Yaşımdan çok büyük gösteriyorMUŞum neden herkes böyle söylüyor çok üzgünüm :(

Bende senin gibiyim :)
170 boy 62 kilo ( tabi senin yasindayken 50 ki kilolardaydim ) :)
Beyaz ten siyah saç .
Birazda olgun takilirdim giyimim falan da öyleydi 17-18 ken herkes beni 25 falan sanirdi :)
O zaman çok hoşuma giderdi hatta.
Biraz da huy galiba kokos falan olunca daha büyük saniyorlar.
Arkadaslarim falan da genelde benden büyükler oldu.
O yüzden hala da oldukça büyük saniyorlar beni .

Mis gibi yaştasın tadını çıkar.büyük dediği kaç olabilir Allah aşkına.19 mu?

Hepinize çok teşekkür ederim moralimi düzelttiniz gerçekten :) öğretmenim erkek bu arada yaşıda 30 hani gerçekten kötü hissettim arkadaşımda onaylayınca. Ama sizin yorumlarınızla üzülmekte hata yaptığımı anladım gerçekten saolun :)

bence üzülmene gerek yok, bende de var bu sorun.Benden 3 yaş büyük ablamla kardeş olduğumuzu anlıyorlar ama hanginiz daha büyük diye soruyorlar.Biliyorum çok sinir bozucu bir şey ama ben bir çözüm bulabilmiş değilim

Yüz hatları büyük gösterir ya da küçük gösterebilir.
Bu çok üzülecek kadar kötü bir şey değil ki.

Serilip serpilmişsin maşallah bu güzel bir şey.. :)
Bence 18 yaşına gelmiş, gelişemediği için küçücük göstermek daha büyük sorun.
Mesela 22 gibi bir yaştan sonra dengeleneceksin, tam yaşında duracaksın merak etme.

boy uzun olunca da boyle sacma yorunlar yapar bazilari.. hic de takma.. boyla yaşın ne ilgisi varsa? liseli kizlar benden uzunlar sonucta.. hoca da ne bicim tipmis, oyle mi denir

Banada 16-17iken 21falan gosteriyosun yaaa diyolardi
30oldun simdide 25gosteriyosun diyolar
Bunu diyenler niye derler acep neye dayanarak
Neyse 20leri sabitledim sanirim:)

Hocanın patavatsizligi. Bugün bana da bir komşu artık kilo aldığın dışarıdan iyice belli oluyor dedi.ben de 7 aylık hamileyim normal dedim.hamile kadına öyle denir mi? Kıskanç ve patavatsizsaniz denir.senin hoca da boş konuşmuş.

27 yaşındayım, bakkal sigara satmıyor yav.
Evli olduğumu duyan, vah vah vah pek gençsin diye dövünüyor.
Bırak olgun göstermek iyidir.

'Canımm ay beni de küçük sanıyorlar.' diyip combo mu yapamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Fatality!
İşte kimi küçük göstermekten, kimi büyük göstermekten muzdarip.
Bence tam yaşını gösteriyorum diyenleri bulalım!

1.70 boy
kilo 57
Beyaz ten
Taş gibi kız işte..
Öğretmen öğrencisini kıskanmaz diye düşünüyorum yani kaç tane öğrencisi var ne bileyim..

Boşver canım küçük gösterdiğinde bu sefer 30 yaşına gelince senden küçüklerle aynı kefeye konulmaktan, çocuk muamelesi görmekten bunalırsın... Olgun göstermek iyidir takılma ki bence büyük göstermiyorsundur çünkü insanın yüz hatları illaki ele veriyor yani genç kızlar istediği kadar makyaj yapsın yüzden anlaşılıyor yani ben anlıyorum ufak olduklarını...

Cnm takma sorun edilecek bir tarafi yok bunun banada tam tersi minyon tipli oldugum icin cok kucuk gosteriyorsun diyorlar :)

banada o yaslarda ole diyolardi senin gibi boyum iraz uzun ve iri kemik oldugum icin suan 30yasundim 16aylik bi kizim var millete 30yadinda olduguma inandiramiyorum 20gostetiyomusum :) bu cocuk seninmi kac yasindasinki sen diyolar 30 diyorum agizlari acik kaliyo cunku hala genc bir fizige sahibim :)

gercekten kucuk kadin edasiyla sac bas yapili, pur makyaj ve 40li yaslarin kiyafetleriyle oldugundan cooook buyuk gosteren genckizlar var...
bir o kadar da yuzlerinden kucuk oldugu belli olup o burundukleri tavrin icinde ezilenler de...

ancak siz verdigniz detaylara bakilirsa gayet yasinizin insanisiniz...
boy pos yerinde ya uzaktan oyle algilanabilir fakat gulusunuz haliniz tavriniz hemen belli eder kendini; )

bu arada sizi buyuk gordugnu soyleyerek satasan bu ogretmeninizle cok samimi olup "hocam niye begenmediniz bizi" vb cumleler ile dertlesmeyin... bunu da bi abla nasihati gibi gorup dikkat edin ; )
Adam patavatsiz. Dengesiz olma ihtimali de yuksek...

16 yasimdan beri beni 25 falan saniyorlar. he 25 yasini gecince artik normal yasimi Tahmin edebiliyorlar. demekki 16 yasindan beri yaslanmiyorum diyorum ben de

Ayol konu sahibine moral vereyim derken biz "bodurları" da harcadın arada.. :))

Neyse....
Konu sahibine.. Giyim stilini bir kez daha gözden geçirmeni öneririm. Renk ve model seçimi çok önemli. Mümkün olduğunca renklendir, hareketlendir. Biraz çılgınlık... Ufak tefek tezatlar da iyi gelir. Saçlarını da arada bir at kuyruğu yap, kıyafetine uygun bantlar tak. İncik, boncuklu ya da deri metal karışımı takılar kullan. Bunlar algıları değiştirecektir.

Son düzenleme:
Hic takilma bile...o ezik ogretmen niye boyle bisey deme ihtiyaci duydu sence? Bakti bunlarin hepsi 18-19 , kendi ne kadar yasli oldugunu hatirladi, aklinca ay ben genc gozukuyorum en azindan diye teselli buluyor bence. 30 oldugunda yasindan buyuk gosteriyorsan deseler bu bozulmak icin bir neden... Ama senin yasinda iken 18 den buyuk gostermek bir avantaj aslinda. Hic sikma canini, boyun kilon da cok ideal. Cocuk gibi degilde, fistik bir kiz gibi durduguna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…