- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Heytttt be
tüm kk kurtul şu renkten diyordu artık bende kurtuldum iyide yaptım gençleştim :))))Rica ederim beğendim saçlarını.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm kk kurtul şu renkten diyordu artık bende kurtuldum iyide yaptım gençleştim :))))Rica ederim beğendim saçlarını.![]()
tüm kk kurtul şu renkten diyordu artık bende kurtuldum iyide yaptım gençleştim :))))
senin duruşundadır zeafet bence.
68 kiloymuşsun sen kilolu musun o boyla orantılısın tabiki zayıflayın ama sağlam pskoloji ile.tabi özgüven de lazım... şişman olunca o da olmuyo bende :) halledicez inşallah...
mesela zerrin tekindor çok zarif değil mi....giyimi endamı ne hoş...
candan erçetin, gülse birsel ne hoş bayanlar....
hayatta sarı yapmam bidaha tövbeliyim.Böyle daha güzel olmuş,düğer rengi çok açıktı..
hayatta sarı yapmam bidaha tövbeliyim.
aman ablam eksik kalsın midem bulanıyor artık sarının s sindenAralarına röfle attırabilirsin mesela çok açık olmayacak şekilde:))
aman ablam eksik kalsın midem bulanıyor artık sarının s sinden
Aynen canım ben 26 yaşındayım zayıf olunca herkes 16 yada 18 sanıyor bi bayram günü adamın biri eşimin yanında kafamı okşadı bu fıstık kimin çocuğu diye herkes güldü.Zamana karşı koyamıyoruz çünkü..
Aynen canım ben 26 yaşındayım zayıf olunca herkes 16 yada 18 sanıyor bi bayram günü adamın biri eşimin yanında kafamı okşadı bu fıstık kimin çocuğu diye herkes güldü.
Gerçeği öğrenince utandı garibim
Ama bende çok utandım
Yaşlanmak bence güzel bi duygu her yaşı dolu dolu yaşamak önemli...
Yeterki sağlığımız yerinde olsun :))