Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

bunu soran bir mesaj atsan canım tekrar? ayrıldık mı, ayrılmadıysak neden telefon kapalı, neler oluyor desen en azından?

şaka bi yana tekrardan mesaj atmaya yavaş yavaş başladım..attım tuce allah rızası için birşeyler yazarmısın dedim..neler oluyor..küçük bir mesaj.gizli görevdemisiniz,operasyondamısınız..
dedim..offff işin içinden çıkamıyorum..

benı yanlıs anlama ama goreve cıkarken senı arayamıcam gıbı ı msj atamazmı arayamazmı senın merak etcenı dusunemezmı ustune cok dusuyosun gıbı bı bahane olabılırmı ne kadar sacma sımarıklık bu senı ne hala getırdıgını az cok bılıyo tekrar tekrar dusun derım gunler gectıkce aynı sorunla karsılastıgında bu senı daha cok yaralar ılerısını nolur mantıklı dusun

ayşe peki küs değiliz ne demek..?çok farklı açıdan bakmak istiyorum olaya..neden küs değiliz..bunu çekerek bana ne yapmaya çalışabilirki..neden bitti demiyor, ayrıdık demiyor, beni arama demiyor,,yada onada neden cevap vermemek hakkını kulanmıyorda küs değiliz diyor..ve sonraki msjlarıma cvp vermiyor ben bunu anlamıyorum..

mesaj geldi şimdi.....yoğunuz cnım merak etme demiş...
bir insan bu kadar serin olamaz ya ala dağlardan serin ya.....

iyi sevindim.biraz olsun düzelmiş.ne olur üzülme cnm yaaa.valla çok üzüldüm .hala yazdıklarının etkisindeyim.

kız bıcırık foruma yazacaktım ama burdan daha net gözüne gözüne batarım diye buraya yazıcam
yavrucum niye rahat durmuyosun a kuzum ; memleketini sevdiğim dilber:)
şaka bi yana bıcır kız bence mesaj falan atma ben sana özel mesajdada yazdım durumumuz benziyor diye abla sözü dinle yaw; bak canım kardeşim şimdi sen mesajına iki kelime lütfetti odun namzeti diye seviniyosun oda diyecekki ne anlayışlı sevgilim var amanın, buda onun her daim rahat ve artan dozlarda rahat olmasını sağlıyacak tecrübeyle sabittir ...
şimdi yapacağın şey zaten iki haftadır konuşmuyorsunuz bekle rahat ol bak ayrı değilsiniz sabret ve onu yüzyüze görüşme konusunda ikna et mail yaz tatlılıkla bi şekilde kandır yani;
vede buluştuğunuz zaman (oduna anlatır gibi) tane tane yaşadığın üzüntüyü bi daha bunu yaşattığı taktirde seni kaybedeceğini buna kararlı olduğunu duymasını ve hissetmesini sağla ..
Eğer bunu yapmazda bişey yokmuş gibi davranırsan ilişkiniz zarar görür o seni anlayamaz kabiliyetleri yok öküzümsü varlıklar ...
sen anlatıcaksın kendine bunu yaptırma bi daha yoksa benim gibi 40 mesaja bi mesaj aldığında kafan tavana vurur , gelsin diye gün sayarsın ama anlayışlısındır adam gelmez ; anlayışlı sevgilisi varmış neymiş
anladın mı bıcırık insanı mesaj atıp durma birrrrr
ayrıldık mı amanın falan deme ikiiiii
gül ,eğlen ,coş
kendine yazık etme takiii o odunumsu canlı eline düşene dek ,o zamanda ayar ver komutana
benim işide unutma
sahi nasıldı adana bugün bacımmm (
şimdi orda olmak vardı kız :)))

asker yolu hiç beklemedim ben eşimle askerden döndünde tanıştım nasıl bi çey bilemem ama ben ce üstüne gitme derim belki başka bi skıntısı vardır bunu bilemezsin bir insan aşkım canım derken biranda değişemez bunun nedenini öğrenmen lazım ama biraz sabır et ve bekle gör bak nedenini elbet öğrenirsin ondan sonra karar ver benceve üzülme herşeyin bi cvbı vardır buhayatta derim ....

