Merhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma
Bende 18 olali 2 ay oldu bende de boy 170 ünideyim aaa sen daha bu sene mi mezun oldun 21 22 gosteriyosun diyolar bence cok guzel bisey sevinmelisinMerhaba konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim umarım doğrudur. Ben 18 yaşındayım 18i geçeli oldu bi 7 ay 19a yaklaşıyorum yani. Her neyse bugün dersteyiz öğretmenimiz ben ve kız arkadaşıma bakarak bazılarınız çok büyük gösteriyor ne kötü dedi. Tabi ben moral olarak çöktüm kız arkadaşım takmadı bile aman bana herkes küçüksün diyor sende takılma büyük olmak kötü değil dedi densizce oda destekledi büyük olduğumu yani. Anlam veremiyorum neden böyle diyolar
saçlarımda hiç boya yok normal ışıkta siyah güneşte kahverengi bir saç rengim var kesimi ise omuzlarımda dümdüz önleri hafif uzun bir kesim yani çok kısa değil ama kısa katlı değil.gözlerim siyah tenim beyaz boyum 1.70 kilom 57. dershaneye sadece rimel sürerek giderim saçlarım düzdür normal kazak kot giyiyorum sizce neden büyük gösteriyorum anlamıyorum ama üzüldüm bu duruma
170'e 57 kilo fazla mı yahu?valla biraz kilonuz fazla
belki bu nedenle buyuk gösteriyorsunuzdur
sonucta kilo insani buyuk gösterir
ileriki yaslarda yasli gösterir
hatta genc yasta bile yasli gösteren insanlar gördüm
kilo yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?