- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi B_Bianco_B
en uyuz oldugum erkek tipi belli bir yasa gelipte cocukca, ergence davranan erkekler benim arkadasimin basinda beteri var üstelik 40 yasinda :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz doğru olanı yapmışsınız olmaso gereken bu zaten erkek arkadasi varken sizin gitmeniz dogru olmazdi ve gercekten cocuk gbi davranmis. Trajikomedi ya gercekten hangi akla hizmet boyle davraniyor ki cok komikMerhaba hanımlar;
1,5 hafta önce biriyle tanıştım, arkadaşımın arkadaşı çıktı. Çok değişik, ilginç, eğlenceli çok çok güzel bi tesadüftü onla tanışmam. Biz geçen haftayı onunla çok dolu dolu geçirdik. Her gün her saat konuşuyoduk. Buluştuk ettik çok güzel geçiyodu. Ben 26 o 33 yaşında. Hayat görüşlerimiz aynı gibi duruyodu gayet mantıklı geliyodu anlattıkları. Kısaca çok çok güzel 1 haftaydı.
Taaaa kiiii 2 gün önceye kadar. Benim 2 çok yakın kız arkadaşım var. Bunlardan birisi ile buluştum.Diğer yakın kız arkadaşım da baska arkadaşı ıle buluştu. Buluştuğu arkadaşı şehir dışından gelmişti ve benim çok sevdiğim bi kızdır o da.
Cocukla aram çok iyi yazıyo edıyo durmadan nasılsın nasıl geçiyo keyfin nasıl durmadan ilgi her zaman ki gibi. Zaten gündüz görüşmüştük çok güzel geçmişti ilgisi hala devam edıyo. O akşam o da bi erkek arkadaşıyla görüştü. Görüştüğü yer de benim her zaman takıldığım bi yer. Sonra bizim kız (diğer arkadşıyla buluşan) da ordaymış . Ben de kalkıp arkadaşımla oraya gittim.Şimdi kontrol etmek için gittin diye algılanabılır. Ama o şehir dışından gelen kızı da çok severım onu göreyim dedim. Bunu benımkınede söyledim. Gel canım fln dedi ben de yanınıza ugrarım 5 dk fln ben de tamam dedim.
Sonra ben kızların yanına gectım bızımkı de karşıda bı yerde oturuyo beni izliyo hissediyorum. Oturalı 2 dk olmadı bu geldı yanımıza selamlaştı biz gidiyoruz dedi. Ben şok!!Anlamadım bıle. Aradım ben bunu. Diyo bana yok girdiğim de ilk onun yanına gidip slm vercekmişim.Sonra arkadaşlarımın yanına oturcakmışım. Ben de dedim ayıp olur nasıl tepkı vercegını bılmedıgım için gelmedım ayrıca sen benım yanıma ugrucağını söyledın. Sazan gibi arkaşınla yanınıza mı dalayım hemen. Yok kırıldım zart zurt. Ben de dedım nolursa olsun ben haksız bıle olsam ordan gııdlmez sızın geleli 10 dk olmuş bızım geleli 2. Dur bi demi sabret.Nolursa olsun ordan gitmicektin bitti dedim.Bu bittiyi konuşmama olarak anladı. Hmen hayırlısı olsun o zaman fln dedi.Ulan sen de dünden razıymışsın.
Ben tekrar açıkladım. Bittiyi o anlamda yazmadım dedim. Bişeye kızıyosan söylersın daha dıkkatlı olurum dedim bıdakıne, kalkıp gitcek kadar büyük bi olay yok. Sen de dünden razıymışsın dedim. Anaa bu beni her yerden sildi engelledi ben kaldım öyle.
Yahu 33 yaşında adamsın bu nasıl abartı hareketler. Sevgili tatlı bayanlar söyleyin bana ne bu şimdi ben anlamadım kızamıyorum bile. Ya 1 hafta oldu fln ama güzel anlaşıyoduk son dkya kadar ya olcak iş mi şimdi bu![]()
Bence siz sonraki süreçte gayet olgun bir tavır sergilemişsiniz. Tamam insanlar birşeylere alınabilir fakat konuşarak gayet halledilebilecek birşeymiş. Siz de zaten iletişime açık, yapıcı bir tavır sergilemişsiniz. Ancak karşınızdaki insan fazla alıngan bence ve özgüvensiz tavırlar sergiliyor. Böyle ufak birşey için insan engellenmez her yerden. Bu tip insanlar karşılarındakine suçluluk duygusu hissettirmek isterler ve böyle pasif agresif davranışlar gösterirler. Diğer kişiyi cevapsız sorularla bırakıp giderek cezalandırmaya çalışırlar. Kendinize ve tavrınıza güvenin, ulaşmaya çalışmayın o kişiye.
çok teşekkür ederim beni anladığınız için gerçekten yanıma gelcegını söyleyip geldiğim gibi erkek arkadaşıyla yanına gidip selam vermem doğru olur mu dıye kararsız kalmıştımSiz doğru olanı yapmışsınız olmaso gereken bu zaten erkek arkadasi varken sizin gitmeniz dogru olmazdi ve gercekten cocuk gbi davranmis. Trajikomedi ya gercekten hangi akla hizmet boyle davraniyor ki cok komik
en uyuz oldugum erkek tipi belli bir yasa gelipte cocukca, ergence davranan erkekler benim arkadasimin basinda beteri var üstelik 40 yasinda :/
İşte bozulsun tamam ona göre yanlıştır tavrını koysun engellemek çok abartıNormal zamanda da seninle çok ilgilendiğini yazmışsın, bahane arasaydı hiç ilgi göstermezdi, soğuk dururdu.
