Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

Ne güzel ifade etmissin sevgini öyle.. birligini falan arasan? belki öyle ulasabilirsin? Birsey olmussa bile askerde bir problem varsa bile telefonlara cikamiyor diyelim bari kisa bir mesajla bisey yazsin bi haber versin, ne hakki var sana bunlari yasatmaya?

Birligini ara derim ben, telefona gelmezse bile konustugun kisi tanir ayni birlikte olduklarina göre belki ondan bir haber alabilirsin böylelikle..

Allah sabir versin canim, anlayabiliyorum ne halde oldugunu:teselli:

Ya kuşum iyi güzel de mutlaka bunun bir açıklaması olmalı.

En son ne konuştunuz mesela? Garip bir durum var mıydı?
Ya da yok mu hiç ortak arkadaşınız falan, onları bir arasan, sorsan, belki haberleri vardır.
Olmadı onun bilmediği bir numaradan arasan, açar belki telefonunu.

Bi sakin ol sen bakalım, öyle bırakıverme kendini hemen, önce bi öğren bakalım neymiş derdi.

canım ya inan üzüldüm... ne desek şimdi sana boş... hiçbir şey onun sesi ; ondan gelen bir msj kadar nefes olmayacak sana... ama biraz sakin kalmaya çalış... herşey yolundaydı galiba... nerde görevde şu anda ; hep ayrı yerlerdemiydiniz ?

asker diyorsun evet eğer mesleği olmasa senin içini hemen rahatlatabilirdim... ben de sevgilim askerdeyken günlerce görüşememiştim ; msjlarım gidiyordu ama cvp veremiyordu... ama teftiş varmış... telefonunu saklamış...

ama mesleği bu ise ; şartları nasıl ? onları paylaş bizimle... belki benzerini yaşayan birimiz vardır...

hayırlısı olsun tatlım ...

o uzakta benim yanımda değil.evet bir sebebi olmalı mutlaka..ama ben aradığımda açmayan birine mesajlarıma cevap vermeyen birisi var karşımda....cevap verse ona verir..benim ona ayrıldıkmı bittimi ne olur söyle....buna benzer tam 17 mesajıma nasıl dayanabilir..nasıl çalışabilir...telefon akşam aradığımda...aradığınız kişi şu an başkasıyla konuşuyor diyor..sonra mesaj atıyorum beni mutlaka ara diye...sonra yine arıyorum aynı operatör görüşme yapılıyor diyor...mesaja cevap gelmiyor...çaldırıyorum arıyorum.. başkasıyla görüşme devam ediyor..sonra aradığımda o ses geliyor..aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor....sabah 7.30 ta arıyorum cevap yok..yok yok..
en son 2 gün önce tam 18 cevapsız karşılığında çektiği mesaj şuydu...nöbetçiyim merak etme yarın konuşuruz...du.....yarın oldu öbür gün old bugün oldu arıyorum arıyorum açmyor....akşam ir başkasıyla konuşuyor telefon kapanıyor..sabah yine açılıyor..neler oluyor çıldıracağım....

arkadaşım sen bu kişiye çooooooooooooooook yüz vermişsin.oda havaya girmiş.ayrıca sen görmüyormusun falan demiş.demekki senin ona olan aşkın gözünü kör etmiş.onun senden uzaklaştığını bile farketmemişsin.ama sana tam bir ayrılık sebebi verememeside başka birini aklıma getirdi benim.en kötü şeyi düşündüm ama arkadaşının söyleyemediklerinden ve seninle görüşmek istemeyişinden dolayı öyle düşündüm.şimdi nerede görev yapıyor bilmiyorum ama işyerine git onu bekle.ayrılık için sebebini sor ve ona göre hareket et.seni istemeyen birini arayıp şımartma. belliki o seni hak etmiyor ve seni unutmuş.lütfen kendine gel ve hayatına devam et.seni istemeyeni sende isteme.onun için ağlama bile.sen onun için ve ilişkin için çokşey yapmışsın.sıra onda artık.belki yazdıklarım acı ama gerçek sanırım.

beni kırmadı ki hiç, kızmadı ki...bana hiç kötü sözü olmadı ki..beni üzen o işte...açmıyor telefonlarımı , mesajlarıma niye cavp vermiyor inan hiç bilmiyorum, o karabükte ben adanadayım nasıl gidim ki...operasyona mı gitti desem yok yeni askerler geldi onlarlamı sabahladı desem yok bir bahane bulamıyorum...herhangi bir arkadaşını telefonları da yok...ayrıca çok saolun çok teşekkür ederim..beni hiç yanlız bırakmadınız buna o kadar çok destek verdiniz ki..allah sevdiğinizin en güzel gününü yaşatsın sizlere...ancak aklıma tek bir düşünce geliyor benden kendini uzaklaştırma için yapıyor olabilir konuşmaya belki cesareti yok...başka bir sebeb düşünemiyorum aklıma gelmiyor ki...sebeb yok işte..yokk

ya dilim varmıyor ama her ihtimal düşünülmeli sağlıklı bi çözüm açısından... yani anlattıklarına bakarak acaba??? telde konuşuyomuş tel kapatıyomuş gündüz cevap yok...acaba??

