Ben zaten bir süredir yapıyorum ama çok fazla değişiklik olmadı.kollarıma yapıyorum.Ama yüzüme uygulamadım korktum.Geri gelmesi olmamış .Yazık devamlı kullanılmaz ki.Ben de deniyorum hafifleme çok az var.Daha bir kaç gün oldu.Bakalım...
Yas aralığıni bilmiyorum canım ama kullanabilirsin bence ya zarari olmaz diye düşünüyorum. Evet esimin anlindaki beni yok etti ama dedigim gibi kullanmayı birakinca geri geldi. Ama geri gelen ben daha küçüktü iok haline göre :)
canım şu an yüzüme başka ürünler kullandığım için hayır denemedim.kollarıma da denemeyi bırakmak zorunda kaldım.çünkü lekelere çözüm arıyorum.arkadaşlara yardım olsun diye çok çeşitli şeyler deniyorum.
Yas aralığıni bilmiyorum canım ama kullanabilirsin bence ya zarari olmaz diye düşünüyorum. Evet esimin anlindaki beni yok etti ama dedigim gibi kullanmayı birakinca geri geldi. Ama geri gelen ben daha küçüktü iok haline göre :)
konu dışı olacak ama şuraya bilgi almaya diye gelip saçma yorumlar okumak beni deli ediyor. neymiş hiç makyaj yapmamış, 24 yaşındymış da 18 gösterirmiş.
arkadaşım zaten insanlar 20 li yaşlarında hatta 30 a dek genç görünürler. bu senin makyaj yapmamanla alakalı değil. biyolojik bir neden. aksi gösteren kişilerin tıbbi bir takım sorunları oluyor. yani sizdeki olay hepimizde vardı. makyajla alakalı değil.
37 yaşımdayım, yıllardır makyaj yaparım daha 2 gün önce cilt uzmanına gittim kırışıklık yok sorun yok bol bol nemlendir dedi.
bol su içmek, sigara ve stresten uzak durmak, genetik faktörler, nemlendirmek, her gün temizlemek gibi işlemlerle gayet de gündelik makyaj yapan bir hatun olarak 40 lı yaşlarınıza dek devam edebilirsiniz!
sizler lütfen 40 lı yaşlarınızda hiç makyaj yapmamış hallerinizle gelip yorum yapın !!