- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar size tuhaf gelebilir belki ama ben eğer ömrüm varsa gelecek hakkında endişeliyim şu an 31 yaşındayım ne zaman bu yaşa geldim şaşırıyorum sanki 24 25 gibi geliyor bana yani yıllar çabuk geçiyor gün gelicek Allah izin verirse 45 olucak eşimde 2 yaş küçük benden o zaman sanki eşim 25 yaşındaki kızlara bakar gibi geliyor bana yani erkek çünkü 45 yaşlarında daha genç oluyor şu an bile artık yaşlanmaya başladığımı hissettim bende özgüvensizlik sorunu da çok fazla bunlar o yüzden kaynaklanıyor heralde mukemmelliyetcilik var cildim de roza hastalığı var geçmeyen hastalık geçse bile mutlaka yine çıkıyor hep dikkat edeceksin cildine psikolojimi ozguvenimi mahvetti cildine hiç bakmayıp sorunsuz olanlara heves ediyorum nereye gitsem yanında krem taşı bu gün yok sabah bi kalk çıkmış sonra 2 saat içinde yok oluyor görenler cildin güzel diyor ama bi an çıkıp yok oluyor veya krem sürerken benek benek kızarıyor sonra beyazliyor artık sinirlerim bozuldu 15 yıldır konudan konuya geçti bu yazı ama bütün bu düşüncelerimin cildimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum insanın evliliğinde bile sorun yaratiyor cildim gecmeyecegine göre kendimi çok şanssız hissediyorum