- Konu Sahibi mermaid2608
-
e siz yolda bulmus gibi davranmamıssiniz .
hastaneye gidip kendinizi yakını olarak beyan etmişsiniz?
ne yapsın bu hastane?
ayrıca evi saticam dediniz , o parayla yapacaksınız bir şeyler ya da tamamen hastanedan el etek çekeceksiniz .
ama hastaneye göre hasta yakını sizsiniz kendiniz istemissiniz bunu
her şeyde sizi aramaya devam edecekler
Ben en son ağustos ayında gördüm.o zamanda gördüğüm.sure toplasanız 3- 5 saattir.Ama şimdi komşularının anlattığı camiden çıkan insanlara küfür ediyormuş.Gece duvarlara vuruyormus.Telefonla konuşunca hastalık belirtisi çok fazla şey yoktu aslında.Faydalı değil ama sormak istiyorum halanız hastalık öncesinde de bu kadar huysuz saldırgan mıydı?
Biz de bunun için uğraşıyoruz.Butun kriterlerli en üst swviyeden karşılıyor.ev araba yok.kimsesi yok 1 derece.ama ne özel ne devlet yer yok.sosyal hizmetler de aynı şeyi söyledi.normalde 1 hafta içinde hallediyoruz dedi.Ama deprem dolayısıyla da doluluk artmisEşimin babası alzeimer olunca özel bakım evine yerleştirildi. Devlet destekliydi. Ev araba vs yok. Hastanede anlaşıldı hasta olduğu. 1 hafta içinde yerleştirildi bakımevine
Konuyu basından beri okudum.dedimki demek devlet bize kıyak geçmiş.öyle şey olurmu Allah askına.başımızdan geçmese bilmesek inanıcam yani.babam hem felçli hem alzaymırdı.bakılamıyacak duruma gelinceye kadar evde annem baktı dokuz yıl.ama artık öyle bir duruma geldiki ev ortamında bakılamıyordu.sizinki gibi kufur bagırış şiddet hepsi vardı.babamın hem evi hem maaşı vardı.sosyal hizmetlere başvurduk.bulyndugunuz ilde şuan yeryok ama yer farketmez derseniz hemen yerleştiririz dediler.ama biz bulundugumuz yerde olsyn istedik.bir ay gibi bir zaman bekledikten sonra ambulansla gelip babamı götürüp yerleştirdiler.evi almadılar.sadece maaşa el kondu.ölünceye kadarda orada bakıldı.birinci dereceden yakınları olmasına rağmen.şimdi bunu bize yapan sosyal hizmetler size neden yapmasın.bizim ne ayrıcalıgımız olacak ki.ben bu konuda yapılan yorumları son derece manipülatif buldum.üzmeyin kendinizi.bi çıkar yol bulunacaktır.sadece biraz sabır.Biz de bunun için uğraşıyoruz.Butun kriterlerli en üst swviyeden karşılıyor.ev araba yok.kimsesi yok 1 derece.ama ne özel ne devlet yer yok.sosyal hizmetler de aynı şeyi söyledi.normalde 1 hafta içinde hallediyoruz dedi.Ama deprem dolayısıyla da doluluk artmis
Sanki huyu böyle gibi geldi de o yüzden sordumBen en son ağustos ayında gördüm.o zamanda gördüğüm.sure toplasanız 3- 5 saattir.Ama şimdi komşularının anlattığı camiden çıkan insanlara küfür ediyormuş.Gece duvarlara vuruyormus.Telefonla konuşunca hastalık belirtisi çok fazla şey yoktu aslında.
Sadece onun lafı ile çağırmadık aslında.Bizi farklı 3 4 kişi aradı.Komsulari ,benim üniversite arkadaşım. Herkes bu kadin burada olmaz çözüm bulun diye arayıp durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?