Yaşlanmayan kadınların 7 altın kuralı

Aslında kırışıklıkları hiç bir krem acmıyor.ne dr murad ne dermolojica...cok para vermeye gerek yok yani..orta karar dermokozmetik bi ürün kullanmak yeterli iyi nemlendiren kremler..en iyisi doğal yapan bi doktora botox göz cevresi için

Aslinda bahsettigim krem birde anew ürünleri kullaniyorduk faydasini da goruyorduk bibsure ara verince eskiye dondu gibi oldu. Esim almış bu kremi o yüzden araştırıyorum bilmediğim icin.

Bu el yapımı kremin içeriğini yazabilirmisiniz :)?

Bende şunu merak ediyorum hergün makyaj yapmamak cildin yaşlanmasını geciktiriyor mu? yoksa makyajla cildin yaşlanmamasının alakası yokmu?

Olmaz olur mu? Hergun makyaj yapiyorsunuz ve hergun gozaltiniz makyajinizi temizlediginizde kizariyor bozariyor. En basitinden hergun kese kagidini cildinize surdugunuzu dusunun. Kaldi ki gozalti derisi en ince deri. Gozaltini makyaj temizleyeyim derken morartiyorsun hergun. Keza cildini de ayni sekilde. Hicbir sekilde makyaj yapanla yapmayanin cildi bir olamaz. Ben 32 yasindayim, bugune kadar nerdeyse hic makyaj yapmadim ve simdi 20li yaslardaki kizlarin cildi benimkinden cok daha kotu durumda.

Konuya gelecek olursam bende de kirisiklik yok sukur. Aileden gelen bir minyon tiplilikte var ve benim cildim yagli. Yagli ciltler en az kirisan ciltlermis. Yalniz kisin azda olsa kuruluk olusuyor. Ben her banyodan sonra argan yagi kullaniyorum gozaltlarima ve cildimin kuru yerlerine. Cok faydasini gordum. Fakat argan yaginin iyisini almak gerek. Cilt icin olanlari ayri, vucut icin olanlari ayri. Ama bir damla yetiyor zaten. Gozaltlarina ve cevresine yedirince nemli tutuyor, kurumuyor.

bende makyajı sevmem ve düğün dernek olmadıgı sürece hayatta allıkmış pudraymıs fondotenmiş vs vs kullanmam şükür cildim bebek gibi bunuda cildime makyaj yapmamay baglıyorum henüz 23 yasındayım inşallah benimde kırışıklıklarım hemen çıkmaz cildim karma bu arada ve bu yaglar yüzdeki tüyleri beslemez mi acaba? argan yağı cok mu faydalı son zamanlarda aşırı duyuyorum bu yagın ismini hiç kullanmadım daha önce ama sizin kullandıgınız marka hangisi ? Ve son olarak dudak bakımı ve kirpik bakımıyla ilgili bişeyler yapıyomusunz? Ve saç için ne önerirsniiz bu arada baya bir sorular sordum kusura bakmayın severim böyle bakmayı kendime o yüzden sorarım herkese kullandıgı bakım ürünlerini .

Ben 35 yaşındayım hiçbişey kullanmıyorum,asitli içmiyor ve sigara tüketmiyorum hiç kırışığım yok

Merhaba ben de bunu yapmaya başladım ama yüze değil kollarıma siz yüze de mi sürüyorsunuz merak ettim .Açtığım başlıkta da yazıcam bu gün zaten.

İşim gereği malesef her gün makyaj yapmak zorundayım. İyi temizlemeye çalışıyorum sadece bari akşamları yüzüm hava alsın diye ama ne kadar temizlesen de olduğunu düşünmüyorum hatada 1-2 de maske yapıyorum. Ama cildim de lekelenmeler olmaya başladı bile liseden beri var hatta bir de makyaj a çok alıştım yapmadan kötü hissediyorum kendimi. Günde 2-2,5 litre su içiyorum 6 ayda bir filan da cilt bakımına gidiyorum ama cilt bakımının sadece gözenekleri temizlemede faydası olduğunu düşünüyorum. Bakalım ne olacak bu cilt hor kullanıyoruz..

Merhaba ben de bunu yapmaya başladım ama yüze değil kollarıma siz yüze de mi sürüyorsunuz merak ettim .Açtığım başlıkta da yazıcam bu gün zaten.
Evet canin yüze uyguladık hatta esimin anlinda bir ben vardi yarim pirinç tanesi kadar o kayboldu. Fakat kullanmayi birakinca geri geldi biz hafta da 2 gun yapıyorduk fakat yaptiktan 1 saat sonraya kadar disari cikilmamalo yani pis havayla temas edilmemeli ve sogara dumanina da maruz birakilmamali. Hatta elinizden geliyorsa 2 3 saat

Ben zaten bir süredir yapıyorum ama çok fazla değişiklik olmadı.kollarıma yapıyorum.Ama yüzüme uygulamadım korktum.Geri gelmesi olmamış .Yazık devamlı kullanılmaz ki.Ben de deniyorum hafifleme çok az var.Daha bir kaç gün oldu.Bakalım...

