Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
herkesten önce cumanın ilk günaydınını ben diliyorum sizlere..bugün cuma mübarek gün..perşembeyi cumaya gözyaşlarımla bağladım..dualarımla bağladım...birgün buraya evlendiğimi yazmak isterdim..ablalarım bakım benim de kuzum aşkım bu..biz evlendik çok mutluyum diye başlık atmak isterdim...ayrılığı yazıyorum size...
büyük aşkla sevdiğim o insanın sebebsiz terkedişini yazayım...
o kadar yanlızım ki..okadar yanlızım ki...telefonlarıma bakmıyor kaç gündür..mesajlarıma çıkmıyor..
biz ayrılmışız haberim yokmuş.
bugün hiç uyumadım..terkedilmişim haberim yok...
ben onun canına zarar gelmesin diye her akşam yatmadan ellerimi açtım allaha..canını koru dedim..ben onu çok sevmiştim...o beni terketmiş haberim yok..bu nasıl bir dünya imiş...sevgiler yalan imiş..ben mi bu dünyada yaşıyorum...yada sevdiğimmi???
içim nasıl mı yanıyor..anlatamam içimdeki nedir..aşkmı sevgimi merhametmi...beni böyle acıtan nedir söyleyin bana...
o öyle bir insan değil aslında biliyormusunuz..okadar iyi biri ki...ben kpssden istediğim puanı almayınca çok üzülmüştüm beni teselli etti hayrılısını iste canım benim dedi,,,hep yanımda oldu..beni hiç yanlız bırakmadı..bu bir şaka olmalı..bir kabus olmalı..hala inanamıyorum..bu o olamaz..tlf açmayan akşamları kapatan sabahları yine açıp cevap vermeyen o olamaz...sabahları karşılıyorum 2 gündür..sebebini bilmediğim bir ayrılıkmış...ben bilmemişim..körmüymüşüm..
burda hep iyi niyeti savundum...dürüstlüğü savundum...eşinize merhamet edin dedim sevin dedim..ben yalanmı söylemişim ablalarım...asker eşi olmak...sizler gibi buraya mutluluklarımı yazmak...eşimde bugün nöbetçi demek...ben artık asker yakını değilim...
sevdiğim beni beni görüyormusun, burdayım beni duyuyormusun...her asker görüşümde içimdeki sızıyı hissediyormusun sevdiğim...hasta olduğunda sabahlara kadar uyumadım..çorabını giy üşütme dedim..yemeğini ye aç kalma dedim..soğukta kalma dedim..sıcakta terleme bol su iç dedim...ben seni sevdim be kuzu..ne yaptım ki...teyzenin öksüzlerine bile burdan bişeyler yollamıştım gönülleri hoş olsun sevinsinn garipler dedim..ben kötü biri değilim be kuzu..hayatından sessizce çıkartmaya layık gördüğün olay nedir...ben kimseye zarar vermedim be kuzu...hiç mi kalbinde bir gülümseme yaratmadım hıı????
söyle hiç mi sevmedin beni????
ben seni çok sevmiştim be kuzu???
beni hiç üzmeyecektin, hiç kırmayacaktın, beni hiç yanız bırakmayacaktın? ben senin gözyaşına kıyamazdım be canımın içi,,,,bu ne böyle,söksünler kalbimi çıkartsınlar seni içimden,,,,ne olurrrr????
şimdi artık neye inanacağım bilmiyorum öyle bir boşluktayım ki..anlatamıyorum sesimi duyuramıyorum...bir ayrılık bu kadar etkilermi insanı..ben kendimi bıraktım onun canı oldum...öyle sandım...yazık değil mi..günah değilmi...beni gören allah herkesi görmüyor mu?

a.s.Bu erkekleri anlamak zor ya, bir arkdaşım var çok samimi onunda erkek arkdaşı terketti oysaki evlilik arefesindeydiler paln yapıyolardı ilkbaharda nişan olcaktı ve bir anda seni mutlu edemmiyorum deyip bıraktı neler vadetmişken tabi arkdaşım mahvoldu ebnde şükret dedim onun gerçek yüzünü tanımış oldun ya nişanlanıp evlenip bozulsayhı herşeyde hayır vardır...
Yani arkadaşım umarım birgün sende sana sonsuza kadar değer verecek senin duygularını yanıtlaycak bir sevgili bir eş bulursun

Bilmiyorum herşey yazdığımdan ibaret...hiçbişe bilmiyorum kaçgündür 50 yi gecen mesajlarıma cevap yok..arıyorum cevap yok...önce başkasıyla konuştuğuna dair gelen operatör sesi, telefon sonra kapatıyor..o hiç telefonun kapatmaz ki...24 saat açıktır...beni hiç habersiz bırakmazki...sabah açılıyor işe giderken....arıyorum cevap yok

ama mutlaka bir nedeni olmalı. bir anda hiçbirşey söylemeden ve ortada bir şey yokken bıçak gibi kesmesi normal değil. bunun nedenini bilmek zorundasınız. size bunu söylemek mecburiyetinde. bu hakkınız....
bu arada yazınızı okurken çok kötü oldum.çok üzüldüm..... umarım tekrar barışırsınız.onun yerinde olsam beni bu kadar seven birini bulmuşken bırakmazdım.... hayret gerçekten.

