Yaşlı buldu

Kendini CEDRIC sanmış hiç büyümeyen oğlan çocuğu

Kendi 19luk fidan delikanli zaten hasbam Karisindan kicina yedigi tekmenin hizini hala alamamis abimiz firildak olmus ortalarda donuyor iste 20lik kiz ararsa cok arar, 20lik kiz 40lik herifi napsin ayol...tabi niyeti para degilse... Gider artik kendine parayla es mi satin alir ne b.k yer bilemem ama senden uzak olsun derim.

Erkek dura dura koç olur,kızlar dura dura hiç olur sözünü kendine ilke edinmiş adam.

Ama yaşı bahane etmiş bence

bi arkadaş arkadaş demeye utanıyorum kendi 32 yaşında 18-22 yaş arası kızlar peşinde sırf bu yüzden yükek lisansa başladı

Yuh.
Vergi için, askerlikten kaçmak için yüksek lisansı duydum ama abazanlıktan yüksek lisansı hiç duymamıştım
valla öle arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz , resmen kestiği kızlar 18 lik ya sübyancı diye hitap ettiğim oluyor :)

neye göre ideal ki erkkelerin uydurduğu çıtır hatun isteği

Neye gore kime gore.

Erkeklerde ki bu rahatlik nerden geliyor onu anlamadim. Onlar citir bayan istiyor da biz citir erkek istemiyor muyuz. Sonra da lafta erkekler gec olgunlasir. Hadi canim sende.

Ben de kendi capimda yetenegim hic ama hiccc olgunlasmadim. Hala cocuk gibiyim.

Abartmiyorum hem benden yasca kucuklerden teklif aliyorum hatta tam 10 yas kucuk ama tabi ki kabul etmiyorum ama edebilirim de.

Ideal yas farki +5 / -5 tir bence.

Son düzenleme:
neye göre ideal ki erkkelerin uydurduğu çıtır hatun isteği
Erkek geç olgunlaşır derler 20 yaş bayan 30 yaş erkek ilişkisi en ideali
Olgunlukla ne ilgisi var.olgunluk cinsiyete göre mi sekillenir.bazisi 22 yasinda olgundur.bazisi 40 yasinda cocuksu ve toydur.bu tamamen taze beden arzusu.kendisi de genc degilken yasli bulunmak insanin zoruna gidiyor.ben kendimden cok genc hatun ariyorum desin ama sen yaslisin demesin.cunku boyle diyince kendini genc bir noktaya koymus oluyor ve adam benden 4 yas buyuk anlatabildim mi?

böyle pislik erkeklerden nefret ediyorum iğrenç adam. bu düşünceye sahip olan erkekten hayır gelmez, iyi ki yolunuz ayrılmış.

Geçen yıl bir herifle tanıştırılmıştım.eşinden ayrılmış 38 yaşındaydı benden 7 yaş büyüktü.bana bu yaşa kadar neden evlenmedin dedi imalı bir şekilde.beni daha önce görüp beğendiği ve bunun üzerine tanışmak istediği halde ilk defa görüyormuş havasına büründü havaya girdi anlayacağın. bunun üzerine ben de boşanmışlığından girip bir güzel hırpaladım ve reddettim günlerce aradı haber gönderdi kaba davrandım çok pişmanım dedi ama treni kaçırdı işte. öküzlere anladıkları dilden davranmak gerek arkadaşım.

Pardon da ne bekliyormuş kendisi? 35 yaş, yaşlı mı oluyormuş? Kendisinden 4 yaş küçüksünüz, ne istiyor acaba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…