadan yerine gelecektir.

Back
X