- Konu Sahibi lilith2013
-
Anliyorum da neden konuda basogretmenlik yapiyorsunjz israrla. Yorumuzunuz yaptiniz bitti. Israr ve inatls su ifsdeleri kullanmayin diyorsunuz. Adam kaba saygisiz ve bence genc kiz kadin duskunu erkeklerin cogu boyle ben pedofili ifsdesini kullandim. Sizi neden bu kadsr incitti ve neden ogretici sifatiyla yaklasiyorsunuz. Hepimiz cahiliz nereden ne kullanacagimizi bilmiyoruz .siz biliyorsunuz her yorum yazan tekrsr tekrsr yazacak misiniz ? Neden kurban benim. Sizin yorumunuzu gormeme ragmeb yorum yazdigim icin mi ? Lütfen yorumuma mudahele etmeyin. 40 yasinda adam yaslisin diyorsa niyeti bozuktur benim yorumum bu. Ustune yorum katmaya gerek yokHanımefendi sizin nezdinizde herkese yazıyorum.
Tanıştığı kişiyi beğenmeme, ya da yaşını uygun bulmama hakkı var herkesin.
Konudaki kişi bence terbiyesizlik etmiş fakat bu onun ancak karakter özelliği olur.
Saygısızlık ile sübyancılık ve pedofili farklı şeylerdir. Birbiri yerine kullanılamaz.
Kişi, izin bahsettiğiniz haller içinde yer alıyorsa zaten yasal olarak da suç işlemiş olur. O durumda ise konu sahibi konu açmak yerine şikayette bulunmalıdır zaten.
yööhhh kendi çok mu gençmişde sana yaşlısın diyorArkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
Kizmadim ki : )Bana ne kızıyorsun yahu :) Böyle düşünmüştür diyorum,zaten yaşın büyük derken başka ne düşünecek ki ? Çok belli yani.Önceden sorsaymış iyiymiş tabii.
Anliyorum da neden konuda basogretmenlik yapiyorsunjz israrla. Yorumuzunuz yaptiniz bitti. Israr ve inatls su ifsdeleri kullanmayin diyorsunuz. Adam kaba saygisiz ve bence genc kiz kadin duskunu erkeklerin cogu boyle ben pedofili ifsdesini kullandim. Sizi neden bu kadsr incitti ve neden ogretici sifatiyla yaklasiyorsunuz. Hepimiz cahiliz nereden ne kullanacagimizi bilmiyoruz .siz biliyorsunuz her yorum yazan tekrsr tekrsr yazacak misiniz ? Neden kurban benim. Sizin yorumunuzu gormeme ragmeb yorum yazdigim icin mi ? Lütfen yorumuma mudahele etmeyin. 40 yasinda adam yaslisin diyorsa niyeti bozuktur benim yorumum bu. Ustune yorum katmaya gerek yok
Evet biraz daha ileri giderseniz subjektif yorumumun toplumds pedofili vakalarini arttirdigina kadar getireceksiniz. Ben hekim degilim psikoloji uzerine egitim almis degilim yorumlarimi bu iddia ile yapmiyorum. Sizin akademik bir hassasiyetiniz var belli ki ama burask bunun icin yanlis bir yer. Dun 16 yasinds hamile kaldim cok ds mutluyum ailem de mutlu ne var ki bunds diyen bir genc kizimiz vardi onu da bulup bunu yazmamalisin normallestiriyorsun dediniz mi ? Demediniz akademik egonuzu burada bizi asagilayarak tatmin ediyosunuz. Pedofili subyanci sapik vs tanisi koyacak yetkinligin yok ama yorumum bu . Subjektif yorumum iddiasiz ve sahsi . Tekrar ediyorum mudahele etmeyin izin vermiyorum .Yanlış anlamışsınız, konudaki er kişiyi savunmuyorum, yorumumu tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Ancak birine pedofili demenin agırlıgını ve bu suçu bilmiyor olmalısınız ki uygun olmayan her koşulda kullanılabilecegini zannediyorsunuz.
Eğer ki konuda bahsi geçen adam ve benzeri kişiler için böyle bir şüpheniz varsa yaptıgınız yorumdaki yönlendirme yine yanlış olur,
insanlara şikayette bulunmasını önermeniz beklenir ki kimsenin çocugunun başına kötü bir şey gelmesin.
Kavramların yanlış kullanılmasının suç unsuru olan ve olmayan durumlar arasında yakınlık kurulmasını sağladığını ve dolayısıyla diğerinin normalleştirilmesine neden olunduğunu düşünüyorum.
Bunu yapan herkes için de ısrarla yazarak uyarımı sürdürürüm elbette. İster başöğretmen diyin, isterseniz polemikten kib. yapın.
