Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

hic anlamiyorum bu erkekleri nasil birden böyle acimasiz oluyorlar bende yaklasik üc haftadir neler cekiyorum ne uyku var ne bisey sadece aci cekiyorum ve bittigini bile söylemedi bana ne ariyor ne soruyor bu kadar basit olmamali sevgi

canım aramıyorsa bırak canı cehenneme..
kendini bu kadar salma.
güçlü ol biraz..
seni istemeyi sen hiç isteme..:mymeka:
bende askerliğini yapıyor sandım da amaaann..sallaa..

yani öyle cevap vermemeler başkalarıyla konuşmaları akla daha farklı şeyler getiriyo.
ama seni üzmemek için açık açık konuşamıyorum.
boşver canım hayat ondan ibaret değil.
ayakta durmaya çalış nasıl olsa aricak seni arama sen!

canım belkide askerlik psikolojisidir,
bi arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay,
sonrası mutlu sondu,
inşallah seninde öyle olur:teselli:

yaa asker değilmiş,saruboceğin yazdığından anladım,
canım bırak ozaman,o seni, arasın
kii aramak istese arar saten değilmi,
kendini fazla yıpratma derim,
sonra değmediğini anladığında sen üzülürsün

ben pek sağıklı düşünemiyorum kusura bakmayın 2 gün uykusuz geçirdiğim geceden sora ve ağlamaktan sinirlerim çok yıprandı..neye karar vereceğime ne yapacağıma hiç karar veremiyorum..dediğim gibi şok yaşıyorum hala inanmakta güçlük çekiyorum..ama sizler dışarıdan zilğiyorsunuz en azından benden sağlıklı düşünebiliyorsunuz..amatelefonla aratıp orda olup olmadığını öğrenmek sizcede iyimi ki..sonra askeriye tlf felan bulup araştırmasınlar..korkarım ben böle şeylerden

Tatlım ya, telefonunun çalınmış olma ya da kaybolmuş olma ihtimali ne düzeyde?

Hani, iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum olaya, böyle bir durum söz konusu olabilir mi?
Belki numaran ezberinde değildir, ulaşamamıştır sana ... ne biliim... ay Pollyanna olmak istiyorum ama..

telefon akşam aradığımda meşgul biriyle konuşuyor o benim aradığımı görüyor..sonra kapalı....sabah açık tekrar...nasıl bir mantık olabilir ki düşünemiyorum..tlff unutmuş olsa bir arkadaşında olmuş olsa telefonu tamam bak belki unuttuğu kişiye mesaj ve aramalara cevap verme demiştir belki kendisi...ama konuşuluyor o telefonla...o nasıl oluyor acaba başına kötü bişemi geldi...

bencede askeriyeyi aratın. oradamı diye sorun. askeriyenin telefonu yok mu sizde. sizde arsayıp onu çağırtabilirsiniz.......

ne bıleyım askerlık psıkolojısı olsa arar derdını anlatır..
boylede habersız bırakılmaz yada cevap verılmezlık yapılamz canım ya...
bence sen baska bır numarayla ara...
cevap verıncede konus..boyle sıkıntı uzuntu yasamaktan ıyıdır sanırım..

Yok gülüm bi arkadaşında unutmuş olsa demez mi ya bi ara da haber ver kıza diye. Şayet ki kaybetme gibi bir durum söz konusuysa ancak olabilir böyle bir şey. Tabii bu çok uzak bir ihtimal ama yine de bir ihtimal.

Ayrıca aklına kötü şeyler getirme ama bana bunu bilinçli yapıyor gibi gelmedi. Hiç mantıklı değil çünkü bu durum. Mutlaka seni arayıp mantıklı bir açıklama yapacak gibi hissediyorum. Saçma çünkü... böyle şey mi olur.

okypete bende ılk yorumumda onu dedım askerıyeyı ara ..
o konusmasa bıle kendıyle ılgılı haber verırıler...

yapamam ben arayamam zavana arkadaşıma verdim telefonu o belki arar haber bekliyorum..

