Yaslanmaktan korkma

Zayıf olmak çok genç gösteriyor,bi de pilates yapmak evde bile yapabilirsiniz,sigara alkol vs yoksa da genç gösteriyorsunuz,bol su içmek sık sık yürümek,bi de sevilmek kıymet görmek,kendinizi sevmek,bunlar varsa gayet genç gösteriyorsunuz..

Ah ah 23 yaşındayim üç yaşında bir oğlum var allahım bağışlarsa ama ben çok yaşlı hissediyorum kendimi sanki dünyanın bütün derdi sıkıntısı benden soruluyor kesin benim gibi si yoktur o yüzden beni görenler hep 28 29 gibi duruyorsun diyolar

Malesef zaman geciyor...gecerken de bize geçeriyor...hic bir estetik de ne kadar mukemmel olursa olsun seni 18 e döndürmuyor...illaki bir yapaylik
O yuzden en az hasarla gecirmeye calismak en mantiklisi...kimse ayni kalmiyor ne yazikki...
Haklısınız benim teyzem
Zayıf olmak çok genç gösteriyor,bi de pilates yapmak evde bile yapabilirsiniz,sigara alkol vs yoksa da genç gösteriyorsunuz,bol su içmek sık sık yürümek,bi de sevilmek kıymet görmek,kendinizi sevmek,bunlar varsa gayet genç gösteriyorsunuz..
Ay çok güzel şeyler söylediniz pilatesi denicem zayıfım aslında sigara alkol yok ama ozguvenim yok işte birde sevilmek insanı genclestirir gercekten

Canım böyle Düşünme . Her yasın bir güzelliği var önemli olan iç güzelliğini daim tutabilmek . O hiç Geçmiyor çünkü .

Cildinden şanssızlık yasıyorsan emin ol vücudunda baska yerlerin Güzeldir mesela Gözlerin vs vs Herşeyin kıymetini bil .

Malesef zaman geciyor...gecerken de bize geçeriyor...hic bir estetik de ne kadar mukemmel olursa olsun seni 18 e döndürmuyor...illaki bir yapaylik
O yuzden en az hasarla gecirmeye calismak en mantiklisi...kimse ayni kalmiyor ne yazikki...
Haklısınız gençken ilerisi için yatırım en iyidi stres insanı mahvediyor

Eşimle aramda 9 yaş var ben o farkı çoktan kapatmış durumdayım çünkü eşimin maşallahı var benim suçum yok:KK14:

Canım böyle Düşünme . Her yasın bir güzelliği var önemli olan iç güzelliğini daim tutabilmek . O hiç Geçmiyor çünkü .

Cildinden şanssızlık yasıyorsan emin ol vücudunda baska yerlerin Güzeldir mesela Gözlerin vs vs Herşeyin kıymetini bil .
Yani cildim yıllardır psikolojimi bozdu gu

Arkadaşlar size tuhaf gelebilir belki ama ben eğer ömrüm varsa gelecek hakkında endişeliyim şu an 31 yaşındayım ne zaman bu yaşa geldim şaşırıyorum sanki 24 25 gibi geliyor bana yani yıllar çabuk geçiyor gün gelicek Allah izin verirse 45 olucak eşimde 2 yaş küçük benden o zaman sanki eşim 25 yaşındaki kızlara bakar gibi geliyor bana yani erkek çünkü 45 yaşlarında daha genç oluyor şu an bile artık yaşlanmaya başladığımı hissettim bende özgüvensizlik sorunu da çok fazla bunlar o yüzden kaynaklanıyor heralde mukemmelliyetcilik var cildim de roza hastalığı var geçmeyen hastalık geçse bile mutlaka yine çıkıyor hep dikkat edeceksin cildine psikolojimi ozguvenimi mahvetti cildine hiç bakmayıp sorunsuz olanlara heves ediyorum nereye gitsem yanında krem taşı bu gün yok sabah bi kalk çıkmış sonra 2 saat içinde yok oluyor görenler cildin güzel diyor ama bi an çıkıp yok oluyor veya krem sürerken benek benek kızarıyor sonra beyazliyor artık sinirlerim bozuldu 15 yıldır konudan konuya geçti bu yazı ama bütün bu düşüncelerimin cildimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum insanın evliliğinde bile sorun yaratiyor cildim gecmeyecegine göre kendimi çok şanssız hissediyorum
Ablaminda boynunda var lazer yaptiriyordu en son. Bazen bir kizariyor sanki bogazini sıkmïslar gibi.

Aslında düşünüyorum da sukretmezsem daha kötüsü olur bu günleri ararım eskiye bakarak çok şükrediyorum ama bazen insan tam geçmediğini görünce üzülüyor Allah bu günleri aratmasın
Çok mu kötü oluyor ? Yüzüne bakılmayacak hale mi geliyor ? Ya da çözümümü yok

Çok mu kötü oluyor ? Yüzüne bakılmayacak hale mi geliyor ? Ya da çözümümü yok
1 yıl felaket oldu kortizonu krem surmesem sokağa çıkamazdım kortizon bağımlılık yapmıştı hiç çare bulamamıştım ama önceye göre çok iyi çok şükür ama korku oluyor insanda yine öyle olursa diye

Bakacak olan şimdide bakar
45 'şi mi bekler sence

1 yıl felaket oldu kortizonu krem surmesem sokağa çıkamazdım kortizon bağımlılık yapmıştı hiç çare bulamamıştım ama önceye göre çok iyi çok şükür ama korku oluyor insanda yine öyle olursa diye
Korkma canım bşy olmaz ilaçlarını düzenli kutlanırsan .
Bende 1 send kadar cilt tedavisi gördüm ama takma geçiyor

Bende tam tersi yaş almayı seviyorum 26 oldum, hep genç kalıp çalışacak mıyım yaşlanıp emekli olmayı istiyorum.
26 yaşında öyle olur da 40 olunca çoğu kadın eyvah demeye başlar.
Ben de estetiğe, müdahalelere karşıydım. Doğal yaşlanacağım derdim . Oldum 35, saçlar beyazlaşmaya başladı, göz altları kırışsam mı diyor:))
Birkaç yıl sonra botoxdu, mezoterapiydi derken güzellik merkezlerini dolaşmaya başlarım diye korkuyorum:))

Bence insanı en çok kilo alıp vermek kötü etkiliyor. Hele fazla miktarda kilo vermek. Çünkü sarkma oluyor ve çözümü de sadece ameliyat. Hadi kırışıklığı falan botoksla halledersin. O yüzden kilo kontrolü, şekerle kötü beslenmeyle kollajeni harap etmemek. Spor yapmak. Güzel uyumak. Bunlara dikkat edilince çok deforme olmadan, güzel yaşlanılabilir diye düşünüyorum.
Yaşlanmayı sevmiyorum, ama korkmuyorum da .Açıkçası yaşımın iyisi olmak bana yeter. 35 yaşında 20 yaşında göstermek gibi hedeflerim yok. İnsan kendine güveniyorsa, barışıksa zaten sorun olmaz. Eğer kendinize güvenmiyorsanız çok da güzel olsanız yine bir şey bulur, mutsuz olursunuz. Önce o konuyu çözmek gerek.

Back
X