- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi lilith2013
-
Cocuklari var zaten.hatta cocuk takintili misin ille kendi cocugunu ister misin diye de sordu.27 28 yaslarinda da birini istemiş olabilir ama yaşımi bilerek geldi.buna ragmen gelmesinin sebebi methedilmis olmam. Cok alindim da diyemem.kendi de genç olmadigi gibi yasindan da büyük duruyor
Dürzü16 yasinda genc kiz istiyorduz dürzü
Belki baska bir seyinizi begenmemistirArkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
bi arkadaş arkadaş demeye utanıyorum kendi 32 yaşında 18-22 yaş arası kızlar peşinde sırf bu yüzden yükek lisansa başladı
valla öle arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz , resmen kestiği kızlar 18 lik ya sübyancı diye hitap ettiğim oluyor :)Yuh.
Vergi için, askerlikten kaçmak için yüksek lisansı duydum ama abazanlıktan yüksek lisansı hiç duymamıştım
bi arkadaş arkadaş demeye utanıyorum kendi 32 yaşında 18-22 yaş arası kızlar peşinde sırf bu yüzden yükek lisansa başladı
neye göre ideal ki erkkelerin uydurduğu çıtır hatun isteği
ne kadar geri bir düşünce. yıl olmuş 2016 hala erkek geç olgunlaşır lafları ya. babaannem söylese anlarım da...Erkek geç olgunlaşır derler 20 yaş bayan 30 yaş erkek ilişkisi en ideali
neye göre ideal ki erkkelerin uydurduğu çıtır hatun isteği
Olgunlukla ne ilgisi var.olgunluk cinsiyete göre mi sekillenir.bazisi 22 yasinda olgundur.bazisi 40 yasinda cocuksu ve toydur.bu tamamen taze beden arzusu.kendisi de genc degilken yasli bulunmak insanin zoruna gidiyor.ben kendimden cok genc hatun ariyorum desin ama sen yaslisin demesin.cunku boyle diyince kendini genc bir noktaya koymus oluyor ve adam benden 4 yas buyuk anlatabildim mi?Erkek geç olgunlaşır derler 20 yaş bayan 30 yaş erkek ilişkisi en ideali
Senin de mi sevgilin senden 10 yas büyükErkek geç olgunlaşır derler 20 yaş bayan 30 yaş erkek ilişkisi en ideali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?