- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Deryaderyya
Hangi durumya bide nasıl oluyosa bu durum bende en çok kışın oluyoanlamadım gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi durumya bide nasıl oluyosa bu durum bende en çok kışın oluyoanlamadım gitti
Kırmak istemiyorumEmredersin!
Ya artık senin gerçekliğin konusunda ciddi şüphelerim var benim. Konuların sırf dalga geçmek için açılmış gibi.
Ya milletin hatta ülkenin dağ gibi dertleri varken senin şu tipim de tipim demen o kadar abes ki anlatamam.
Tam Kazenlik bir yola giriyorsun ya hadi neyse...
yuzun sarkmaz heralde bılmıyorum kı nılsem sormamHangi durum
Git bak gel dedin yayuzun sarkmaz heralde bılmıyorum kı nılsem sormam
ne yaparsak yapalım çok çaresi olduğunu düşünmüyorum ...Kızlar yaşlanıyorum ve buna cok uzuluyorum.(bu bir dert)içinizde otuzunu gecmis yuzunde gozlerınde hıc cızgısı olmayan gözenekleri hic genislemeyen yanakları sarkmayan var mı? Ne yaptı ya da yapıyor? Paylaşsın.
Yahut bunları yaşayıp cozum bulan var mı Paylaşsın lutfen
cildimin durumu kışın cansız hal alıyo sanki ışıltısı kayboluyo gibi bide olan dolgunluğu da kayboluyoHangi durum
Dolgunluğunu bilmem ama cansız dediğin belki havalardan dolayı daha çok kuruyordur, nemlendir istersencildimin durumu kışın cansız hal alıyo sanki ışıltısı kayboluyo gibi bide olan dolgunluğu da kayboluyo
evet nemlendiriciyi aksatınca daha çok olyo bu durumDolgunluğunu bilmem ama cansız dediğin belki havalardan dolayı daha çok kuruyordur, nemlendir istersen
Benimde dudaklarım çok kuruyo kışınevet nemlendiriciyi aksatınca daha çok olyo bu durum
sanırım ben bu işleri harcı olduğum için benim başım da bende tam tersine çok severim böyle şeylerle haşır neşir olmayıBenimde dudaklarım çok kuruyo kışın
Dudak parlatıcısı var ama hergün süremiyorum unutuyorum
Biraz içten gelmeli galiba süs püs olayları
Ben son dakiklara kadar uyuyup koşturmacayla hazırlanıp işe geliyorum
noluyo yaaaTaksim'de patlama oldu dua edin arkadaşlar
Pazartesi girmezsem bende şehit olmuşumdur
Ama korkmuyorum, vatan için canım feda
O şerefsizlere inatta şucu bucu sağcı solcu fenerli cimbomlu başörtülü açık diye kimseyi ayırmıyorum, bölücüler dışında herkes kardeşimdir
Lütfen sizde galeyana gelip kutuplara ayrılmayın
Çanakkale'deki ceddimizin kemiklerini sızlatmayın
İşteyim, çıkışta oradan geçiyorum geçmeliyim.
Hakkınızı helal edin, belki görüşürüz belki görüşemeyiz ama asla içinizi karartmayın
En güzel eserim kızım, bu vatana mirasımdır. Yaşamım ona rehber olacaktır
Hoşça kalın
Bu arada eski nickim Çekirge ( :
noluyo yaaa![]()
ya zaten sulu gözlülüğüm üstüm de reva mı bu yaptığınTaksim'de patlama oldu dua edin arkadaşlar
O şerefsizlere inatta şucu bucu sağcı solcu fenerli cimbomlu başörtülü açık diye kimseyi ayırmıyorum, bölücüler dışında herkes kardeşimdir
Hakkınızı helal edin, belki görüşürüz belki görüşemeyiz ama asla içinizi karartmayın
Hoşça kalın
Simdi duydum bende biz burada o bu derken birileri oluyor.sen neden pazartesi gelemezsem sehit olmuşsundur kiTaksim'de patlama oldu dua edin arkadaşlar
Hoşça kalın
Taksim'de patlama oldu dua edin arkadaşlar
Hoşça kalın
İşe gelip giderken o yolu kullanıyorum da ondan dedimSimdi duydum bende biz burada o bu derken birileri oluyor.sen neden pazartesi gelemezsem sehit olmuşsundur kikendinize dikkat edin.. halimiz harap rabbim yardımcımız olsun ama ulkenin gidişatı kotu: (
Ağlama, başını dik tutya zaten sulu gözlülüğüm üstüm de reva mı bu yaptığın![]()
.......ler doymadılar kana doymadılarİşe gelip giderken o yolu kullanıyorum da ondan dedim
Amin
Ağlama, başını dik tut