Yaşımdan çok büyük gösteriyorMUŞum neden herkes böyle söylüyor çok üzgünüm :(

19 yaşındayım..
Bazısına göre;
Ha görsen daha yeni yetme 15likler gibi duruyorum..
Sıfır makyaj olunca..
Bazısına görede yaşımın civarındayım gördüklerinde 18-19diyolarmış.
Yani herkese göre değişiyor..
Ben mesela bu durumdan rahatsızlık duyuyorum kimi zaman..
Çünkü genç kız değilde çocuk muamelesi görüyorum gibi hissediyorum..
Sanki hiçte genç kızlığımı yaşıyamıcakmışım gibi geliyor..
Sanki çocuktan direkt olgun kadın imajına geçiçem içim geçicek gibi geliyor
Büyük göster bişey olmaz..
Kuzenim 16lı yaşlarda 25lik gibi duruyorduda şimdi 25 yaşında toparladı herkes yaşında gösterdiğini düşünüyor :)

herkesin algısı farklı..
bana 2 yaşında kızım var dediğimde "aa geç mi evlendin" diyen de oldu "aa küçücüksün anne mi oldun hemen" diyen de:)
hiiiç takılma..
aşırı makyajla büyük görünmeye çalışanlara belki laf etmek istemiştir arada kaynamışsındır..
ki bu da bir süreç ergenlikte "büyük görünme" çabası da normal.. geçiyor hepsi geliyor birden kırışık giderici kremler.. :)

nedense türk kadını boy ortalaması üzerinde ola kadınlar ekseriyetle büyük gösteriyorlar bana da öyle diyorlardı ama hiç dert etmedim yaşım 22ye gelince değişti bu durum zaten, büyük göstermekle çirkin olmayı birbirine karıştırıyosun bence sen biraz, büyük göstermek çok kötü bi şey değil hatta erkekler hoşlanıyor bile, bi arkadaşım vardı romanyalı boyu 1.76ydı 62 kg falan upuzun taş gibi ama 20 yaşında olduğuna kimse inanmıyordu 24 falan diyorlardı kıza hep ama baya güzel kızdı herkes imreniyordu erkekler peşinde falan

bu insanlara ne oluyorsa .. herkese bir yorum yapıyorlar herkes önce kendine baksın bence. belki de kıskanıyorlar seni daha önce böyle bir şeyden bahsettiysen seni sinir etmek için söylemiştir üstelik bir öğretmenin böyle bir şey söylemesi çok saçma .
büyük göstermek kötü bir şey değil bana da hep küçük gösteriyorsun derler bence bu daha sinir bozucu
ben bu sene üniversiteyi bitireceğim 22 yaşına giriyorum ve bana daha liseyi mi bitiriyorsun muhabbeti yapanlar var
ya da otobüste yer versem ay çok sağol canım vb . diyenler çok takılıyordum spor giyindiğim için diye düşündüm üstelik parmağımda kocaman yüzük,kolumda boynumda altın buna rağmen bana küçükmüşüm gibi davranıyorlardı
sonra baktım böyle olmuyor insanların ne düşündüklerini önemsemekten vazgeçtim şimdi çok mutluyum insanların seni nasıl gördükleri değil senin kendini nasıl gördüğün daha önemli bence.
ben kendimi olduğum yaşta 22 olarak görüyorum boşver kim nasıl görüyorsa görsün sen kendi görüşüne bak inan çok mutlu olacaksın

tatlım boydan dolayı olabilir çekemiyolardır seni üzülme boşuna..

Ben 19um beni 14 15 yasında saniyolar. Kardeşim bu sene liseye geçti okuluna gittik beraber. Mudur yard la konuşuyduk bize baktı hanginiz ogrencimizsiniz dedi sok oldumm. Herkes çok küçük gosteriyosun diyor bazen çok sinir oluyorum. Bence büyük görünmek güzel birşey olgun duruyorsun. Bana çocuk gibisin diyenler bile oldu

buna katılıyoum benimde öyle durum oluyor bende cok siinir oluyorum büyük görünmek güzel büyük görüneni herkez daha cokseviyor bu yuzden sosayal ortamlarda da cekiniyorum heğ..

buna katılıyoum benimde öyle durum oluyor bende cok siinir oluyorum büyük görünmek güzel büyük görüneni herkez daha cokseviyor bu yuzden sosayal ortamlarda da cekiniyorum heğ..
Bence de büyük görünmek güzel benden iki uç yas büyük kişilerin olduğu ortamlara girince çocuk muamelesi goruyrm resmen. Yapım gereği deli doluym ben otuzum da da böyle çatlak birşey olurum ama bunun üzerine tipim de küçük gosteriyo sinir oluyrm. Bu yirmibesimden sonra anca ise yarar, bu gune kadar bi allahın kulu da yaşını gosteriyosun demedi yahuu

bizim insanımız çok meraklıdır yorum yapmaya...ama öyle herkese de yorum yapmazlar.

sende farklı birşey görmüş olacaklarki ondan yorum yapmışlardır belkide.belki bulunduğun çevreye göre boyun uzundur belki yüz hatların keskindir vs bu böyle uzar gider...takılma yani..