Ben bunu haketmeedim yemine derim hergün sabah çektiğim mesajları görseniz yaptıkları ona yaşattığım duyguları bilseiniz...ben gerçekten ne oldu bilmiyorum...onu çok ama çok seviyorum..hiçbişe istemedim ne para istedim ne pul istedim..çok mutsuzum..çook mutsuzum..seni hiç kırmicam yemine derim hiç bıramıcam demişti..yok...ulaşamıyorum,,sesini duyamıyorum..nasıl bir duygu biliyormusun..sesini duyamıyorum o yok artık yok yüreğim bunu kabul etmiyor..

hakkında hayırlısı olsun
bi erkek için bu kadar üzülüp ağlayama değmez canım :teselli:

ya öyle güzel yazmışsın ki...
kitlendim kaldım çaresizlikten...
olumsuz herhangi birşey soylemek istemiyorum
cunku ayrılık muallakta
böylesine severken birden kopmanızın mantıklı bir açıklaması olmalı
ayrılıga dair söylenen birşey yok ortada
telefonlarına cıkmaması mesajlarına karsılık vermemesi garip...
ne olabilir sebebi diyorum ama muhtemel cevap sızlatıyor içimi...
yine de kötüye yormayalım
birliğini ara, kim oldugunu soyleme
oradan gorus
belirsizlikler ayrılıklardan daha fazla yakar insanın canını...
sonra konusalım, dertleşelim, yarana merhem olmaya çalişalım....

ama unutma; hiç bir aşk yok ki acısı dinmesin, o ateş kül olmasın...
unutuluyor be canım, nefes alırken boguldugunu hissedersin ilk zamanlar
kanın cekilir damarlarından, düşünemezsin, ağlayamazsın tükenir gözyaşların...
fakat zamanın vefasızlıgı bi burda işe yarıyor...
once alıştırıyor onsuzluga sonra da unutturuyor be canım...

hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

seni çok iyi anlıyorum. acaba ona ulaşabilmen için başka bir yol varmı... mesela ailesi, arkadaşları falan....

askerlik çok farklı bir psikoloji..bende asker yolu bekledim..
ama neler çektiğimi bir ben bir Allahım bilir..eşimde kendine şaşırıyor şu an nasıl yaptım diye..
onlar hep derlermiş;askeriyede mantığını dışarıda bırakacaksın kapıdan öyle gireceksin diye..
sana tavsiyem gitme üzerine aramayı bırak..belki bir komutanına sıkılmış,üzülmüştür..

O asker kendisi asker subay......ben arayamam onu zor durumda bırakamam..yapamam..ona zarar gelsin istemem..bu o olamaz bir şaka olmalı..evet evet bir şaka olmalı..bu bir kabus olmalı..canım acıyor nasıl acıyor biliyormusunuz elim nefesin düğüm oldu kaldı boğazımda....o çok iyi birisi biliyorum...bunu yapan o olamaz...

ewet arkadaşım bende bekledim eşimin askerliği gerçekten çok başka birşey o duygu...
ama sebebini ögrenebilseydin çok iyi olurdu ....
yada saruböcek ablamında dediği gibi askerde birşey olmuştur ondan morali bozuktur...
fazla sıkma istersen biraz zaman geçsin öyle ara...

o kadar üzüldüm ki, çaresizlik bu işte, anlatmak, sormak istiyorsun ama soramıyorsun, ona mutlaka ulaşmalısın, mutlaka sormalısın, böyle doğrudan, konuşmadan biter mi hiç?

ah be bitanem,duygularınızı ne kadar güzel ifade etmişsiniz ama
nedenini bilmediğiniz birşeyden dolayı,o göz yaşlarınıza yazık değil mi???
askerde olan biriin psikolojisi de,belki sağlı da bozuk olabilir...
bence birebir kendisiyle konuşmadan,bir sonuca varmayın derim...
kimileri aylarca görüşemiyorlar,biraz sakinleşin ve mantıklı düşünün...
sırf telefonunuza çıkmıyor diye,bu sonucu çıkarmayın ...
sevgiler...

