Yaslanmisim...

youtube de açın bir spor video su. Çocuklarınızla beraber spor yapın. Gülün evinizde. Güzellik peşinde oldukça o size gelecek. Neye gayret edersek ona ulaşabiliriz. Saçlarınızı tarayıp evdede olsanız daha güzel bir kıyafet giyin. Çocuklarınızla oyun oynayarak gülerek doldurun zamanlarınızın çoğunu. Yürüyüşlere çıkmaya çalışın. Arada misafir kabul edin ve kendiniz gidin. Değişik insanlarla sohbet etmekte güzel geliyor. Dizilerden uzak durun. Mutluluk veren filmler izleyin. Gülmeyi hedef koyun kendinize. Şükredin bol bol. Kilo vermeye çalışın. Çocuklarınıza sizinle biriktirdikleri güzel anılar bırakın. Evinizdeki güzel enerjiyi yakalayın. Kötü enerjiyi uzaklaştırın. Sizin tedaviye falan ihtiyacınız yok. Sizin elinizde. Günlük zikirler çekin.

Öyle...cocuk insani cokertiyor ozellikle kucukse...ama biraz buyuyunce en azindan geceleri 2 saat falan bakima zaman ayarlayabilirsin uykundan feragat ederek...gerci o zamanda herseyin tam olsa da gozlerden uykusuzluk akıyor sabah

guzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurler. ilk olarak bizim evimizde televizyon acilmaz cok nadir esimin ve ve benim takip ettigimiz ne turk ne de yabanci dizi var, en son poyraz karayelde kaldik dusunun. gecen bir arkadasim istanbullu gelin ozcan deniz dedi. ayyy bu adam da aga dizilerinden bikmadi dedim alkasi yokmus. ikinci olarak cocuklarimla her gun bir aktivite yapariz bu evde olur disarida olur ama mutlaka olur, ucuncusi gunluk ibadetlerimi yapmaya calisirim. dorduncusu hftada bir veya iki kez bulustugum cocuklarimin oyun grubu anneleri var hepsi kafa dengi. sanirim yazdiklarim yanlis anlasildi. ben hayattan sikayet etmedim. yalnizliktan, kendimi gelistirememekten sikayet etmedim. cocuklarimdan da oyle. yaslanmisim yipranmisim dedim.
ya lutfen dikkatli okuyun lutfen... bakin saat 05.50 kucuk cocugum 04.00 ten beri ayakta ben sabah 08.00 de kalkmaliyim cunku 10.30 dr randevuau var. kahvaltilar var. gitmeden ogle yemekleri hazirlanmali ki eve geldigimizde hazir olsun.
ya gercekten hayati hangi kafayla yasiyorsunuz anlayamiyorum. sizin tvsiye olarak verdiginiz seyler benim hayatimin rutni... ve lutfen bana instagram retrosuyla gelmeyin... oyle hayat gulluk gulustanlik degil. herseye gulemiyorsunuz. omrunuzde kac defa uykusuz gun gecirdiniz? hem de uzerinizde onlarca sorumluluk varken.
ben bazen buradaki yorumlari anlayamiyorum. bir kesim var burada konu acan yorum yapan herkese yetersiz cahil iletisimsiz damgasi vuruyor.
isterseniz kendini ovmek deyin. yuksek mezunuyum hanim efendi 5 yildan fazla ozel sektor 2 yila yakin devlet tecrubem var. disli bir insan kaynaklari yoneticisiydim evlatlarim icin ara verdim. eminim ki sizin ulasamayacaginiz 12 yasindan beri okudugum her kitabi sakladigim bir kutuphanem var. bunun yaninda bi fiil 6 yil ney ufledim. kendime neyzen diyemem ama ucuna yaklasmistim. evlatlarimla biraktim.
yani oyle evde dans et oyna hayata pozitif bak gibi instagram filtreleri bana pek sokmez. uzun zamandir reelde kendi disi ve tirnagi ile takilan bir kadin var karsinizda.
sadece yaslandim. hayatimin temposu sosyal platformda anlatilamayack kadar hizli.

23 yaşındayım ve benimde aralarında 1.5 yaş olan iki oğlum var ben bile olduğum yaştan büyük hissediyorum bu saat ve ikiside ayakta çünkü..
Herşey bi gün düzelir ama sağlık öyle değil. Sağlınız hiçbişeyden önemli değil siz iyi olun önce yeter ki.

E o zaman süper !!! ne istiyorsunuz o zaman, ne yazsınlar. İnsanlar gayet masumane yazmışlar. Kolay gelsin diyelim size o vakit

Bu ne kibirli tepeden bakan bir yorum. Arti kendinizle celismissiniz once sizi daraltan yaslandirdigini dusundugunuz olaylardan bahsetmissiniz sonrada kimsenin akil vermesine ihtiyacim yok demissiniz. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz allah askina. Insatagram gibi kadinlar klubude sanal bir platform reel de yasiyorum demissiniz ya hani !!!!