Bence tek sebep yanına gitmemenize bozulması.
Ya anlamıyorum işte bu yaşta neden böyleler:/ Arkadaşınıza da Allah kolaylık versin hep böyle çekilir mi bilemiyorum![]()
Evet haklısınız normalde aşırı detaycıyım şu zamanda şöyle olsun zamanı gelince şöyle olsun dıye dıye . Dedim bu sefer düşünme çok nasıl ilerliyosa öyle gitsin de patladı gitti elimdebir haftada cok hizli gitmissiniz.adamda kendinde simdiden trip atma hakkini görmüş.biraz temkinli yaklasin.fazla gereksiz samimiyet kurmussunuz cezasini cekiyorsunuz bence..
Olmuş şu yaşına kadar çok sevdiği aşık olduğu insanlar olmuş.tesekür ederim bende söylüyorum ama malesef pek dinyecek gibi degil ama sizinkinden cok daha beter bu :) HIc uzun iliskisi olmusmu?
İşte bozulsun tamam ona göre yanlıştır tavrını koysun engellemek çok abartı![]()
Ohoo daha buyumemis o boşver güzel vesile olmuş . Zamanın geçmemiş olurMerhaba hanımlar;
1,5 hafta önce biriyle tanıştım, arkadaşımın arkadaşı çıktı. Çok değişik, ilginç, eğlenceli çok çok güzel bi tesadüftü onla tanışmam. Biz geçen haftayı onunla çok dolu dolu geçirdik. Her gün her saat konuşuyoduk. Buluştuk ettik çok güzel geçiyodu. Ben 26 o 33 yaşında. Hayat görüşlerimiz aynı gibi duruyodu gayet mantıklı geliyodu anlattıkları. Kısaca çok çok güzel 1 haftaydı.
Taaaa kiiii 2 gün önceye kadar. Benim 2 çok yakın kız arkadaşım var. Bunlardan birisi ile buluştum.Diğer yakın kız arkadaşım da baska arkadaşı ıle buluştu. Buluştuğu arkadaşı şehir dışından gelmişti ve benim çok sevdiğim bi kızdır o da.
Cocukla aram çok iyi yazıyo edıyo durmadan nasılsın nasıl geçiyo keyfin nasıl durmadan ilgi her zaman ki gibi. Zaten gündüz görüşmüştük çok güzel geçmişti ilgisi hala devam edıyo. O akşam o da bi erkek arkadaşıyla görüştü. Görüştüğü yer de benim her zaman takıldığım bi yer. Sonra bizim kız (diğer arkadşıyla buluşan) da ordaymış . Ben de kalkıp arkadaşımla oraya gittim.Şimdi kontrol etmek için gittin diye algılanabılır. Ama o şehir dışından gelen kızı da çok severım onu göreyim dedim. Bunu benımkınede söyledim. Gel canım fln dedi ben de yanınıza ugrarım 5 dk fln ben de tamam dedim.
Sonra ben kızların yanına gectım bızımkı de karşıda bı yerde oturuyo beni izliyo hissediyorum. Oturalı 2 dk olmadı bu geldı yanımıza selamlaştı biz gidiyoruz dedi. Ben şok!!Anlamadım bıle. Aradım ben bunu. Diyo bana yok girdiğim de ilk onun yanına gidip slm vercekmişim.Sonra arkadaşlarımın yanına oturcakmışım. Ben de dedim ayıp olur nasıl tepkı vercegını bılmedıgım için gelmedım ayrıca sen benım yanıma ugrucağını söyledın. Sazan gibi arkaşınla yanınıza mı dalayım hemen. Yok kırıldım zart zurt. Ben de dedım nolursa olsun ben haksız bıle olsam ordan gııdlmez sızın geleli 10 dk olmuş bızım geleli 2. Dur bi demi sabret.Nolursa olsun ordan gitmicektin bitti dedim.Bu bittiyi konuşmama olarak anladı. Hmen hayırlısı olsun o zaman fln dedi.Ulan sen de dünden razıymışsın.
Ben tekrar açıkladım. Bittiyi o anlamda yazmadım dedim. Bişeye kızıyosan söylersın daha dıkkatlı olurum dedim bıdakıne, kalkıp gitcek kadar büyük bi olay yok. Sen de dünden razıymışsın dedim. Anaa bu beni her yerden sildi engelledi ben kaldım öyle.
Yahu 33 yaşında adamsın bu nasıl abartı hareketler. Sevgili tatlı bayanlar söyleyin bana ne bu şimdi ben anlamadım kızamıyorum bile. Ya 1 hafta oldu fln ama güzel anlaşıyoduk son dkya kadar ya olcak iş mi şimdi bu![]()
Keşke açıklasaydı tam anlamıyla bilseydikOnu bende anlamadım doğrusu, önce kendisinin sizin yanınıza geleceğini söyleyip, siz gitmeyince bozulması..
Ama işte insanların kafası nasıl çalışıyor bilemiyoruz![]()
Teşekkür ederim canımay canım erken tanımıssın. iyi olmuş bence gözün aydın diyelim![]()