Canim
okudukça nasil aci çektigini farkina variyor insan
bu resmen bir eziyettir
ne oldu ? ne var ? bi sorun varsa, çiksin karsina soylesin
insan bi dk bile mi ayiramiyor ?

sen arayamiyorsan, arattir o zaman
boyle durma
allah korusun
sagligina zarar veriyorsun

bizleri de haberdar et canim
insallah kotu birsey degildir

yapamam ben arayamam zavana arkadaşıma verdim telefonu o belki arar haber bekliyorum..
Canım böyle beklemekle olmaz , ne olursa olsun sana bir sebep bildirmek zorunda .Madem ki cep tel ulaşamıyorsun birliğini ara .Hatta aynı şehirde olsanız gidip sebebini sorabilirdin .Ama madem ki farklı şehirlerdesiniz birliğini arayabilirsin . Sanırım üsteğmen olduğuna göre bölük komutanıdır .Kendisine çok rahat ulaşabilirsin , en azından sebebini öğrenirsin .Aranızda soğuk bir olay geçmediyse niçin böyle davransın ki .Ben olsam kesinlikle birliğinden arardım .Niçin aramaktan çekiniyorsun canım .Bence çekinme, çünkü anladığım kadarı ile bayağı bir arkadaşlığınız varmış .Yeni tanışsanız elbette çekinebilirsin .Ama görülüyor ki sana bir açıklama borçlu .Benden sana anne tavsiyesi ara ! Tepkisinden korkuyorsan , zaten olumsuz tepki verirse değmezmiş dersin .Sadece merak ettiğini söylersin canım .

Son düzenleme:
canım ben sadece ilk bikaç yazını okuyabildim ; sana bişey diyecem bu sana abla tavsiyesi sakın üzülme herkes sevgisini senin gibi hep aynı tonda , ritimde yaşayamaz ; bende aynen senin gibiydim
yani sürekli dozu giderek artan mesajlar yazardım sevgilime taciz kıvamında ne açmıyon telefonu bu mesajada cevap verilmez mi diye forumda monapisa bilir kendimi yemekten helak olurdum .
Canım işi varsa vardır bunu anlamak zorundayız , sen üzerine gittikçe araması zorlaşır seni inan buna kendi haline bırak biraz , herşey yoluna giriyo bi müddet sona inan bana tek sorun kendini üzme başka şeylerle ilgilen benim gibi ikide bir ayrıldık mı ki yaw şimdi deyip durma ...
ben şimdi bunları bi senede öğrendim huzurluyum mutluyum ; tabi monapisa insanlardan beklenti talebini düşürdükçe ; yaptıkları şeylerden mutlu olma şansın yükselir demişti ozamanlar bu bana hayal gibi gelirdi , şimdi beklentilerim minimumda ama dediğim gibi huzurlu ve mutluyum ; yapabileceğini yapmışsın işte bunu düşün yüzüstü bırakmamışsın onu
arayıp endişelenmişsin tamam artıkın bi otur adamda hamle yapabilsin demi ama :)
iyi ol inşallah ayrılık neyin pelesenk olmasın ağzında tamam mı

Son düzenleme:
bir sonuç yok heznüz..birliği aradı arkadaş eğtimdelermiş..pazartesiye kaldı artık..pazartesiye kadar ne olacak hiç bilmiyorum..bekliyeceğim..ama hiç aramıyacağım..mint sana katılıyorum bende senin gibiyim..hayırlsı olsun geçsin günler cabucak inşallah gelen gün üzerimdeki sıkıntıyıda alsın..sinirlerim yıprandı ..

bu resmen eziyet! zavallı günahsız kıza nası bu kadar kötü davranabilir, psikopat filan olması lazım.. belirsizlik, bilinmezlik zehir gibi işler insanın içine, yayıldıkça yayılır tutamazsın engel olamazsın dimi..

koskoca üsteğmen yahu er diil ki, nereye gitse haber verebilir, her şartta seni arayabilir o.. ama anlattıklarından yola çıkarak hiçbi mantıklı sonuca varamıyorum ben.. çok manasız, çok garip birden bu şekilde davranmaya başlaması! bazen en kötüye yorarız kendimizi, aklımız o şekilde çalışmaya başlar, kendini ona inandırır.. sonra da bi bakarız hiç de alakası olmayan bi sebepmiş ortadaki halbuki, hatta kızarız kendimize yahu bunu da nası gözden kaçırdım, ne zannettim ne çıktı diye öle diil mi..
bu tip bişey çıkmasını umuyorum.. metanetini korumaya çalış canım..

her türlü sonuca karşı güçlü olmaya çalış arkadaşım.
belki hiç tahmin edemeyeceğin bir açıklaması vardır.
kestirip atmak istemişse tabiki normal değil.bütün bu güzellikleri sen vermişsen,bu senin güzelliğindir.
bunlardan mahrum olmakta kendinin aptallığı.
bu iki gün içerisinde olabildiğince rahat olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…