ben pek sağıklı düşünemiyorum kusura bakmayın 2 gün uykusuz geçirdiğim geceden sora ve ağlamaktan sinirlerim çok yıprandı..neye karar vereceğime ne yapacağıma hiç karar veremiyorum..dediğim gibi şok yaşıyorum hala inanmakta güçlük çekiyorum..ama sizler dışarıdan zilğiyorsunuz en azından benden sağlıklı düşünebiliyorsunuz..amatelefonla aratıp orda olup olmadığını öğrenmek sizcede iyimi ki..sonra askeriye tlf felan bulup araştırmasınlar..korkarım ben böle şeylerden
telefon akşam aradığımda meşgul biriyle konuşuyor o benim aradığımı görüyor..sonra kapalı....sabah açık tekrar...nasıl bir mantık olabilir ki düşünemiyorum..tlff unutmuş olsa bir arkadaşında olmuş olsa telefonu tamam bak belki unuttuğu kişiye mesaj ve aramalara cevap verme demiştir belki kendisi...ama konuşuluyor o telefonla...o nasıl oluyor acaba başına kötü bişemi geldi...
Canım böyle beklemekle olmaz , ne olursa olsun sana bir sebep bildirmek zorunda .Madem ki cep tel ulaşamıyorsun birliğini ara .Hatta aynı şehirde olsanız gidip sebebini sorabilirdin .Ama madem ki farklı şehirlerdesiniz birliğini arayabilirsin . Sanırım üsteğmen olduğuna göre bölük komutanıdır .Kendisine çok rahat ulaşabilirsin , en azından sebebini öğrenirsin .Aranızda soğuk bir olay geçmediyse niçin böyle davransın ki .Ben olsam kesinlikle birliğinden arardım .Niçin aramaktan çekiniyorsun canım .Bence çekinme, çünkü anladığım kadarı ile bayağı bir arkadaşlığınız varmış .Yeni tanışsanız elbette çekinebilirsin .Ama görülüyor ki sana bir açıklama borçlu .Benden sana anne tavsiyesi ara ! Tepkisinden korkuyorsan , zaten olumsuz tepki verirse değmezmiş dersin .Sadece merak ettiğini söylersin canım .yapamam ben arayamam zavana arkadaşıma verdim telefonu o belki arar haber bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?