Yaşlı gibi hissetmek

gggggulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
250
19
28
25
Merhaba öncelikle 19 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyprum galiba biraz motiveye veya başka şeylere ihtiyacım var Bilmiyprum ama yazmak istedim bir ara dizimin ağrıması beni çok etkiledi yerde iki bacağımın üstüne oturduğumda ağrı oluyordu neyse ultrason çekindim fazla hareket ettirme ağrısı çok olursa iğne vuralım dedi o şikayetim biraz olsun azaldı şükür sürekli akıntının renginin sarımsı yeşil kıvamlı gelmesi ve bir türlü doktorlardan sonuç alamamam ilaçların geçirmemesi beni üzdü ilerde eşim sorun yatatır mı acaba diye düşünmek şimdi de belimin ağrısı ben pastanede çalışıyorum ekmek geliypr onu ufacık kaldırmam da bşle ağrı girmesi gün boyu ağrıması hatta geçen gün daha işe bile girmediğim zaman diliminde oturduğum yerde aşırı kramp girmesi yerimden kalkamaman kımıldadığımda ağrı girmesi sıcak su ısıttığımda biraz düzeltmesi
Bunları düşündükçe daha bu yaşta çökmüşüm gibi hissetmek Biliyprum şükrediyorum halime ama bu his beni çok üzüyor alnımda kırışık olması aşırı değil ama çizgiler var mesela ablama şey demesi senin hastalıkların aynı yaşlı hastalığı gibi hani belim bacağım konusunda gerçekten de öyle fikirlerinizi belirtir misin ablalarım gerçekçi de olabilirsiniz sıkıntı yok

Kuzum benim bir de doktora de ki ben vitamine ablamın da patavata ihtiyacı var, çok patavatsız kendisi.. küçücük kıza yaşlı hastalığı gibi hastalıkların var denir mi? Biraz da bunlar bozmuş moralini.

hangi vitamin? doktor mu verdi?
bir sabah ac ac aile hekimine git, aclik sekeri demir dahil herseyine baktigi bir kan tahlili iste bak bakalim
belki kansizliktan - demir eksikliğindendir
Kendim aldım youplus un 12 vitamin 8 mineral yazan hapını içiyorum 40 adet içtim ikinci kutuya geçtim ağız içi yaralarım olduğu için aldım

Hastalıklardan da ziyade depresyonda olabilir misin? Belki başkalarına normal olan şeyler sana bu yüzden ekstra geliyordur?
Depresyonda nasıl olunur bilmiyorum sadece bu mevzular canımı sıkıyor elhamdullah halime ama işte psikolojik etkiliyor belim bu ara çok aprıyor o etkiledi baya

Kuzum benim bir de doktora de ki ben vitamine ablamın da patavata ihtiyacı var, çok patavatsız kendisi.. küçücük kıza yaşlı hastalığı gibi hastalıkların var denir mi? Biraz da bunlar bozmuş moralini.
Yok onun niyetinde bir şey yok abla öyle dedim ama örnek verdim bende gülerek katıldım o önemli değil sadece düşününce kötü hissediyorum

Kendim aldım youplus un 12 vitamin 8 mineral yazan hapını içiyorum 40 adet içtim ikinci kutuya geçtim ağız içi yaralarım olduğu için aldım
niye kendin aldın ki?
aile hekimi hem bedava hem ulasilir. git bir tahlil yaptir bakalim belki de bazi degerlerin yerlerdedir toparlarlar .benim de kemiklerim ağrırdi tahlil yaptirdim demirim d vitaminim yerlerdeymis, doktorun dediklerini iciyorum simdi

Doktorun yazıkları b12 ve kan hapı b12 ter kokumu değiştirdi kan hapıda kabız yapıyor abdiibrahimin bu da kötü olduğunu düşünmüyorum depresyonda falan mıyım acaba anlamadım ki

yaşın gerçekten küçük, işin ağır ya da hayat yükün de ağır olabilir. Yani tükenmişlik gibi… sadece fiziksel değil ruhsal da mı yükün ağır. Onu düşünüp üzerine gidebilirsin. Diğer akıntı gibi konuları doktor doktor gezerek çözersin. Atladığın birşey olmalı.

Akıntı için sık duş, sık çamaşır değiştirme iyi olabilir. Duş derken kimyasal olmayan duş jeli, maddi olarak zorlarsa dalin şampuan bile duş jeli yerine kullanılabilir. Emin ol azalacak.

O bölgeme hiçbir şey sürmüyorum aslında ama içten gelen bir şey öok belli candida diyeti yapmaya çalıştım ama yapamadım birde şu an işe girdim kpss gircem yks falan onlar sonucunda ya bir şey olamazsam gibi düşüncelerimde var bir ev bir araba almak çok zor artık bir şeye hevesleniyorum kursağımda kalıyor ailemin maddi durumu normal ama işte kendim için endişeleniyorum

Depresyonda nasıl olunur bilmiyorum sadece bu mevzular canımı sıkıyor elhamdullah halime ama işte psikolojik etkiliyor belim bu ara çok aprıyor o etkiledi baya
Bezmiş gibi olunur, normalde işten bile saymayacağın bir şey, depresyondayken çile gibi gelir. Paso yatmak istersin, kendinle kalmak istersin ama kendinle kalınca da daral gelir. Bu mod.

İdrar yollarında yada kadın hastalıklarında iltihap olabilir. Yaşlı hissetmeyin Doktora gidin tahlıl yapsın belki antibiyotiklikk durumunuz var.

Bezmiş gibi olunur, normalde işten bile saymayacağın bir şey, depresyondayken çile gibi gelir. Paso yatmak istersin, kendinle kalmak istersin ama kendinle kalınca da daral gelir. Bu mod.
Stres stres stres endişe var bende gayle var sürekl

Yok onun niyetinde bir şey yok abla öyle dedim ama örnek verdim bende gülerek katıldım o önemli değil sadece düşününce kötü hissediyorum
Rahimde ki iltihap da bel ağrısı yapar. Akıntın da varmış. Jinekoloğa gitsen iyi olur.

İdrar yollarında yada kadın hastalıklarında iltihap olabilir. Yaşlı hissetmeyin Doktora gidin tahlıl yapsın belki antibiyotiklikk durumunuz var.
Antibiyotik bu hale getirdi iyice bozdu ben artık saldım doktoru bekar olduğum için alttan da bakmıyorlar

Antibiyotik bu hale getirdi iyice bozdu ben artık saldım doktoru bekar olduğum için alttan da bakmıyorlar
Siz yine de bir kadın hastalığı Doktoruna gidin akıntınızo anlatın. Antibiyotik sonrası probiyotik kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…