"aaa ne kadarda büyük gösteriyorsun " diyene "işte herkes benim gibi olgunluğu kaldıramaz ben ezilmeden taşıyorum" dersin konuyu kapatırsın

Üzülme ya boylu poslu zarif bir kızmışsın...Ne kadar büyük gösterebilirsin ki. 18 yaşındasın daha. Biraz saçını uzat bence:) Çok kadınsı şeyler giyme. Spor giyin,tişörtler spor ayakkabılar vs. Bir eğitimcinin o şekilde konuşması da hiç hoş değil, fikirlerini kendine saklasın, daha yetişme çağındaki genç kızlarla nasıl konuşulacağını bilmiyor...ya da kıskanmış bence seni kendince demoralize etmiş "bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü" bu nasıl bir cümle. hayır büyük göstersen de ona ne fikrini soran yok...Öğretmenin densizliği.

aynen canım aynen vallahi bak anca ilerde avantaj yoksa su yaşlarımızda yani hiç avantaj değil kenidmide hiç iyi hissetniyorum önceden bi çekincem oluyor ortamlarda falan yani :)

Herkes buyuk gorunuyorsun dememis, sadece patavatsiz bir kadin soylemis. Bir kadin herkes olmuyor, genelleme yapma yani :)

Gec gitsin, kimbilir niye sacmaladi.

bence bu büyük gösteriyorsun
ya sen kilo aldın galiba
saçını mı kestirdin veya boyattın pek gitmemiş sana vb. türev konuşmalar yapanların şu tv deki vasfiye teyze gibi insanlardan olduğunu düşünüyorum başkalarının mutsuzluğundan o anlık üzüntüsünden beslenenlerden
bende ergenlik yıllarımda hem üniversitede bunlarla uğraştım ama sonra baktım ki ben ne zaman güzel bir şey giyinsem biri ynıma gelip ya merveev saçın bugün biraz bozuk gibi falan diyorlar moral eksilerde sonra onları takmamaya karar verdim huzura erdim insan başkasının beğenisini duymak istiyor ama olumsuz eleştirilerdede niye böyle diye düşünüp kendini karartmamak gerek diye düşünüyorum

kemik yapın serttir, saçlarından dolayı olabilir, kaş yapından dolayı olabilir, saç rengini açtırıp kaş yapını değiştir bi de öyle bak derim, aksesuar kullanımıda etkili ya da teen tarzı aksesuarlar kullan
bunları kafana takmak için çok gençsin, belkide büyük görünmek daha avantajlıdır seni daha ciddiye alır herkes

gec yaslanıcaksın cnm daha ılerıkı yaslarda da küçük göstereceksın o zamanda yha sen hiç yaşlanmayacak mısın dıyecekler

O ne ya yaptığı şeyi çok çirkin ve yersiz buldum
Hiç kafanı bunlara yorma en güzel çağındasın gez eğlen keyfine bak

Büyük gösterene büyük, küçük gösterene küçük gösteriyorsun demenin nesi densizlik? Ben de 25 yaşındayım ama lise öğrencisi gibi duruyorum, elbetteki yorumlardan rahatsız oluyor insan ama biz buyuz yani, bunda kızacak bir şey yok.

Ben henüz 14-15 yaşlarındayken büyük duruyorsun diyolardı . Boyum uzun olduğu için görenler 18-19 falan sanıyolardı , ne uzunsun diyolardı hatta sınıfta lakabım 'sırık'tı ben üzülüyodum tabi baya..Gel zaman git zaman ben 23 yaşına geldim boyum uzun ama ben çok memnunum şimdi de yüz hatlarımdan dolayı 20-21 yaşında duruyomuşum , hatta bazıları abartıp 18 falan sandık diyolar İnsanlara yaranamazsın mutlaka söyleyecek eleştirecek bi yan bulurlar. Kendinle barışık ol gül geç :)

aynen canım aynen vallahi bak anca ilerde avantaj yoksa su yaşlarımızda yani hiç avantaj değil kenidmide hiç iyi hissetniyorum önceden bi çekincem oluyor ortamlarda falan yani :)
Benim bi de sesim de incedir olgunluk yok sesimde ergenlikte anca bu kadar değişti hala çocuk sesi gibidir sesim o konuda da dezavantajı var. En güzel yani ilerde çocuklarımızla bizi kardeş sancaklar ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…