Bitemez dimi...bitmemeli...dimi....şimdi aramalı tubilik diye nasılsın demeli...canımın için demeli.... Ağlama demeli....desin ne our..bu bir kabus olsun ben uyanayımmmmmm senağlamasenağlama
ARAYAMIYORUM ARTIK O KADAR ÇOK ARADIM Kİ..O KADAR ÇOK MESAJ ATTIM Kİ...ELİM GİTMİYOR ARTIK TELEFONA...ÖYLE ÇARESİZİM Kİ..TAŞ OLSA YARILIRDI BE CANIMIN İÇİ...BENİM CANIM ACIYOR NASIL UYUYABİLDİN BEN BURDA HIÇKIRIKLARA BOĞULURKEN O NASIL DURABİLİYOR ORDA...BEN NE YAPAYIM SÖYLEYİN BANA LÜTFEN...senağlamasenağlamasenağlama

O kendisi asker üstteğmen.....mesleği asker....ben biliyorum o psikoloji nedir ben çok iyi biliyorum....hergün bebek gibi büyüttüm onu içimde,dışımda herşeyimde...mesajlarımı görseydiniz..her sabah günaydınlarımı görseydiniz...ona verdiğim moral mesajlarımı bir görebilseydiniz...hergünmü aynı saatte mesaj atılır..hergünü bir insan bıcır bıcır mı olur...hepmi gülermişim...hergünü ona ışıltılı güleryüzümle günaydınlarımı görebilseydiniz...dualarımı duyabilseydiniz...gözlerimdeki ışıltıyı mutluluğu umudu görseydiniz....

Böyle davranmasının bir sebebi vardır muhakkak
ne zamana kadar kaçabilirki senden sabret canım
vardır bir geçerli açıklaması :teselli:

Sabah sabah gözyaşlarina boğdun beni be canim
kimseye hakkettiğinden fazla değer verme
hele konu erkekse, çok ilgilenmeyeceksin aman üstünü giy
aman hasta olma, aman aç kalma demeyeceksin cani cehenneme
deyip keyfine bakcan bencil olcan bak o zaman nasil kiymetlisin
zor oluyor ama geçiyor aşk acisindan ölünmüyorŞeniz
gökçe kirgizi dinle vazgecemem mi sandin süper bi şarki
yerinde olsam artik arayip sormam hayatima devam ederim
onsuzda mutlu olabildiğini umursamadiğini göster göster ki
çildirsin kudursun o da soru işaretleriyle dolup uykusu kaçsin
neden bu kiz rahat böyle başkasimi var diye:1rolleyes:

şuan Millet olarak üstesinden bir türlü gelemediğimiz büyük bir sorunumuz var...
ve bu sorunla direk muhatap olan askerlerimiz...
normal bir mesleği olsaydı,söyleyeceklerim çok farklı olurdu...
ama asker o,ne durumda olduğunu bilemeyiz...
biraz zaman verin ve sakinleşin,
eminim uygun olduğunda arayacaktır...
sevgiler...

bir bayan olarak yazdıklarına çok üzüldüm.eğer meslek olarak üstteğmense en rahat insanlar onlar ast üst kavramında ..onun durumuna çokta üzülme derim şuan için .onu düşünmeyi bırak insan eğer askeriye sınırları içerisindeyse emin ol en dar zamanında en çok sevdiği insanları arar.yani diğer arkadaşların bahsettiği gibi askerliğini yapmak için gitmiş toy bir er değil .aralarında dağlar kadar fark var .askerliğini yapmak için giden normal bir türk genci oralarda ne ile karşılacağını bilmiyor doğal olarak bir çöküntü yaşıyor etrafındaki insanlara karşı.ama mesleği buysa.meslek olarak bir takım zorlukların farkındadır muhakkak .pat diye bir çöküntü yaşamaz .o günleri birazda olsa geride bırakmıştır bence.senin bu denli üzülmene tarafsız kalamadım .çok sevmişsin belli .ben açıkcası karşındaki kişinin bu şekilde davranmasını bencilce buluyorum .ya insan taş olsa çatlar kim olursa olsun telefonu en azından bir kere bile olsa açar..eğer o kişi kendisini bu denli önemseyen bir insana bu şekilde davranıyorsa bırak gitsin derim.düşünmemeye çalış.telefon etmekten vazgeç.tabi mesaj atmaktanda.kendi üzüntünü ona belli etme .biraz uzak dur bakalım ..sonuçlarını izle ..eğer zaten söylecek iki çift lafı varsa arar seni.sıkma güzelim daha fazla canını hakkında en hayırlısını diliyorum..umarım istediğin gibi olur herşey...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…