YAŞLANINCA HUZUR EVİNE GİTSİNLER

bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zordu
Adam düz mantık. Anneme bakmadın, ben de seninkine bakmayacağım, diyor.
Kendi açısından haklı gibi duruyor.
Dediğim gibi şimdi kızgın, arada kalmışlığı da unutmamış.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, vicdanlı biriyse kapatın konuyu gün geldiğinde gereğini yapacaktır.
Şİmdiden ne gerek var ortalığı alevlendirmeye?

annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil
bu bana haksızlık degilmi peki yaa evliligimin ilk 6 yılını en güzel günlerini hep kv gölgesinde gecirdim evlendigimde daha 44 yaşındaydı kendi evi olabilirdi görümcemin kocası da artık yeter dedi ev alalım içini dayayıp döşeyelim aksam yemeklerini sende yiyelim ama evimiz ayrı olsun diyoruz bu çok mu zordu
Eşitlik bence de esastır siz istermisiniz 50 yaşında eli tutuyor ayağı tutuyor geziyor yurt dışına gidiyor ama evde yalnız kalamıyor siz ise gidiyorsunuz çocuğunuza kv evdeyken bile sizin anneniz bakıyor iç ben cocuk bakamam özgürlüğünden ödün veremem diyor sonra da eşitlik bence mantıklı değil
Bu detayları yazmadan önce de sizi haklı buluyordum , istemeyin gerekirse olay çıksın herşeyi yapmayı biliyorsa yanlız da yaşayacak , kv sızde kalırken annenizin sizin çocuğunuza bakmaya gelmesınden sonra olayın kopması gerekırdı

Kısasa kısas olmus ilerde ailenize bakmak istediğinizde eşiniz bu durumu öne sürebilir.haklı mı derseniz yaslardan dolayı siz de haklısınız ama o da haklı .siz onun ailesini istememişssiniz o da sizinkini bu durum da haklı

Bu mevzularınızın anlık olanından yeterince tartışmışsınız zaten daha niye bir de gelecekte ne olacak kısmına geriliyorsunuz ki. Kimin kimden uzun yaşayacağı ilerde şartlarınızın ne olacağı bile belli değil. Boşuna sinirleniyorsunuz. Kredinizi sadece bugün için kullanın bence
20 sene gecsede aynı fikirde olucak gibi hissediyorum o yüzden konu açıldı kavga ettik ama ben bazı şeyleri zamana bırakamıyorum aman daha 20 sene var diyip hayatıma devam edemiyorum hep onun bu sorunlu ailesi için problem yaşıyoruz bi doğum günü yapıyorum annemleri çağırma benim kiler gelemiyor diyo mesala eeee bizimkilerin nr sucu var torunlarına çok dusgunrlr

Eşitlik bence de esastır siz istermisiniz 50 yaşında eli tutuyor ayağı tutuyor geziyor yurt dışına gidiyor ama evde yalnız kalamıyor siz ise gidiyorsunuz çocuğunuza kv evdeyken bile sizin anneniz bakıyor iç ben cocuk bakamam özgürlüğünden ödün veremem diyor sonra da eşitlik bence mantıklı değil
Ben eşitlikten bahsetmedim ki. Kayınvalidenizle yaşamak istemeyebilirsiniz bu normal bir şey. Ama gelecekte olması muhtemel bir olayın kavgasına şimdi girmek saçma. Her olay kendi zamanında kendi şartlarında değerlendiriler. İlerde şöyle olursa diye canınızı şimdiden sıkmanın size ve sinirlerinize bir faydası yok

Direkt anneyi istememe durumu yok sizde, zaten bu erkekler Bi doğru anlayamıyor. Siz zaten kabul etmişsiniz size de gelip kalıyormuş sadece sorunlar olmuş ve annesi de aslında sevgili yapmasına bunu kılıf olarak göstermiş. İşte istemiyorum vs diye. Halbuki kendi kızıyla da sorun yaşamış ama eşiniz sanki sevgili yapıp evlenme isteğini sizin kavganız gibi gösterip sizi suçlandırıp cezalandırıyor. Bambaşka olaylar hiç Bi gelin aynı evdeki kaynamaya geçinemez ki kendi kızıyla bile geçinemeyen Bi kadın anlattığınız. Sevgili yapmış canı evlenmek istiyor oğlu da kıskanmış bence sizden çıkarıyor hıncını. Ona güzelce anlatın. Tane tane. Eminim Bi yerden sonra anlar.

Ben olsam bende eşiniz gibi davranırdım sanırım.
Eşitlik esastır.
Kv'yi evde istemiyorsanız sizin annenizde yaşlandığında gelip sizde kalmamalı.
Kadın yaşlanmamış ki😂50 yaşında bir kaynana yaşlı değildir. Genç yetişkin oluyordu sanırım yaşlılığa daha Bi 10 20 yılı var😂bence kaynana evlensin ve herkes kurtulsun

20 sene gecsede aynı fikirde olucak gibi hissediyorum o yüzden konu açıldı kavga ettik ama ben bazı şeyleri zamana bırakamıyorum aman daha 20 sene var diyip hayatıma devam edemiyorum hep onun bu sorunlu ailesi için problem yaşıyoruz bi doğum günü yapıyorum annemleri çağırma benim kiler gelemiyor diyo mesala eeee bizimkilerin nr sucu var torunlarına çok dusgunrlr
Ve siz de çağırmıyor musunuz?
Bu çok başka bir durum ama.
Eşiniz ilginç bir karaktermiş. Ben size hak verdim.
Eşiniz çakallık yapıyor.

Ve siz de çağırmıyor musunuz?
Bu çok başka bir durum ama.
Eşiniz ilginç bir karaktermiş. Ben size hak verdim.
Eşiniz çakallık yapıyor.
Yaaa zaten evlilik yürüsün diye arkadan iteleyerek gidiyor benim ailemde biliyor durumu aman siz iyi olunda biz gelmesek te olur hep böyleler

Çocuğu anneme götürüyorduk o evde diye k iş soğuk sabahın köründe battaniyelere sarıp görürdüm yavrumu
Koca gitsin annesiyle yaşasın. Yalnız kalmaz bu sayede. Sen de davanı aç bir an önce kurtul.

Annesi niye gelemiyor çocuğun doğum gününe?

Back
X