Senden de hepinizden de Allah razı olsun canımCansucum Allah razi olsun canim.Rabbim bütün okuyan kardeslerimizin maddi manevi hastaliklarina sifa,dertlilerine deva,borclularina eda,ev isteyene ev,is isteyene iş,eş isteyene eş,evlat isteyene evlat nasip etsin Rabbim.
Ya rab kusurumuzu affet ,bizi kendine kul kabul et.emanetini kabzetmek zamanina kadar bizi emanette emin kıl.amin
Dualarimizi beraat kandilin hürmetine kabul eyle
Defterlerimizi sag tarafindan verilenlerden eyle.
Bugun yazilan yazilarimizi hayili eyle.
Hayirli kandiller can kardeslerm.
olabilir canım farketmez benim için şimdi yazarım buraya isteyen okumaya devam eder
o zaman kaldığımız yerden devam canısı :)okuyan vesile olan herkesten Rabbim razı olsun devam edebiliriz bencede
edelim tabi kuzum bahaneyle okuyoruz bugünleri elimizden geldiğince değerlendirelimo zaman kaldığımız yerden devam canısı :)
aynen canım benim zaten berat gecesinin cumartesi akşamı olması çok güzel oldu :)edelim tabi kuzum bahaneyle okuyoruz bugünleri elimizden geldiğince değerlendirelim
aynen hafta içi olunca zor oluyor kadir geceside cuma akşamı oda çok güzel denk geliyor :) Rabbim değerlendirebilmeyi nasip etsinaynen canım benim zaten berat gecesinin cumartesi akşamı olması çok güzel oldu :)
ben cumartesi çalışıyorum ama yarım gün idare ederim diğer çalışanlar için çok harika oldu :)aynen hafta içi olunca zor oluyor kadir geceside cuma akşamı oda çok güzel denk geliyor :) Rabbim değerlendirebilmeyi nasip etsin
hanımlar Ramazan ayı geliyor az kaldı o yüzden devam edelim diyoruzgulbera eilenn @evTik O Ozzgeee @VaVeylla @Ftszynp @Cilekkokusu12345 @aaynaa @Ausencia @Lale kozan @Kadriye1944 @bulut776 @krkr @denizinmavisi mycherie @yasemin8085 @rude girl beyazlale1 @gulfuren @eskidendi_o @Debusi @BEYAZ__KELEBEK @sernur3535 @GURBET KUSU
HANIMLAR OKUDUĞUMUZ YASİN VE FATİHA SÜRESİ VE SALAVATLAR BAŞTA PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV)MÜBAREK RUHUNA HEDİYE GÖNDERİYORUZ SEN KABUL EYLE YÜCE RABBİM. PEYGAMBER EFENDİMİZİN ASHABINA VE EHLİBEYTİNE DE HEDİYE EDİYORUZ . VE ŞİMDİYE KADAR AHİRETE GÖÇ ETMİŞ OLAN HZ. ADEMDEN HZ. MUHAMMED ARASINDA NE KADAR PEYGAMBER GELİP GEÇDİYSE ONLARA DA HEDİYE EDİYORUZ SALİH SALİHA KULLARA , EVLİYALARA, ENBİYALARA, HIZIR ALEYHİSSELAMA VE BURADA İSMİNİ EKLEDİĞİM BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN ANNESİNDEN BABASINDAN EŞİNİN TARAFINDAN AHİRETE İNTİKAL ETMİŞ BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE GÖNDERİYORUZ BU DÜNYADA KİMSESİ KALMAMIŞ DUA EDEN KİMSESİ OLMAYAN UNUTULMUŞ KABİRLERİMİZE DE GÖNDERİYORUZ SEN KABUL VASIL EYLE YA RABBİM . BİZLERE BU KANDİL GÜNÜNDE VE GECESİNDE TEMİZLENENLERDEN OLMAYI NASİP ET YÜCE RABBİM HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN HEPİNİZİNDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN EL FATİHA MEAS SALAVAT
devam edelim diyenler oldu ama şu ara kimseden ses çıkmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?