- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.308
- 548
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Konu sahibi burada bir yanlışınız var.
%3 Luk kontenjan da da sıra var size en başa aldık deseler de bu durum 1 seneyi bulabilir.
Hastayı ne kadar süresiz hastanede tutabilirsiniz hadi tuttunuz refakatçi ücretini kaç ay ödeyebileceksiniz.
Biz yakinimizi hastaneye yatirip çıkarttık ama hala kimsesiz kontenjaninda sıra bekliyor 2 şehir için başvuru yaptık 3 sene oldu.
Diğer arkadaşın dediği gibi bir plan yapmaniz lazım.
Boşuna zaman kaybedip bekliyorsunuz.
İsterseniz 1 ay sonra konuşalım yine 14500 eksiden 50 bin eksiye çıkarsınız ve hala bekliyor
Benim anlatamadığım şu.hangi parayla.Benim maasim 16 bin diyirum.2 3 gun sonra Ben refakatçiyi de göndereceğim.Sahis yolda bulunmuş kimsesi olmayan biri gibi düşünün.Bu durumda devlet ne yapacak.Yoldan gecen birine mi verecek al bak diyeCemoos hanımın dediklerini şeklinde yol izlerdim.
evi satip ona müstakil ayrı ev tutmak bir secenek olabilir
biz b planınız olsun diyoruz
ne kadar süre vereceksiniz onlara ?
bu kadar sorunlu bir hasta ise yakında palyatif serviste çıkarmak isteyecek , böyle bir hastayı hastanede uzun vade tutamazsiniZ
biZ ne desek konu sahibi onlara inanmayı seçiyor geçen konuda da aynısı olduGerçekten hepsi başımıza geldi oradan biliyorum.
Bu hasta ve yaşlılara bakmak çok zor ama kimse de kabul etmiyor.
Boşuna zaman kaybı ve para kaybı olarak görüyorum ben artık.
Siz dediniz ya evi var satarım diye o parayla gecinebilir ve bakıcı tutulabilir.Benim anlatamadığım şu.hangi parayla.Benim maasim 16 bin diyirum.2 3 gun sonra Ben refakatçiyi de göndereceğim.Sahis yolda bulunmuş kimsesi olmayan biri gibi düşünün.Bu durumda devlet ne yapacak.Yoldan gecen birine mi verecek al bak diye
Benim anlatamadığım şu.hangi parayla.Benim maasim 16 bin diyirum.2 3 gun sonra Ben refakatçiyi de göndereceğim.Sahis yolda bulunmuş kimsesi olmayan biri gibi düşünün.Bu durumda devlet ne yapacak.Yoldan gecen birine mi verecek al bak diye
Ya hastane tamam iyi hoş kalsın ben bişey demiyorum.biZ ne desek konu sahibi onlara inanmayı seçiyor geçen konuda da aynısı oldu
beğenmedigi hastane yine hastaya sahip çıkmış.
kısa vadede çözüm bulma olasılıkları tamamen sıfır bence
e siz yolda bulmus gibi davranmamıssiniz .Benim anlatamadığım şu.hangi parayla.Benim maasim 16 bin diyirum.2 3 gun sonra Ben refakatçiyi de göndereceğim.Sahis yolda bulunmuş kimsesi olmayan biri gibi düşünün.Bu durumda devlet ne yapacak.Yoldan gecen birine mi verecek al bak diye
geçen konuda bide sosyal hizmetler psikiyatri yatirsin diye birde hastane işine karışıyordu yine konu sahibini ikna etmişlerdiYa hastane tamam iyi hoş kalsın ben bişey demiyorum.
Ama orası da paralı hem de günlük 1 bin küsur demiş.
Ben sosyal hizmetlerin yakın zamanda bir yere yerleştirecegine inanmıyorum zaten ki yaşadım gördüm.
Özele de evi satıp 1 hadi 2 senelik verebilir.
Boş boş beklemek bana şuan mantıksız geliyor kendisine zarar.
Psikiyatride uzun vadeli yatiramiyor oradan da bir süre sonra taburcu edecekler mecbur.geçen konuda bide sosyal hizmetler psikiyatri yatirsin diye birde hastane işine karışıyordu yine konu sahibini ikna etmişlerdi
neden yatırımıyorlar diye hastaneyi doktoru suçluyor
kaç doktor burada acikladik asla ikna olmadı
yine olmuyor
hiç dediklerini yapmazlarsa planı yok
Hanımefendi kimse babamın oğlu değil.Insanlarin sözüne tabi ki belirli bir süre vererek güvenmek zorundayım.Bu durumların uzmanı olan kişiler.isleri bu. Siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniZ.
ve kaç kere şey yazıyo bu hasta benim yakınım değil bakmak zorunda değilim.Psikiyatride uzun vadeli yatiramiyor oradan da bir süre sonra taburcu edecekler mecbur.
Uzun vade de planını yapacak konu sahibi sonra sosyal hizmetler alırsa ki şuan çok zor o zaman yatırırlar bir kuruma.
Konu sahibi de haklı uğraşmak istemiyor çünkü zor.
Ama bunu çözmeden kurtulamaz ki.
alakası yok 838383 kere yazdım
sosyal hizmetler bu konuyu çözmeyecek tek dertleri hastayı yalan yanlış konu sahibini korkutarak hastaneye kitlemek ki başarmışlar
ama konu sahibine faydası yok bunun.
çünkü yine parasi gidiyor.
onlara inanarak hata yapıyor, geçen konuda da onlara inanararak doktoru hastaneyi kotuledi ağızları laf yapıyor başka da bir şey yok bunu söylüyorum 100 kerede yazdım başka insanlarda yazdı
ısrarla istediğinizi anlıyorsunuz
Eski basliktaki, eski tartisma konularını neden yeniden yeşertiyorsunuz ? O konuyu orda, o üyeyle tartistiniz, bitirin.ilaç konusunda da buradaki 'tecrubeli ' hanımlar eminim bildiklerini paylaşırlar.
canım öyle istiyor.Eski basliktaki, eski tartisma konularını neden yeniden yeşertiyorsunuz ? O konuyu orda, o üyeyle tartistiniz, bitirin.
Kadincagizin hastasinin durumunda bir gelişme olmus, " şimdi ne yapabiliriz?" diye baslik açiyor, eski konunun tartismalarini hortlatiyorsunuz.
Tekrar gecmis olsun. Durumunuza çok üzülüyorum, umarim en kisa surede bir cikis yolu bulursunuz.
Halaniz beyin ameliyatı olmadan önce, zihinsel engelli degildi hatirladigim kadariyla. Bu durum yeni mi gelisti? Agir zihinsel engelli raporu var demişsiniz.
Benim aklima gelen çözüm şu : Evinizi satmayi göze almissiniz. Yasadiginiz yere yakin bir köyden bir ev kiralayin. Ordan bakıcı bulmaya calisin. Uzak bir kuzen ailesi falan varsa belki gönüllü olur, aylik 20 -30 bin lira verseniz, hic fena bir para değil. Halaniz hic degilse biraz cikarilir, dogada gezdirilir, daha ucuz ve daha iyi olacagini düşünüyorum. Herkesin yazdigi gibi %3 kontenjanindan da olsa, sira gelme olasiligi zayif gibi görünüyor. Kolayliklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?