- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi womaninlove
-
Bunu da yalnız kalma korkusu olanlar yapıyor . Bekarken bensiz nefes alamayan bir kaç arkadaşım evlenince hastaliktan geberirken umursamadı çünkü artık kocası vardı. Yoksa evli olup hala aynı özeni gösteren bir sürü arkadaşım varBekarken yalnız kalmamak için sürekli arkadaşlarla dışarı çıkıyorlar, onlar olmasa sosyalleşemezler. Evlenince eşleri olduğu için minnetleri kalmıyor. Eskiden yorgun da olsa vakit ayırabilirken evlenince amaan ne gerek var diyorlar bence. Yoksa kimse evli insana gecelere kadar oturalım demiyordur
Ben beni kıskanıyor demedim ki bu nereden çıktı anlamadım. Biri kıskanıyor olabilir dedi. Ben de, ben hiç öyle düşünmemiştim, bu da farklı bir bakış açısı dedim sadece. Arkadaşımı haklı bulup, beni haksız bulanlara da ek olarak bu açıdan da biraz değerlendireyim dedim. Ayrıca kaçtır kedileri söylüyorsunuz yani ben iş yerinde özlüyorum onları ki üçü de bana çok bağlı. Ve çok hastalıklar atlattı bir tanesi, aklım kalıyor. Onlarla olmayı tercih ettiğim zamanlar oluyor evet önceliğim de yapıyorum. Bir annenin çocuklarını öncelik yapması bu kadar yadırganır mıydı sanmam.Ben de anlamıyorum valla. Herhalde bu evlilik denen şey dünyanın en harika şeyi olmalı ki bütün bekarlar kıskanıyor farz ediliyor kafadan.
İki haftada bir kahve içiyoruz demiş. Ne bileyim en yakın arkadaşımla iki haftada bir görüşmem ben şahsen. Bana biraz az geldi ayırdığı vakit. Ki kendi de diyor, evde kedileriyle oynamak çok daha cazipmiş. Yani bence evlilikle de alakası yok, konu sahibi arkadaşından soğumuş, görüşmek istemiyor.
Bana buldumcuk geldin,keşke arkadaşın da anlasa da yakandan düşse
Aynen öyle soğudum dese asla yorum yapmam bir de o buluşmaları genelde kız ayarliyordur. Yakın arkadaşım 25 yıldır hayatımda bunun yaklaşık 14 yılı farklı şehirlerde yaşadık ama her memlekete gittiğimde bana Özel vakit ayırır. Ara tatilde gece 11 de canım dürüm cekti diye aldı evden yedik vs . 13 günlük tatilime göre programlar yaptı . İsteyen yapar istemeyen de yapmaz bu kadar netBen de anlamıyorum valla. Herhalde bu evlilik denen şey dünyanın en harika şeyi olmalı ki bütün bekarlar kıskanıyor farz ediliyor kafadan.
İki haftada bir kahve içiyoruz demiş. Ne bileyim en yakın arkadaşımla iki haftada bir görüşmem ben şahsen. Bana biraz az geldi ayırdığı vakit. Ki kendi de diyor, evde kedileriyle oynamak çok daha cazipmiş. Yani bence evlilikle de alakası yok, konu sahibi arkadaşından soğumuş, görüşmek istemiyor.
Ya esas sizde aşırı bir hassaslık oluşmuş. İkidir kedi konusunda bana çıkışıyorsunuz.Ben beni kıskanıyor demedim ki bu nereden çıktı anlamadım. Biri kıskanıyor olabilir dedi. Ben de, ben hiç öyle düşünmemiştim, bu da farklı bir bakış açısı dedim sadece. Arkadaşımı haklı bulup, beni haksız bulanlara da ek olarak bu açıdan da biraz değerlendireyim dedim. Ayrıca kaçtır kedileri söylüyorsunuz yani ben iş yerinde özlüyorum onları ki üçü de bana çok bağlı. Ve çok hastalıklar atlattı bir tanesi, aklım kalıyor. Onlarla olmayı tercih ettiğim zamanlar oluyor evet önceliğim de yapıyorum. Bir annenin çocuklarını öncelik yapması bu kadar yadırganır mıydı sanmam.
Evet sevdiğim şeyler hakkında çok hassas olabiliyorum. Bu sadece kediler değil, eşim de olabilir, kendime ait bazı şeyler de olabilir.Ya esas sizde aşırı bir hassaslık oluşmuş. İkidir kedi konusunda bana çıkışıyorsunuz.