Yaa çok saçma ama yaa.
Saçmalıktan öte ayıp yani. Bu kadar süründürülmez ki insan.

Canımın içi peki ailesiyle falan tanışır eder misin? Kardeşleri ya da ne bileyim bir kuzeni falan?
Yani taş olsa çatlar, bu kadar dirayetle seninle görüşmüyorsa mutlaka ciddi bir nedeni vardır ve birilerine anlatmış, açılmış olmalı.

Kavga etmediğinize eminsin di mi, ya da kıracak bir şey söylemediğine?
Hoş öyle bile olsa insan bu kadar sürdürmez ki.

offf ne kadar kötü bir durum ya..
ne olursa olsun senin olan bitenden haberin olmalı..en azından bitirmek istediğinden ya da başka bir sorun yüzünden mi cevap veremediğinden...
karabükte diyorsun, karabük sıcak çatışmanın olduğu bir yer değil ki..acaba başka bir yere mi gönderildi operasyona falan, ya da telefon dinlemesi fln mı var...
bence birliğini ara, eminim ki kötü durumda kalmaz..kötü bir durumda kalsa bile ne kadar kötü olabilir ki? komutanından azar işitir, ek görev,nöbet verilir vs...sen telefon ettin diye ordudan atacak değiller ya!
aldığı ceza senin çektiğinin yanında hiç kalır emin ol...
ya da bir şekilde ailesine ulaş...neler olduğunu bilmek hakkın senin..

Boyle habersiz beklemek. Sebeplerini bilememek cok kötü. Çok iyi anliyorum seni canim. Sabret bakalim biraz. Askerdeymis bide. Askerin isi hic belli olmaz. Orada neler yasiyo bilemeyiz. Yinede olumsuzluga kapilma. Hakkinda hayirlisi olsun..

Maalesef erkeklerde hassasiyet denen kavram yok,biz bayanlar taş ta olsak mutlaka çatlatırlar,Allah yardımcın olsun ama eğer ayrıldıysanız da geçerli sebebini öğrenmeden peşini bırakma,sık sık arayıp mesaj atıp ta onu şımartmave sıkma malum hemen bunalırlar,sıkılırlar sen hiç birşey yapma bir kaç gün dayan ki o merak etsin seni,o arasın....Sabır diliyorum sana...

yok canım kavga felan hiç yapmadık..ailesini tanımıyorum tek çocuk zaten ailesi uzakta..en yakın biziz tanıştıran arkadaşta zaten çok yakın değil.çok garip dimi...ayarayan bir tlf neden bakılmaz..gelen mesajlara neden cevap verilemz..ne bilim insan bitti der.arama der.müsait değilim der..ne bilim.

canım ya nedenır bılemedım...askerlık yaptıgı yerın numarasını bılıyorsanız ..ordan konusmayı deneyın...
neden bır acıklama yapmadı acaba ...hem askerıyeden konusursanız onunla ılgılı bır bılgıde verılır sanırım...
yada ortak arkadas fılan yokmu oyle arayın yada baska bır numaradan arayın belkı sızın numaraya cevap vermes tanımadıgı numarayı acar..oylelıklede sorarsınız...neden boyle yaptıgını...
nerde askerlık yapıyordu kı ...sakıncası yoksa...tabı..

üzüldüm gerçekten ;

bi defa o herhangi bi asker değil psikolojisi askere gidenler gibi olamaz diye düşünüyorum sonuçta mesleğini yapıyo zorunlu askerlik değil

ne olursa olsun başkasıyla tlfnda görüşenin sanada cvp vermeye vakti olmalı bu kadar merakta bırakmaya hakkıda yok vicdanıda olamaz ltf kendini bu kadar yıpratma zor çokkk zorr ama dayanman lazım sebebini en kısa zamnda öğrenmen ve mutlu olman dileğiyle

biraz zamana bıraksan daha iyi olmazmı acaba tabi çok zor birden habersizce yok oluyo ne olduğunu anlamıyorsun sende.Ama işte bazaen insanlar öle piskolojilere giriyorlarki yaptıklarını kendileride bilmiyor İnşallah böle bişeydirde düzelir geçer çünkü çok üzülmüşsün umarım gaönlündekini verir Allah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…