YAŞLANINCA HUZUR EVİNE GİTSİNLER

Koca gitsin annesiyle yaşasın. Yalnız kalmaz bu sayede. Sen de davanı aç bir an önce kurtul.

Annesi niye gelemiyor çocuğun doğum gününe?
Geziyo ondan bu sene ingilteredeydi zatrn benim kocam ondan yediremiyor kendine hep annesine guveniyordu bosanirsam annemle yasarim diyip duruyordu guvendigi daglara karlar yagdi

Ama bu çok kötü bir durum. Zaten siz de iyi olmuyorsunuz.
Eşinizin dediğini yaptıkça huzursuzluk yok anladığım kadarıyla.
Malesef oyle ama dusundigum farkli seyler var malesef cocugum var herseyden önce iyi bir baba eşim birde boşansam ben oğluma suanki hayat seviyesini yaşatamam

merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
Öncelikle herkes kendi anne babasına bakmakla yükümlü. Eğer biri evlenmek isterse ki bence yaşı kaç olursa olsun en doğal hakkı ama seçtiği biri var madem gidip araştırmak düşer sizlere. Hırlı mı hırsız mı dolandırıcı mı diye.

Hakliymissin ama sonradan kendi ayagina sıkmissin kuusurada bakma ama öyle ben senin annnene bakmam yallah huzurevine ama ben kendi anneme bakarim ne demek ya sen ona izin vermemissin oda sana vermicek kisasa kisas

Hakliymissin ama sonradan kendi ayagina sıkmissin kuusurada bakma ama öyle ben senin annnene bakmam yallah huzurevine ama ben kendi anneme bakarim ne demek ya sen ona izin vermemissin oda sana vermicek kisasa kisas
Ben onun annesine yallah huzur evine demedim ki ev alalım dedim dayiyip döşeyelim dedim akşamları orda oturalim evimize gelelim dedim ama onlar beraber yaşamak istiyor

50 yaşında halen çalışıyor insanlar. Nsl yaşlı sınıfına sokuyorsunuz. Siz de daha bilmem kaç yılın hesabını şimdiden tartışmayın. hiç yeri ve zamanı olmamış. belki ilerde eşinin de fikri değişir. sıcağı sıcağına olayı canlandırmanın anlamı yok. Hatta kayınvalide konularında muhabbet bile etmeyin. yalnızca ben aynı evde kimse ile yaşayamam deyin. bunu da anlayacaktır eşiniz. Siz ortalığı bulandırmayın. O zaman herşeyi sizden bilecek. duymadım, görmedim, bilmiyorum ayağına yatmalısın.

50 yaşında halen çalışıyor insanlar. Nsl yaşlı sınıfına sokuyorsunuz. Siz de daha bilmem kaç yılın hesabını şimdiden tartışmayın. hiç yeri ve zamanı olmamış. belki ilerde eşinin de fikri değişir. sıcağı sıcağına olayı canlandırmanın anlamı yok. Hatta kayınvalide konularında muhabbet bile etmeyin. yalnızca ben aynı evde kimse ile yaşayamam deyin. bunu da anlayacaktır eşiniz. Siz ortalığı bulandırmayın. O zaman herşeyi sizden bilecek. duymadım, görmedim, bilmiyorum ayağına yatmalısın.
doğru diyorsunuz allaha şükür annem ve babam sağ beraberler biraz daha taktikle yaklaşmak lazım ama yapamıyırum duygusal davrandım akşam

Malesef oyle ama dusundigum farkli seyler var malesef cocugum var herseyden önce iyi bir baba eşim birde boşansam ben oğluma suanki hayat seviyesini yaşatamam
Anladım ama boşanınca babalık bitmiyor, üstelik hayat standartları için uğraşmak da sadece sizin göreviniz olmuyor.
Ben eşinizi sinsi buldum.
Adam başa çıkamadığı bir durum yüzünden sizin üzerinize gelmiş.
Saçmalamış. Görmek istemediği takdirde gösteremezsiniz doğruyu. Çünkü kasıtlı yapıyor.