Bende 38 yaşına yeni girdim ama bende aynaya bakınca 48 gibi hissediyorum bunu en yakınıma bile anlatsam aynı tepkileri alıyorum . Ne var haline şükret vs gibi. . 13 yaşın da bir ergen oğlum 2 yaşında hala meme emen bir kızım var. 3 sene önceye kadar Bende çalışan bakımlı ve kendime güvenli biriydim şimdi ise çamaşır sulu pijamayla gezen, banyodan banyoya saçını tarayan , tüm sırtı ağrıyan ve aksam 10 da bayılan biri oldum . Kocam ise benim yanımda taş gibi duruyor . Küçüğe ayrı büyüğe ayrı etkinlik aktivite yap , _yemek yap beslenme hazırla , ev temizle yemek ütü vs derken saçımı bile taramaya ne istek ne zaman.kalıyor. ben sizi gayet iyi anladım merak etmeyin . Içinden cikamadifim için 153 den randevu alıp psikologa gittim ama kısa sürdü bu cuma 2.seans var bakalım neler olacak. Depresyonda gibibizin demişti. He birde çocuklarıma 1.saat. bike bakacak kimse yok ve attı kendime bisey alacak kadar bile param yok. Çünkü eşimin aldığı ile evi bile donduremiyorum

Çok yüksek olasılıkla depresyondasiniz.Yakin arkadaşım 2. çocuğuna hamilelik sürecinde iltihaplı romatizmaya yakalandı.Tedavi sürecinde hafif oranda antidepresan kullanılıyordu çünkü iltihaplı romatizmada depresyonun eşlik etmesi sık oluyormuş.

gayet normal şuanki durumun. çocuklar büyüdüğünde toparlıcaksın. kilo olayında da akşam 6 dan sonra yemeyi kes. gerçi bazen yemek yemek kaçış oluyor insana sanki stresi azaltacakmış gibi gelir. ama kilo verdikçe diğer şeylerin düzene gireceğini farkedeceksin

Pardon da kadın sana müthiş önerilerde bulunmuş. Senin yaptığın terbiyesizliğe bak. Millet müneccim mi ne bilsin senin hayat rutinini. Seni gençleştiren uyumak olacaksa uyu o zaman. Te Allam

gerçekten bu ne kibir? bir kitap okuyan siz misiniz? bir uykusuz kalan? çocuğu olan? konu açıyorsunuz insanlar yorum yapıyor tutup insanları ben yüksek lisans mezunuyum diye dibe çekmeye çalışıyorsunuz? ben de dişli bir finansçıyım kapışalım mı? insanlar size instagram ağzıyla konuşmuyor, destek olmaya çalışıyor ama anlayana.. 2 çocuk yaptıysanız sanırım nasıl bakılacağını düşünmüşsünüzdür. şimdi gelip buraya çocuk 4 ten beri ayakta şu saatte dr randevusu var eve geldiklerinde yemek yemeleri için kalkıp yemek yapmam lazım diyorsunuz, bunu yazdığınız bayan ne yapabilir? yaşlanmanıza ne yapabilir? madem o kadar bilgili, görgülü veya kendinize ne diyorsanız öylesiniz yaşlanmanıza da çözüm bulun, buraya konu açmak neden? ha bir de o kadar kitap okumuşsunuz ama yazdığınız yazıya bir bakın..

Pardon da kadın sana müthiş önerilerde bulunmuş. Senin yaptığın terbiyesizliğe bak. Millet müneccim mi ne bilsin senin hayat rutinini. Seni gençleştiren uyumak olacaksa uyu o zaman. Te Allam

ay sabah sabah beni de nasıl sinirlendirdi.. kadına yaptığı yoruma bak ya her şey ney üfleyip kitap okumak değil biraz saygı

ay sabah sabah beni de nasıl sinirlendirdi.. kadına yaptığı yoruma bak ya her şey ney üfleyip kitap okumak değil biraz saygı
Sanırım baya uykusuz kalmış asabı bozulmuş bize patladı. Yüksek lisans mezunu olmak meziyet mi şimdi herkes yapıyor yüksek.

Konu sahibi bence geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı cidden depresyonda ....yoksa inan ben de şartlayacaktim ama ona bir faydası olmayacak,iyice söylenenlere -tavsiyelere direnç gosterecek diye tuttum kendimi.

Bende yazacaktım , benımde 2 cocugum var . Kılom yok ben verdım , ama resımlerde kendımı yaslanmıs goruyorum bende dıyecektım . sonra dur dedım ezme kendını

Konu sahibi bence geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı cidden depresyonda ....yoksa inan ben de şartlayacaktim ama ona bir faydası olmayacak,iyice söylenenlere -tavsiyelere direnç gosterecek diye tuttum kendimi.

hepimizin derdi sıkıntısı var, bir sürü problemle cebelleşiyoruz bence çok saygısızdı yaptığı yorum.. hayır verilecek cevaplar belli bunun dışında kim nasıl bir tavsiye verebilir ki? instagram ağzıyla gelmeyin diyor :)

Kötü birşey dememiş ki neden böyle savunmaya geçtin ve anlamamakla itham ettin ? Bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…