Yaşımdan çok büyük gösteriyorMUŞum neden herkes böyle söylüyor çok üzgünüm :(

banada daha geçen hafta birisi büyük gösteriyorsun 30 gibisin dedi ki alakası yok..
24 yaşındayım bende ona ben 30 sam sen o 45 varsındır dedim sustu gittii
dengesiz insan çoook ve bence sakın böyle insancıklara susmaa:)

Bana da hep buyuk gosteriyosun dediler, 25 oldum simdi de ayy ne kadar kucuk gosteriyosun diyorlar. İnsanlar mi dengesiz yoksa ben mi

ben üniversiteye giderken annemle gittiğimiz bir yemekte bir kadın bana ruj sürmek için çok küçk değil misin demişti, beni ortaokulda sanmış o kdr küçük gösterirdim yani. :) o yaşlarda büyük göstermek, yaşlanınca da küçük göstermek iyidir . boyun uzun olduğu için öyle diyordur ne güzel serpilmişsin işte

Konuyu okuyunca dedim yine yazacaklar 'ben de küçük görünüyorum takma' diye. Yanılmadım tabii..
Konu sahibi boylu poslu dikkat çekici olduğun için sana yaşından büyük görünüyorsun demişlerdir. Genelde serpilmiş, havası yerinde insanlara derler bunu. Bence hiç üzülme senin yaşında biri için çok güzel bişey.:) 18 yaşında biri kırışıklıktan ya da yaşlı bi ifadeden dolayı büyüksün denilmez, imkansız.:)

Uzun boylu olmanın dezavantajlarından biri.Sen naparsan yap hep böyle gorunceksin.
Bence dert edilecek bişey degil
masallah boy pos yerinde manken gibisin,kıskançliklarından diyolar.Üzme kendini

banada hep öyle söylerdiler... 16 yaşındayken 19 20 gibi gösterdiğimi söylerlerdi. şuanda 28 yaşındayım ve 22-23 gösterdiğimi söyleyenler oluyor doğrudur kafana takma tatlım ama yaşının gerektirdiği günlük cilt bakımlarını cilt temizliğini hiçbirzaman ihmal etme benden sana tavsiye

Boyun uzunca olduğu için ole dusunuyorlardir canım
Sıkma canını.

canım bende aynı sorunla karşı kaşıyayım. Birde kapalı olduğum için daha da büyük olduğumu söylüyorlar. 17 yaşlarında bile oğullarına sormuştu kadınlar istemek için düşün o derece... sesime de küçük çocuk gibi diyorlar . ama takmıyorum. Herkesin her dediğini takarsan ohoo .. Hastalık hastası olursun :) boş ver kimseyi takma... sen kendinle barışık ol her zaman. bana yaşından büyük gösteriyorsun dediklerinde evet yaşıtlarımdan çok daha olgunum zaten karakter olarak diyordum. Aynı yaştayız :) sende öyle yap :)

15 yaşına kadar aynı sorundan müzdarip olan ben şimdi küçük muamelesi görüyorum sana gereken sadece 1-2 yıl sonra zaman geri saracak

"MUŞ" u görünce aklıma Melek Subaşı geldi

Her neyse.
Bana da yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyorlar.
Rekorum 35.
Bugün hastanede bi amca 35 misin kaçsın sen dedi
Gözleri şaşı ve bozuktu ama ondan herhalde
23 yaşındayım aslında

Belli bir yasa kadar buyuk gostermek istersin , sonra hep kucuk gostermek istersin.

Senin yas; kucuklugu de buyuklugu de takacak bir yas degil.
Buyuk gostersen ne olacak.

Canım öğretmenin isim vermemiş, neden üzerine alındığını anlamadım. Ayrıca benim lise zamanlarımda öğretmenler, haddinden fazla makyajlı, sacları olgun renklerde boyanmıs, kılık kıyafeti lise öğrencisi saflığında olmayan kişilerin yaşından büyük göründüğünü söylerlerdi. Arkadasın boyleyse, güzel görünüyor olsa dahi hic bir öğretmenin hoşuna gitmez.

Camim bende 18 im 19 olcam bana da oyle derler di... takma hem bence asil kucuk gorunmek kotu emin ol

bende küçük gösteriyorum inan daha kötü.sevgilimin ablası fotoğrafımı görünce bu kız 16 yaşında diye tutturmuş.nüfus cüzdanımın fotoğrafını göstermişti inanması için.yüzüm küçük gösteriyo ama Allahtanki biraz endamım varda o kadar da uzun boylu değil.22 yaşındayım.2-3 yaş küçük gösterdiğimi söylüyolar.

valla biraz kilonuz fazla
belki bu nedenle buyuk gösteriyorsunuzdur
sonucta kilo insani buyuk gösterir
ileriki yaslarda yasli gösterir
hatta genc yasta bile yasli gösteren insanlar gördüm
kilo yuzunden

Bende 18 olali 2 ay oldu bende de boy 170 ünideyim aaa sen daha bu sene mi mezun oldun 21 22 gosteriyosun diyolar bence cok guzel bisey sevinmelisin

fıstık gibi de fiziğin varmış yahu. ne takıyorsun, işin içinde kıskançlık vardır bence. :)

banada senin yaşındayken öyle diyolardı ve daha öncesinde de tabi...
şimdi 27 yaşımdayım daha küçük gösteriyosun diyolar...
takılma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…