- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
boy uzun olunca da boyle sacma yorunlar yapar bazilari.. hic de takma.. boyla yaşın ne ilgisi varsa? liseli kizlar benden uzunlar sonucta.. hoca da ne bicim tipmis, oyle mi denirMerhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma
'Canımm ay beni de küçük sanıyorlar.' diyip combo mu yapamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Fatality!'Canımm ay beni de küçük sanıyorlar.' diyip combo mu yapamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Valla fıstık gibisin ,kiskananlarin çatlasin.Seni beğenmeyenler kesin bodurdur.Takma bunları,cirkinler hep güzelleri kıskanır ve laf sokarlar.
Bana çirkin derlerse okuldakiler şimdio fotolara bakıyorum fistikmisim valla.Beğenmeyenler yamukmus.İşin acı tarafı ben de kendimi çirkin sanıyordum ve en güzel yıllarını heba etmişim.Aslında sorun neymiş sonradan anladım.Özgüvenim yokmuş.
Şekerim fıstık gibisin ,biraz özgüven.
Hic takilma bile...o ezik ogretmen niye boyle bisey deme ihtiyaci duydu sence? Bakti bunlarin hepsi 18-19 , kendi ne kadar yasli oldugunu hatirladi, aklinca ay ben genc gozukuyorum en azindan diye teselli buluyor bence. 30 oldugunda yasindan buyuk gosteriyorsan deseler bu bozulmak icin bir neden... Ama senin yasinda iken 18 den buyuk gostermek bir avantaj aslinda. Hic sikma canini, boyun kilon da cok ideal. Cocuk gibi degilde, fistik bir kiz gibi durduguna eminimMerhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?