- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Ben 32 yasindayim 30 yasimda sizin gibi endiselerle bir arayisa girdim.Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
D vitamini eksikliğide saç dökebiliyo. Ben öyle toparlamıştım.Avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı doğum sonrası.
Hyaluronik acid collagen complex meşhur vitamin markasının bir ürününe başladım.
Ilk kutu bitti, saçlarıma faydası oldu mu, emin değilim. Kirpiklerim daha canlı. Rimel surmuyorken bile ne var ki kirpiklerinde diyorlar.
Bir de cildime oldu.
Parlaklık vs diyemem, ama daha sağlıklı görünüyor.
Aşırı uykusuz yaşıyorum ve bir süre daha öyle devam edecek, göz altlarım daha iyi görünüyor.
Bu nedir tam olarak özelden marka verir misiniz?Hyaluronik acid collagen complex meşhur vitamin markasının bir ürününe başladım
Ee güzel olmak kolay değil :)))Sonra anasini aglatsinlar
Cilt bakımı için ise rutinim,
Her gece yatmadan once temizleyip nemlendirmek
Ve uyandığımda nemlendirmek
Dışarı cikacaksam güneş koruyucu içerikli ürün kullanıyorum yaz-kış
Bütün kullandigim ürünler dermokozmetik,
İhtiyacım olan iyi bir göz altı kremi, çok baba markalar denememe rağmen bana iyi geleni bulamadım.
Cildine uygun nemlendiriciyi bulmam 2 yıl sürmüştü
Göz altı kreminde cabuk pes ettim.
Kullandığım vitamin de fark ettirince şimdilik askıya aldım.
hangi güneş koruyucuyu kullanıyorsunuz acaba ben hiç anlamıyorum markalardan
Nacizane tavsiyem kimyasal değil minarel koruyucu kullanın. Yoksa faydadan çok zarar aslında.Shiseido, arada la roche possay.
Ama güneş koruyucu da nemlendirici gibi her marka her cilde gitmiyor.
Aven , la roc posay, bioderma nuxe gibi markarı öneririmİnternetten biraz baktım ama marka lazım var mi fikriniz
Sana en büyük önerim şu misel su kesin olsun özellikle biodermayı tek geçerim bu suların babası gibi bir şey sonra cilt yapın neye uygunsa onu öğren temizleme jeli mi köpük mü kremli olanlarda var tabi ona uygun ürünü seç en son tonikle ve nemlendirNeyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?