bu benimde başıma geldi maalesef
şehrin tam ortasında bilindik bir mağazanın önü
gündüz herkesin içinde bir genç arkadan yaklaşıp eteğimi kaldırdı hızla koşarak uzaklaştı
o anda sesim bile garip çıktı öyle bir bağırdım ki şerefsiz diye hemen polisi aradım konuşamıyorum sinirden hanımefendi sakin olun diyor telefondaki ,ona da bağırdım nasıl sakin olayım diye o sinirle yarım saat bekledik esnaf da çıktı kapı önüne benim o bağırmama ,kimse o kişinin peşinden koşup yakalamadı bile bisikletli biride vardı durdu beni izledi, polisde gelmedi tam lokasyon sordu çevresinde kamera vardır araştırırız dedi kapattım ağlaya ağlaya eve gittim
abimin düğünü vardı onun için abiye alacaktım kıfayet denemem rahat oluyor diye midi boy hafif pileli bir elbise vardı üstümde...
bir ara staj dönemimde çok fazla sokaklardaydım en çok o dönem tacize uğradım ,ışıklarda geçmeyi beklerken arkamda duran 50 yaşlarda birinin dayanması , kaldırımda yürürken karşımdan gelip yanımdan geçen adamların eliyle koluyla bir anda konuşmaya başlayıp kazayla ! göğsüme sürtmesi(birine artık dayanamayıp çantamla vurdum ) otobüste kazayla değmiş gibi yapıp vücudunu sürtmesi eliyle ön kısmıma değmesi değdirmesi dirseğini göğsüme değdirmesi (bunuda nereden anlıyorum yön değiştiriyorum yine geliyor dibime) bunların hepsini eminim hepimiz yaşamışızdır.
sözlü tacize zaten artık o kadar alıştık ki ! ne kadar üzücü... yetmedi saçımızla başımızla uğraştıkları ,kıyafetimiz vücut şeklimiz,gülerek konuşmamız bile sıkıntı oldu rahatsız etti yetmedi bizi lime lime ettiler bizde yetmedik hayvanlara da yaptılar yapacaklarını , yaşlı olması veya küçük olması masum ve tolere edilebilir kılmıyor halbuki hiçbirşeyi,olur o zaman bende bekleyeyim 70 yaşıma gelmeyi şöyle yakışıklı kaslı maslı adamlara gel evladım birşey soracağım diyerek taciz edeyim yaşlıyım sonuçta kafamda gidip geliyor zaten, oh ne ala memleket