Evet biraz daha ileri giderseniz subjektif yorumumun toplumds pedofili vakalarini arttirdigina kadar getireceksiniz. Ben hekim degilim psikoloji uzerine egitim almis degilim yorumlarimi bu iddia ile yapmiyorum. Sizin akademik bir hassasiyetiniz var belli ki ama burask bunun icin yanlis bir yer. Dun 16 yasinds hamile kaldim cok ds mutluyum ailem de mutlu ne var ki bunds diyen bir genc kizimiz vardi onu da bulup bunu yazmamalisin normallestiriyorsun dediniz mi ? Demediniz akademik egonuzu burada bizi asagilayarak tatmin ediyosunuz. Pedofili subyanci sapik vs tanisi koyacak yetkinligin yok ama yorumum bu . Subjektif yorumum iddiasiz ve sahsi . Tekrar ediyorum mudahele etmeyin izin vermiyorum .
Burasi yorumlarin hukuki cercevede hur oldugu bir forum sizi tekrar uyarmak istiyorum yorumuma mudahale etmeyin. Bahsi gecen kisi belki pedofili vakasi bunun icin de kesin bir bilgimiz yok. Ozetle yapilsb her yorum havada kaliyor. Yoruma mudahale yasak hanimefendi.Hayır, pedofili vakalarını arttırdığını iddia edemem. Tekararlıyorum; doğru olmayan kullanımların normal algılanabilecek durumlar ile benzerlik kurulmasına neden oldugunu, bunun da sakıncalı oldugunu çünkü duyarsızlaşmaya neden olabilecegini söylüyorum.
Yanılıyorsunuz benimki akademik değil toplumsal meselelere ilişkin bir duyarlılık.
Aslının olup olmadıgını bilmediginiz durumlara ilişkin kullandıgınız kavramlarda ve önerilerinizde sizin de benzer hasssasiyetleri taşımanızı tavsiye ederim.
Üstelik beni tanımadan akademik egomdan vs bahsetmişsiniz. Size uyarı yapan insanlar için bir şablon bulup ona dahil etmeye çalışmamanızı rica ediyorum.
Sizi aşağılayan tek bir cümlem yok. Ancak kavramları birbirinin yerine kullanılmasının sakıncalı oldugunu yazmamdan öyle hissettiyseniz de kusura bakmayın bu konuda yapabilecek birşeyim yok.
Bahsettiğiniz konuyu ise bilmiyorum, forumu günlük olarak takip etmiyorum, her konuya her yoruma da müdahale edemem. Ayrıca devlet tarafından bu konular için atanmış bir görevli olarak yazmıyorum dolayısıyla bu konuda herhangi bi ihmalkarlıgımın söz konusu oldugunu da düşünmüyorum.
Burasi yorumlarin hukuki cercevede hur oldugu bir forum sizi tekrar uyarmak istiyorum yorumuma mudahale etmeyin. Bahsi gecen kisi belki pedofili vakasi bunun icin de kesin bir bilgimiz yok. Ozetle yapilsb her yorum havada kaliyor. Yoruma mudahale yasak hanimefendi.
SizeBurasi yorumlarin hukuki cercevede hur oldugu bir forum sizi tekrar uyarmak istiyorum yorumuma mudahale etmeyin. Bahsi gecen kisi belki pedofili vakasi bunun icin de kesin bir bilgimiz yok. Ozetle yapilsb her yorum havada kaliyor. Yoruma mudahale yasak hanimefendi.
pardon ama siz erkeksiniz galiba ? Yorumlariniz bunu gosteriyor. Cnm bence S stepanova erkek uye ...Yanlış anlamışsınız, konudaki er kişiyi savunmuyorum, yorumumu tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Ancak birine pedofili demenin agırlıgını ve bu suçu bilmiyor olmalısınız ki uygun olmayan her koşulda kullanılabilecegini zannediyorsunuz.
Eğer ki konuda bahsi geçen adam ve benzeri kişiler için böyle bir şüpheniz varsa yaptıgınız yorumdaki yönlendirme yine yanlış olur,
insanlara şikayette bulunmasını önermeniz beklenir ki kimsenin çocugunun başına kötü bir şey gelmesin.
Kavramların yanlış kullanılmasının suç unsuru olan ve olmayan durumlar arasında yakınlık kurulmasını sağladığını ve dolayısıyla diğerinin normalleştirilmesine neden olunduğunu düşünüyorum.
Bunu yapan herkes için de ısrarla yazarak uyarımı sürdürürüm elbette. İster başöğretmen diyin, isterseniz polemikten kib. yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?