Ne diyelim peki? Dediğinizin aksine her türlü yoruma açık falan değilsiniz. Duymak istediklerinizi istiyorsunuz sadece.
Tamam, arkadaşınız çok fena ağza alınmayacak şeyler söylemiş size. Derhal iletişimi kesin. Oldu mu?
Ya bir insan bir insanla niye görüşmek ister? Üstüne ısrar eder? Sevdiği için değil mi? Gıcık olduğunuz nefret ettiğiniz biriyle plan yapmak istemezsiniz. Belli ki sizi seviyor.
Kızın dediği öyle çok fena bir şey de yok yani. İlla olumsuzundan düşünüp kendinizi doldurup ters yapma düşüncesindesiniz. İyiliğinize yazıyoruz sabahtan beri, arkadaşınızı bir anda kaybetmeyin diye.
Hadi iyi forumlar size.
Ya benim de 10+ senelik yakın arkadaşım var. İkimiz de çalışıyoruz, işten çıkıp bir şekilde buluşuyoruz.Aynen öyle soğudum dese asla yorum yapmam bir de o buluşmaları genelde kız ayarliyordur. Yakın arkadaşım 25 yıldır hayatımda bunun yaklaşık 14 yılı farklı şehirlerde yaşadık ama her memlekete gittiğimde bana Özel vakit ayırır. Ara tatilde gece 11 de canım dürüm cekti diye aldı evden yedik vs . 13 günlük tatilime göre programlar yaptı . İsteyen yapar istemeyen de yapmaz bu kadar net
Aynen öyle biz neler neler yaşadık 6. Sınıftan beri ne erkekler , ne şehirler geldi geçti aramızdan ama silmedik , silinmez çünkü değer veriyorum . Şimdiden yaz icin planlar yapıyoruz .Ya benim de 10+ senelik yakın arkadaşım var. İkimiz de çalışıyoruz, işten çıkıp bir şekilde buluşuyoruz.
Ayrıca sevgilim varken de buluşuyorduk. Sevgilim bana yeter deyip kapıyı göstermedim hiç. İlk cicim aylarında bir miktar sızlanması olmuştu arkadaşımın. O zaman direkt silse miydim 10 senelik arkadaşımı? Alın bakın ne oldu, hala beraberiz. O sevgilim de tarihe karıştı. Ha ayrılıkla bitmeyebilirdi de. Ama lise sıralarından beri tanıdığım can arkadaşımı iki sızlandı diye silmem, silemem.
İşte ben de onu diyorum. Bu kadar kolay olmamalı.Aynen öyle biz neler neler yaşadık 6. Sınıftan beri ne erkekler , ne şehirler geldi geçti aramızdan ama silmedik , silinmez çünkü değer veriyorum . Şimdiden yaz icin planlar yapıyoruz .
Kedileriniz olmasaydı da değişecekti arkadaşlığınız, benim tüm arkadaşlarımla yaşadığım bir durum bu, çalışan insan boş vakitlerinde eşiyle plan yapıyor normal olarak arkadaşlarla daha az görüşülüyor. İlaveten kedilere tatava eden biri zaten arkadaşım olmasınArkadaşlıkları unutup hiçe saymaktan bahsetmiyorum ama bir arkadaşım inanılmaz üstüme geliyor bu konuda. Eskisi gibi görüşemediğimiz için sürekli laf söylüyor. O okuyor ben çalışıyorum. Evliyim ve üç kedim var. Haliyle çoğunlukla kendi aileme vakit ayırmak istiyorum. İkimiz de 25 oluyoruz yakında. O istiyor ki üniversite zamanlarındaki gibi bol bol gezelim vs ama öyle bir vakit yok. Bir keresinde bana kendini erkenden sorumluluklara boğdun bile dedi. Evlendiğim ve üç kedi sahiplendiğim için böyle söylüyor. İstediğim gibi tatile çıkamazmışım eşim varmış kediler varmış vs. Bu dediğine de çok kırıldığım için tepki gösterdim. Ya herkesin hayat seçimi farklı, ben şu an hayatımdan çok memnunum. Eşimle çok mutluyum ona çok aşığım. kedilerimi zaten kendim doğurmuşum gibi seviyorum ve hepsini sokakta çok küçükken vs buldum çok emek verdim onlara.. Bu dediği saygısızlık olduğu için zaten mesafe koyacağım araya ama gerçekten ben mi anormalim? Yani ben mi yetişemiyorum her şeye anlamıyorum. Büyüdükçe arkadaşlık ilişkileri de zamanla değişip dönüşmüyor mu?
