herkesten önce cumanın ilk günaydınını ben diliyorum sizlere..bugün cuma mübarek gün..perşembeyi cumaya gözyaşlarımla bağladım..dualarımla bağladım...birgün buraya evlendiğimi yazmak isterdim..ablalarım bakım benim de kuzum aşkım bu..biz evlendik çok mutluyum diye başlık atmak isterdim...ayrılığı yazıyorum size...
büyük aşkla sevdiğim o insanın sebebsiz terkedişini yazayım...
o kadar yanlızım ki..okadar yanlızım ki...telefonlarıma bakmıyor kaç gündür..mesajlarıma çıkmıyor..
biz ayrılmışız haberim yokmuş.
bugün hiç uyumadım..terkedilmişim haberim yok...
ben onun canına zarar gelmesin diye her akşam yatmadan ellerimi açtım allaha..canını koru dedim..ben onu çok sevmiştim...o beni terketmiş haberim yok..bu nasıl bir dünya imiş...sevgiler yalan imiş..ben mi bu dünyada yaşıyorum...yada sevdiğimmi???
içim nasıl mı yanıyor..anlatamam içimdeki nedir..aşkmı sevgimi merhametmi...beni böyle acıtan nedir söyleyin bana...
o öyle bir insan değil aslında biliyormusunuz..okadar iyi biri ki...ben kpssden istediğim puanı almayınca çok üzülmüştüm beni teselli etti hayrılısını iste canım benim dedi,,,hep yanımda oldu..beni hiç yanlız bırakmadı..bu bir şaka olmalı..bir kabus olmalı..hala inanamıyorum..bu o olamaz..tlf açmayan akşamları kapatan sabahları yine açıp cevap vermeyen o olamaz...sabahları karşılıyorum 2 gündür..sebebini bilmediğim bir ayrılıkmış...ben bilmemişim..körmüymüşüm..
burda hep iyi niyeti savundum...dürüstlüğü savundum...eşinize merhamet edin dedim sevin dedim..ben yalanmı söylemişim ablalarım...asker eşi olmak...sizler gibi buraya mutluluklarımı yazmak...eşimde bugün nöbetçi demek...ben artık asker yakını değilim...
sevdiğim beni beni görüyormusun, burdayım beni duyuyormusun...her asker görüşümde içimdeki sızıyı hissediyormusun sevdiğim...hasta olduğunda sabahlara kadar uyumadım..çorabını giy üşütme dedim..yemeğini ye aç kalma dedim..soğukta kalma dedim..sıcakta terleme bol su iç dedim...ben seni sevdim be kuzu..ne yaptım ki...teyzenin öksüzlerine bile burdan bişeyler yollamıştım gönülleri hoş olsun sevinsinn garipler dedim..ben kötü biri değilim be kuzu..hayatından sessizce çıkartmaya layık gördüğün olay nedir...ben kimseye zarar vermedim be kuzu...hiç mi kalbinde bir gülümseme yaratmadım hıı????
söyle hiç mi sevmedin beni????
ben seni çok sevmiştim be kuzu???
beni hiç üzmeyecektin, hiç kırmayacaktın, beni hiç yanız bırakmayacaktın? ben senin gözyaşına kıyamazdım be canımın içi,,,,bu ne böyle,söksünler kalbimi çıkartsınlar seni içimden,,,,ne olurrrr????
şimdi artık neye inanacağım bilmiyorum öyle bir boşluktayım ki..anlatamıyorum sesimi duyuramıyorum...bir ayrılık bu kadar etkilermi insanı..ben kendimi bıraktım onun canı oldum...öyle sandım...yazık değil mi..günah değilmi...beni gören allah herkesi görmüyor mu?