YAŞLANINCA HUZUR EVİNE GİTSİNLER

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım

E sizde annesini istememişsiniz. Bende olsam bakmazdım. Neye bozuldunuz ki ?
annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil

E siz istememişsiniz aynı şeyi de eşinizden görüyorsunuz.
Adam arada kalmış belli ki.
annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil

Kayınvalideniz biraz vizyonsuz kabul.
Ama bu yüzden eşinizle tartışmış olmanız size dezavantaj olarak dönmüş işte.
Kendini ezdirmemek ve höt höt olmayı karıştırıyor bazen kadınlarımız.
Bence uzunca bir süre kapatın bu konuyu.

E siz istememişsiniz aynı şeyi de eşinizden görüyorsunuz.
Adam arada kalmış belli ki.
bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zordu

Bu mevzularınızın anlık olanından yeterince tartışmışsınız zaten daha niye bir de gelecekte ne olacak kısmına geriliyorsunuz ki. Kimin kimden uzun yaşayacağı ilerde şartlarınızın ne olacağı bile belli değil. Boşuna sinirleniyorsunuz. Kredinizi sadece bugün için kullanın bence

bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zordu
Ev alma fikriniz neden gerçekleşmedi?

Eğer ev alalım dediyseniz bence gayet makul davranmışsınız, ben size hak verdim aslında. Kimse 44 yaşında bi kayınvalide ile bu kadar içli dışlı olmak istemez. Sizin ailenize gelince daha çok erken doğmamış bebeye don biçmek gibi , alınmayın akışına bırakın. Günü gelince düşünürsünüz.

Bu mevzularınızın anlık olanından yeterince tartışmışsınız zaten daha niye bir de gelecekte ne olacak kısmına geriliyorsunuz ki. Kimin kimden uzun yaşayacağı ilerde şartlarınızın ne olacağı bile belli değil. Boşuna sinirleniyorsunuz. Kredinizi sadece bugün için kullanın bence
Eşitlik bence de esastır siz istermisiniz 50 yaşında eli tutuyor ayağı tutuyor geziyor yurt dışına gidiyor ama evde yalnız kalamıyor siz ise gidiyorsunuz çocuğunuza kv evdeyken bile sizin anneniz bakıyor iç ben cocuk bakamam özgürlüğünden ödün veremem diyor sonra da eşitlik bence mantıklı değil

Back
X