E evet, tam da bu yüzden ben hayatımdan memnunum, benim hayatım bu ya hani derdim sanırım. Seçimlerine saygı göstermeyen arkadaş arkadaş olmaz.Bir keresinde bana kendini erkenden sorumluluklara boğdun bile dedi. Evlendiğim ve üç kedi sahiplendiğim için böyle söylüyor. İstediğim gibi tatile çıkamazmışım eşim varmış kediler varmış vs.
Teşekkür ederim cevabınız için, beni anlamışsınız gerçekten. Ben de sizin gibi düşünüyorum, haklısınız bence deKedileriniz olmasaydı da değişecekti arkadaşlığınız, benim tüm arkadaşlarımla yaşadığım bir durum bu, çalışan insan boş vakitlerinde eşiyle plan yapıyor normal olarak arkadaşlarla daha az görüşülüyor. İlaveten kedilere tatava eden biri zaten arkadaşım olmasın
Evet yani ben de seçimlerimden memnunum. Evlenmenin ve hayvan sahiplenmenin tabiki benim hayatımda değişikliğe yol açacağını biliyordum. Bilerek ve severek bu seçimleri yaptım zaten. Beni anladığınız için mutlu oldum, kendimi anlatamadım gibi geldi bir anE evet, tam da bu yüzden ben hayatımdan memnunum, benim hayatım bu ya hani derdim sanırım. Seçimlerine saygı göstermeyen arkadaş arkadaş olmaz.
Neymiş kafan esince seyahate çıkamazmışsın, ay hiç düşünememiştin bunu tüh. Şey olabilir mi mesela kocanla tatile çıkmak için kocanla evlenmiş olabilir misin? Bi de şey kedi bakmak istediğin için kedi sahiplenmiş olabilir misin?
Anladım şimdi demek istediğinizi. Biraz yorucu bir arkadaş. Siz vakit ayırdığınızı düşündüğünüz halde bunu yapıyorsa haklısınız ya ciddi konuşma yapın ya da bir süre görüşmemeyin belki anlar kıymetinizi.Ben de vakit ayırıyordum iki haftada bir kahve içmeye vs çıkıyorduk. WhatsApptan konusuyoduk. Ama bana sanki ben işe gitmiyorum gibi sürekli bişeyler söylüyor, gelemem sanırım dediğinde hemen bozuluyor. Yani beni tüketmeye başladı bir yerden sonra.
Birde 20 li yaşlardaki bayanlarda genellikle ilgi manyakligi oluyor ilgiyi kesince atar yapıyorlar bunuda eklemek istedim insan kendine yetebilmeyi bilmeli arkadaşla doğmadik sonuç taArkadaşlıkları unutup hiçe saymaktan bahsetmiyorum ama bir arkadaşım inanılmaz üstüme geliyor bu konuda. Eskisi gibi görüşemediğimiz için sürekli laf söylüyor. O okuyor ben çalışıyorum. Evliyim ve üç kedim var. Haliyle çoğunlukla kendi aileme vakit ayırmak istiyorum. İkimiz de 25 oluyoruz yakında. O istiyor ki üniversite zamanlarındaki gibi bol bol gezelim vs ama öyle bir vakit yok. Bir keresinde bana kendini erkenden sorumluluklara boğdun bile dedi. Evlendiğim ve üç kedi sahiplendiğim için böyle söylüyor. İstediğim gibi tatile çıkamazmışım eşim varmış kediler varmış vs. Bu dediğine de çok kırıldığım için tepki gösterdim. Ya herkesin hayat seçimi farklı, ben şu an hayatımdan çok memnunum. Eşimle çok mutluyum ona çok aşığım. kedilerimi zaten kendim doğurmuşum gibi seviyorum ve hepsini sokakta çok küçükken vs buldum çok emek verdim onlara.. Bu dediği saygısızlık olduğu için zaten mesafe koyacağım araya ama gerçekten ben mi anormalim? Yani ben mi yetişemiyorum her şeye anlamıyorum. Büyüdükçe arkadaşlık ilişkileri de zamanla değişip dönüşmüyor mu?
Emin misiniz? Bana aslında sizi kıskandığını söylememiz için bu konuyu açmışsınız gibi geldi. Yani alttan alttan öyle bir şey hissettimKıskandığını hiç düşünmemiştim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?