Anladığım kadarı ile siz vicdan yapmışsınız şuan vicdanınızı rahatlatmak için buraya danışıyorsunuz.
Şu konuyu okuduğumda eşinize baya hak verdim ama devamında kv evde yatarken çocuğu kendi annene götürmeni görünce gözlerim yerinden çıktı.
Eşin elmalar ve armutları karıştırmamalı..
Her ikiside anne evet belki sende boşanmaya kadar götürdüğün için haksız olabilirsin, ama kv de ev işi sorumluluğundan kaçmak için rahat gezebilmek için sanırım bu yolu seçmiş.
Yoksa emekli maaşı ile kiraya bile çıkıp ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Ama sizin kv evi otel gibi kullanıyor anladığım kadarıyla yani senin annen her gün çocuğuna bakarken kv den aynı evde kalkıp bakmaması aşırı saçma.
Evlenmek istiyor ve kabul ettirip vicdan yaptırmak için hiç bir yere sığdıramadınız bahanesine sığınıyor.
Erkekler genel bakar sen benim annemi istemedin der ötesini berisini sebebini sorgulamaz ona göre o haklı, bu şekilde düşündüğü içinde böyle konuşması normal.
Güzel dille sebeplerini ve yapılanları anlat anlayacaktır.

Ben bu konuda esitlik olduguna inanmiyorum. Erkekler annelerine bakmiyor ki, eslerine baktiriyor. Dogal olarak soz sahibi kadin olmalidir. Kendilerine kalsa, tek olsalar cogu annesine bakmaz.
sinirimi bozuyor kadınya akşama kadar evde ben işten geliyorum bırak bi tencere yemek yapmayı sabah kahvaltı bulaşıkları öglen yedikleri tezgah üstünde duruyor bazen düşünüyorum 6 yıl nasıl sabrettim

Kaynvaldel 65 yüşnda ama
Yaaa zaten evlilik yürüsün diye arkadan iteleyerek gidiyor benim ailemde biliyor durumu aman siz iyi olunda biz gelmesek te olur hep böyleler
Birşey sorcam peki.sizin aileniz gelince eşinin ailesi neden gelamiyormuş kavgalılar mı ?

annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil
Dediğinizde kendinizce haklısınız ben bu isteğinizi de anlarım. Adam da sizin ailenizi istemiyor buna niye bozuluyorsunuz onu anlamadım onu soruyorum.

Anladığım kadarı ile siz vicdan yapmışsınız şuan vicdanınızı rahatlatmak için buraya danışıyorsunuz.
Şu konuyu okuduğumda eşinize baya hak verdim ama devamında kv evde yatarken çocuğu kendi annene götürmeni görünce gözlerim yerinden çıktı.
Eşin elmalar ve armutları karıştırmamalı..
Her ikiside anne evet belki sende boşanmaya kadar götürdüğün için haksız olabilirsin, ama kv de ev işi sorumluluğundan kaçmak için rahat gezebilmek için sanırım bu yolu seçmiş.
Yoksa emekli maaşı ile kiraya bile çıkıp ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Ama sizin kv evi otel gibi kullanıyor anladığım kadarıyla yani senin annen her gün çocuğuna bakarken kv den aynı evde kalkıp bakmaması aşırı saçma.
Evlenmek istiyor ve kabul ettirip vicdan yaptırmak için hiç bir yere sığdıramadınız bahanesine sığınıyor.
Erkekler genel bakar sen benim annemi istemedin der ötesini berisini sebebini sorgulamaz ona göre o haklı, bu şekilde düşündüğü içinde böyle konuşması normal.
Güzel dille sebeplerini ve yapılanları anlat anlayacaktır.
ben şu yönde vicdan yaptım olay çok yeni kendi içinde sindiremiyor annesinin evlenmesini konuyu kapatıip uzatmayabilirdim diye düşünüyorum ama bende çok doluyum ve annesinin evlenmesini bana bağlaması sinirimi bozuyor

Back
X