- Konu Sahibi honeysuckle
-
Sorunlari kokten cozmez ama hemen bir mini tura basvuru yapip bir tatil yapsan biraz tazelenirsin. Toparlanmak icin guc gelir. Kendini salma yasin daha cok genc.
Hafta sonu turuna gideyim dedim talep acılmamis o kadarda sansliyim
Ablacım yaşlanmak kaçınılmaz son malesef.ama insan mutsuzken kendini daha bi yaşlanmış yıpranmış hissediyor.salma kendini okadar.hepimizin hayatında inişli çıkışlı zamanlar var sende öyle bi dönemdesin demek.musmutlu yarınların olsun
bende iş yerimi sevmiyorum . evliyim cocuklu bazen hiçç birsey yapasım gelmiyor .
hersene bir öncekinden yaslıyız . yıllar hızlı geciyor .
bir bakmıssın ömür bitmiş
Enerjini düşüren negatif insanlardan uzak durmaya olumlu düşünmeye kendimizden daha zor ve kötü durumda olan insanlarında var olduğunu düşünüp halimize şükretmeye bakalım.birde kendine gün içinde yarım saatte olsa bir vakit ayır.biraz daha iyi anlasabildigin insanlarla iletişimini arttır.hepimizin sorunları var.yinede çok şükür halimize.
bardaga dolu tarafından bakın..
42 yıla neler neler sığdırmışsınızdır, acısıyla tatlısıyla.
ömür hızla akıp gidiyor..
olumlu bakın lütfen, en azından sıkılacağınız bir iş yeriniz var.
aylardır iş arıyorum bulamıyorum. pifff :/
musmutlu yarınlarınız olsun
depresyon dönemlerimde ben de kendimi yaşlanmış hisseidyorum, mutluyken bakıyorum gencim, sağlıklıyım, güzelim
tatile çıkın, alışveriş yapın, kendinizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin, 40 lı yaşlar hayatın en güzel yaşları, hala sağlıklı, güzel, dinç ama düşünce olarak olgun, mantıklı, dengeli olunan yaşlar, keyfini çıkarın.
Hepimiz yaşlanıyoruz. Yüzünüzde çökükler oluştuysa dolgu yaptırabilirsiniz belki, estetiğe karşı mısınız bilmiyorum ama. Size böyle müdahalelerin iyi hissetmenizde yardımcı olacağını düşünüyorum. İş konusu can sıkıcı ama işinden memnun olan gerçekten çok az insan var, düzen böyle maalesef, azıcık gamsız olmak lazım. Yalnızlığa gelince işte en can yakıcı olanı bu sanırım. İnsan yaş aldıkça yalnızlaşıyor. 42 yaşında hemen hemen bütün arkadaşlarınız evli çocukludur muhtemelen, ben 25 yaşındayım benim bile çoğu arkadaşım evlendi ve onlarla iletişimim çok büyük oranda azaldı eşyanın tabiatı gereği, üzülüyorum ama napayım kabullendim. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler, doğrudur, biraz ortam değiştirin imkanınız ölçüsünde.
bence iş çok önemli, ara ara başka işlere bak, başvurular yap. belli mi olur nerden ne gelicegi. sevmedigim işyerinde duramam ben, beni cok mutsuz eder mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?