buna benzer bı olayı bende yasadım hatta bunu okdugumda o acıya tekrar dondum hareketlerıne hıc bı anlam bende veremıyodum affettım affettım sonra nemı oldu bı yerde yettı dıyosun bıtıyo ama cok acı cekıyosun gun gectıkce bıraz daha alısıp bıraz daha baglanıyosun dengesızdı tek kelımeyle acıyı ne kadar cekersın unutulmayacak kımse yoktur bole dusun ılla ayrıl demıyorum dıyemem o ılıskıyı sen yasıyosun ama ılıskının ıcındeyken saglıklı dusunemıyoruz en azından ben oleyım.

yok yok aramam artık daha doğrusu ben 1.gün beklediğim yani yollaması gereken mesajı bay ZALİM 14.günde yolladı..artık aramam..alacağım mesajı aldım...aradığında dicekki niye aramıyorsun...:mymeka:
bnenim cevabım hazır tabi...inan canım okadar yoğundum ki..tezden başımı kaldıramadım...aramamı bekleyene kadar sen arasaydın aşkım..:lepi:
bahaneyse bahane..

Arkadasım bılıorum bana kızıcaksın ama aynı seylerı bende yasadım hemde tıpatıp bu tavırlarının tek acıklaması sıkılmıs senden senın cantada keklık olusundan okadar emınkı sımdı haftada ıkı hafatda bır cvp verıcek kısa cümlelerle mesaj yazıcak sonra bu sure bır aya cıkıcak hatta benı en son 5 ay arayıp sormadı senı öyle ıyı anlıyorum kı en osnunda ne mı oldu askerlık bıttı evıne dondu ve aynı hareketlerıne deam ettı ustune bana hedıye olarak baska bırıne asık oldugunu söyledı.. Ama bız ayrıldıkmı öyle bır kararmı aldık hayır beyfendı herseye oye guzel hukmettıkı her aradıgımda nasılsa ona cvp gelecektı benden.. Ayrıldıkmı dıe sorardım cvp yok kusmuyuz hayır ee nıe böylesın bılmıorum sorunlarım var dedı bende senı sorunlarınla basbasa bırakıorum dedım oturdum sabaha kadar dua ettım attım ıcımden tam 3 bucuk yıllık ılıskıyı.. Salla güzelım uzun lafın kısası kacan herzaman kovalanır sevmek muhakkak guzel ama sevgıde daha cok onurlu hayatı hakedıyoruz bırak ılgılenmıyosa kımse unutulmaz deıldır emın ol

arkadaşım çok doğru söylemişsin..gerçektn çantada keklik tadı verdimişm bende..katılıyorum sana..bitirdim tabi bende...26 sında..aradığımda meşgule aldı ve sonra yine kaçış yaptı kapattı tlf...bende şarteller attı ve bitti dedim..bu dafa mesaj sayısını azalttım 7 tane çektim..:)))
aldatıyorum oyalıyorum sevmiyorum başkası var kandırdım diye söyle kaçma benden dedim..mert ol dedim..allahtan korkuyorum diye gezme artık kurban old allah adaletini gösterecek dünya sandığın kadar büyük değil dedim..çok safmışım dedim..ne yaptığnı anlamayacak kadar safmışım dedim yazıklar olsun dedim çek git yoluna allah çok büyük dedim...hııı anladı mı sanki bu msjlardan bişe hiç sanmam...benim canımı öyle yaktı ki....ömrüm boyunca 1 tek insan için beddua ettim...ilk kez..o derece yaktı canımı yani..allah sana öyle bir eş versin ki dedim ne kadir ne kıymet ne anne ne baba ne vefa ne merhamet vicdan bilsin dedim..hergünayakların geri geri gitsin evine gelmemek için dedim...10 gün oldu aramıyorum sormuyorum...canımı çok yaktı gerçekten ama allah büyük...çektiğim mesjlara da cevap gelmedi tabiki....

canım bılıorum aynı seyler ıste ama merak etme er yada gec yıne senle temasa gecıcek gorursun bak bana tam bır yıl sonra bı maıl yazmıs nasılsın dıye merak ettım demıs dusunsene ya.... senın ılgısızlıgın onu sonra delırtıcek budefa merak eden taraf o olucak ben hata yaptım ve onun merakına yenık dustum sana arkadas tavsıyesı bıdaha sakın fırsat verme yoksa yıne benım gıbı ıkıncı kez kazıgı yersın canım..... aman bosver onlara kız bulmak nasıl kolay gelıosa bızde ınsanız robot deılız ask sevgı basımızın ustune ama kişiliğimizi ayaklar altına almadıgı surece

canım son msjlarına cevap geldimi şuanki durum nedir ya da sen moral olarak ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…