Biz kisa sure kullandik aslinda ben bir kutu olacak sekilde yaptim ve o kutu bitince yapmaya usendim bebegim dofunca ugrasamadim acikcasi. Esim uzun süre ovaliyordu yüzünü kremin rengi sarımsı olmasina ragmen acik kahveye yakin bir renk olarak çıkıyordu. Bir süre sonra inanin etki eder buna garanti veriyorum çünkü o benin gittiğini gördüm

Ben karasızım tam fayda görmem ne kadar sürer bilemiyorum.Zaten açtığım konuda kullandıklarımı yazıyorum.Hem kozmetik hem maske.İnanın her şey kişiye göre değişiyor.Ben zaten bir süre daha devam edeceğim.Bebeğinize sağlıklı şanslı ömürler dilerim.Analı babalı büyüsün.Teşekkürler...

Merhaba, arkadaslar isim geregi makyaj yapanlar icin sunu söylemek istedim de, isiniz modellik ya da güzellik sektöründe ne bileyim bir ürün tanitimi falan olmadigi sürece herhangi bir büro isinde calisan bayanlarin makyaj yapmasi aslinda gereklilik degil toplumda kadina dayatilan zorunluluklar hatta hakaretler gibime geliyor. Temiz bir cilt ve sac uygun kiyafetlerde gayette sik olabilir. Ama bu makyaj olmazsa olmaz dayatmasi bana artik ters gelmeye basladi. O zaman erkekler de birseyler yapsinlar olan hep bize oluyor o makyaj icin sabah erkenden kalkan kadinlara yazik. Makyajsiz gelince bize yöneltilen elestirilere artik saglam bir cevap vermek lazim. Kime ne bizim makyajla güzellesmemizden. Insaniz yahu yetmiyor mu, ne bu illa kadinin makyaji, hani anlamiyorum nasil bir gereklilik.
Ben cildim icin radikal bir karar aldim ve dügünlerde dahi makyaj yapmayacagim. Yani pasa gönlüm ne isterse. 24 yasinda bir cocuk annesiyim 18 yasinda saniyorlar. Insallah ileride bunun meyvesini yerim. Cildim temiz ama bakimli olmak sart tabi. Nemlendirici yerine bol günlük su ve meyve yeterlidir bence. Ne bileyim artik bunaldim bu kapitalist düzenin kadina yagdirdigi bu mecburiyetlerden. Makyajsiz da güzeliz. Ne isek oyuz. Oynamayin artik yaa. Kücük cocugum var ileride simdiden etkilenecek de yüzünü boyayacak diye üzülüyorum. Halbuki hepimiz dogustan ne kadar güzel ve safiz.

Teşekkür ederim canim aminn cumlemizin :) tam olarak ne istiyorsun ki sen renginin acilmasini mi yoksa gerginlik falan mi? Bende baska tarifler falan da var yardım edebileceğim bir tarif olursa veririm.

Cok doğru söyledin ya seni tebrik ediyorum. Bende 22 yasinda 1 cocuk annesiyim ve asla makyaj yapmıyorum. Surme dahi kullanmıyorum kizima da dedigin gibi yanlis bir rolmodel olmak iistemiyorum. Ve beni de liseye gidiyorum sanıyorlar. Hatta diaarida kucagimda bebek goren senin yasin kac diye soruyor :) benimde tavsiyem kimse kendini zorunlu hissetmesin kullanmasin !

Kadin kendi istegiyle yaparsa ve mutluysa ne ala ama bunlar hep zaten bilinc alti dayatmalardir. Kadinlar kendini metalastiriyor farkinda olarak ya da olmayarak.
Beni de kücük saniyorlar abartanlar hatta sirf makyajsizim diye ciddiye almayanlar daha oldu. Ne yapalim. Cildime kimyasal sürünce hic iyi hissetmiyorum. Yediklerimden ictigime kadar da dogal olmaya calisiyorum elimden geldigince. Simdi geccecik kizlarimizin yüzleri makyajdan dolayi hep bozulmakta. Üzücü birsey. Ilk ürünü satiyorlar sonra o ürünün zararlarindan korunmak icin da bir ton ürün satiyorlar. Bu düzene alet etmeyelim cildimizi sagligimizi.

Teşekkür ederim canim aminn cumlemizin :) tam olarak ne istiyorsun ki sen renginin acilmasini mi yoksa gerginlik falan mi? Bende baska tarifler falan da var yardım edebileceğim bir tarif olursa veririm.
Çok teşekkürler ben her şey istiyorum.Çünkü son dönem o kadar üzüntü yaşadım anlatılmaz.Yazsam insanlar a benim hiç derdim yok bile derler.Bu yaşa kadar kırışık yokken 3 senede aşırı üzüntü beni mahvetti.Çok üzülüyorum.Cildim kırıştı sanki lekeler daha çok belirdi,saçlar döküldü.Selülit varis çıktı.Hem de hiç birşeyim yokken.Cildim bebek gibiydi.Bende buraya girip bir şeyler bulmaya çalıştım ama bazı şeyleri yanlış yapınca da yüzde tüylenme oldu.Kırışıklara mı lekelere mi dökülen saça mı.Yoksa 3 senede başıma gelmeyen kalmayınca ona mı neye bende bilmiyorum.Ağlamaktan ne hale geldim.Bildiğim şey çok ama çok üzgünüm.

Şimdi baktım ben onu mısır nişastasıyla yapıyormuşum ondan belkide etkisi az oldu...

Ben bir konu açtım bana oraya yazarsanız çok memnun olurum.Yapacaklarım toplu halde orada olursa benim için daha iyi olur.Çok teşekkürler...

merhaba hangi yaş aralığı için uygun bu maske denemek istiyorum benleri yok ediyor mu gerçekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…