yaşlanıyorum galiba

Amaç benim için de para kazanmak arkadaşlık değil ama işyerindekiler arkadaşlıkmış gibi davranıyor sen değişik kalıyorsun.Bu durum sorun oluyor.

Amaç benim için de para kazanmak arkadaşlık değil ama işyerindekiler arkadaşlıkmış gibi davranıyor sen değişik kalıyorsun.Bu durum sorun oluyor.
Benim işyerimde de var böyle bi kadın. Aşırı samimiyet kurmaya çalışıyor ki hiç sevmediğim şey. İşyeri arkadaşlığı menfaat bitene kadar oluyor genelde. O kadının da ayağını kestim gibi bişey. Güler yüz göstermeyince yanına gelmezler biyerden sonra

Ya gıcıklanıyorlar bu sefer.Arkanı dönemiyorsun.Arkandan iş çeviriyorlar samimiyet kuramadıklarına.Samimiysen senden iyisi yok.Değilsen kuyun kazılıyor.Berbat bir durum.

Şu anda hayatınızın geri kalani icin en genc yaştasınız.
Bir de böyle düşünün. :)

bence salona gidecek paran yoksa, haftasonu sabahları park bahçe sahil kenarı bi yer varsa çek eşofmanları yürü... çünkü sabah yürüyen koşan çok insan oluyor, ve bir birini tanımayan insanlar selamlaşıyor, iyi hissettiriyor
42 yaş çok genç bence ama sosyalleşmedikçe içine kapanırsın, sosyalleşmek için her fırsatı değerlendir derim, bazen belediyelerinde ücretsiz spor etkinlikleri falan oluyor, makinen varsa fotoğrafçılıkla alakalı kuluplere falan git mesela, ben ilgi duymuyorum deme, maksat yeni birileriyle tanışmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…