Y YAYLUH Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2025 4 0 1 53 Pazar 21:14 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #1 Bayanlar yardıma ihtiyacım var .87 yaşında annemiz için yatılı bakıcı arıyoruz.Etrafinizda önerebileceğiniz, referanslı bildiğiniz yardımcı varmı yada nerelere müracaat edebilirim
Bayanlar yardıma ihtiyacım var .87 yaşında annemiz için yatılı bakıcı arıyoruz.Etrafinizda önerebileceğiniz, referanslı bildiğiniz yardımcı varmı yada nerelere müracaat edebilirim
gisla Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 4.460 En iyi cevaplar 1 8.116 73 28 Pazar 21:19 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #2 Valla zor kimse bakmıyor bulunan da yabancı oluyor onlar da koca bulup gidiyor biz asla bulamadık ve yatalak vs değildi
Valla zor kimse bakmıyor bulunan da yabancı oluyor onlar da koca bulup gidiyor biz asla bulamadık ve yatalak vs değildi
Y YAYLUH Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2025 4 0 1 53 Pazartesi 15:04 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #3 gisla .!.: Valla zor kimse bakmıyor bulunan da yabancı oluyor onlar da koca bulup gidiyor biz asla bulamadık ve yatalak vs değildi Genişletmek için tıkla... Gerçekten zor .Nezamandir arıyorum bulamadım.En son aklıma burası geldi şansımı denemek istedim.Bakalim belki bir umut iste
gisla .!.: Valla zor kimse bakmıyor bulunan da yabancı oluyor onlar da koca bulup gidiyor biz asla bulamadık ve yatalak vs değildi Genişletmek için tıkla... Gerçekten zor .Nezamandir arıyorum bulamadım.En son aklıma burası geldi şansımı denemek istedim.Bakalim belki bir umut iste
Cereser Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2017 4.042 12.805 208 Pazartesi 15:07 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #4 Hangi şehir bilmiyorum ama bir kadının facebookta yorumunu görmüştüm bulursam atarım size profilini
Ipek - Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 853 4.577 63 Pazartesi 19:45 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #5 Ilan açtınız mı ? Maaş yüksek olmazsa pek kabul edilmiyor bu meslek Karşılıklı güvende gerek iki taraf içinde
Ilan açtınız mı ? Maaş yüksek olmazsa pek kabul edilmiyor bu meslek Karşılıklı güvende gerek iki taraf içinde
Y YAYLUH Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2025 4 0 1 53 Salı 09:01 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #6 Cereser .!.: Hangi şehir bilmiyorum ama bir kadının facebookta yorumunu görmüştüm bulursam atarım size profilini Genişletmek için tıkla... Sevinirim.Tesekkur ederim
Cereser .!.: Hangi şehir bilmiyorum ama bir kadının facebookta yorumunu görmüştüm bulursam atarım size profilini Genişletmek için tıkla... Sevinirim.Tesekkur ederim
Y YAYLUH Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2025 4 0 1 53 Salı 09:05 Konu Sahibi Konu Sahibi YAYLUH #7 Ipek - .!.: Ilan açtınız mı ? Maaş yüksek olmazsa pek kabul edilmiyor bu meslek Karşılıklı güvende gerek iki taraf içinde Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde ilan açtım. Önceden çok rahat buluyorduk.Ama bu sene biraz zorlaştırmislar oturum izinleri konusunu. o nedenle bulmak çok zor .
Ipek - .!.: Ilan açtınız mı ? Maaş yüksek olmazsa pek kabul edilmiyor bu meslek Karşılıklı güvende gerek iki taraf içinde Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde ilan açtım. Önceden çok rahat buluyorduk.Ama bu sene biraz zorlaştırmislar oturum izinleri konusunu. o nedenle bulmak çok zor .