yaşlanıyorum galiba

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Herkese iyi geceler
aslında büyük bir dert değil sadece birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorum
yaşım 42 bitmek üzere
ama soon zamanlarda sanki suratim çöktü kendimi pasif paspal çirkin hissediyorum
hiç bişey yapacak enerjim yok
yeni bir iş yerine girdim maaşım diğer yere göre düşük
is ortamımi sevmiyorum bir bayan var benden beş yaş küçük patronla arası çok iyi sanki onun şirketi gibi davranıyor kafasına göre girip çıkıyor sekreterya haliyle bana kalıyor ağzımi açıp bişey diyecek gücüm yok boşvere baglamis durumdayım
öte taraftan hiç arkadaşım yok hep is ev
kendimi bi garip hissediyorum şikayet ediyorum bu halimi sevmiyorum ama bişey yapmakta içimden gelmiyor
ne oluyor bana

Sorunlari kokten cozmez ama hemen bir mini tura basvuru yapip bir tatil yapsan biraz tazelenirsin. Toparlanmak icin guc gelir. Kendini salma yasin daha cok genc.

Ablacım yaşlanmak kaçınılmaz son malesef.ama insan mutsuzken kendini daha bi yaşlanmış yıpranmış hissediyor.salma kendini okadar.hepimizin hayatında inişli çıkışlı zamanlar var sende öyle bi dönemdesin demek.musmutlu yarınların olsun

Evet çok saldim ve bu ben değilim o zoruma gidiyor

Enerjini düşüren negatif insanlardan uzak durmaya olumlu düşünmeye kendimizden daha zor ve kötü durumda olan insanlarında var olduğunu düşünüp halimize şükretmeye bakalım.birde kendine gün içinde yarım saatte olsa bir vakit ayır.biraz daha iyi anlasabildigin insanlarla iletişimini arttır.hepimizin sorunları var.yinede çok şükür halimize.

depresyon dönemlerimde ben de kendimi yaşlanmış hisseidyorum, mutluyken bakıyorum gencim, sağlıklıyım, güzelim
tatile çıkın, alışveriş yapın, kendinizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin, 40 lı yaşlar hayatın en güzel yaşları, hala sağlıklı, güzel, dinç ama düşünce olarak olgun, mantıklı, dengeli olunan yaşlar, keyfini çıkarın.

Hepimiz yaşlanıyoruz. Yüzünüzde çökükler oluştuysa dolgu yaptırabilirsiniz belki, estetiğe karşı mısınız bilmiyorum ama. Size böyle müdahalelerin iyi hissetmenizde yardımcı olacağını düşünüyorum. İş konusu can sıkıcı ama işinden memnun olan gerçekten çok az insan var, düzen böyle maalesef, azıcık gamsız olmak lazım. Yalnızlığa gelince işte en can yakıcı olanı bu sanırım. İnsan yaş aldıkça yalnızlaşıyor. 42 yaşında hemen hemen bütün arkadaşlarınız evli çocukludur muhtemelen, ben 25 yaşındayım benim bile çoğu arkadaşım evlendi ve onlarla iletişimim çok büyük oranda azaldı eşyanın tabiatı gereği, üzülüyorum ama napayım kabullendim. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler, doğrudur, biraz ortam değiştirin imkanınız ölçüsünde.

bardaga dolu tarafından bakın..
42 yıla neler neler sığdırmışsınızdır, acısıyla tatlısıyla.
ömür hızla akıp gidiyor..

olumlu bakın lütfen, en azından sıkılacağınız bir iş yeriniz var.
aylardır iş arıyorum bulamıyorum. pifff :/
musmutlu yarınlarınız olsun

Çok şükür tabiki

İş yerini sevemedim sanırım ondan kaynaklanıyor
özelde hiç arkadaşım yok malesef
is ev iyice mala bağladım
Zincirli gibi hissediyorum kendimi sanki elim kolum bagli

Kıyamam kuzum

Dilerim en güzel en istediğin yerde işin olur

Belkide depresyondayim

Mutlu değilim evet biraz simarmam lazim

Aslında gören yaşımdan genç göründüğümü söyler
hissettiğim psikolojik
arkadaşlarım evli ben boşandım kimseyle görüşüyoruz
Yalnızlık iyice dibe cokturuyor

Bu arada yeni is aramaya devam edin.

bence iş çok önemli, ara ara başka işlere bak, başvurular yap. belli mi olur nerden ne gelicegi. sevmedigim işyerinde duramam ben, beni cok mutsuz eder mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…