• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşli hissetme ve 30 yas korkusu

Zaten kilosu da çok değil.
Az veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.

Az veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.
Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim

Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim
Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Misal kadın tartıda kilo almış ama fizik nasıl dirileşmiş.

Eklentiler

• BuY1AOAIYAEAniy.webp
    BuY1AOAIYAEAniy.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 50
Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun
Kimse bana koca kadınsın falan demedi şimdiye kadar. Dese ne olur çevrenin lafıyla ölmek mi istiyorsun yani?

Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Ben zayıf bir kilodayım ama kiloyu yanaktan ve göbekten aldığım için kötü görünüyor. Biçimlenip tartıdakinden daha yüksek bir kiloda olursam daha güzel görünürüm. Dediğiniz gibi rakam değil vücudun nereden kilo aldığı daha çok önemli

Kendisine 75 kiloyum diyorum diye beni pek ciddiye almiyor 50 kilo üstüyle konuşası yok 🤣 bknz bne :)

Eklentiler

• 20250518_235319.webp
    20250518_235319.webp
    47 KB · Görüntüleme: 42
  • 20250518_235534.webp
    20250518_235534.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 42
Kas agir cekiyor. Kaslı ama daha yüksek kiloda biri benden zayif durur. Bende kas yok.

Bir de kilo her yere esit alinmiyor bazi insanlarda. Bazi insanlar normal kiloda bile olsa kalcaya basene veya gobege aldigi icin daha kilolu gorunuyor, bazilari eşit dagilarak aldigi icin kilosunu gostermiyor gibi.

30+1 den yazıyorum :))) Bende alışamadım 30lu yaşlara. 29dan sonra saymayı bırakıyorum :)))
Şaka bir yana. Bende senin gibiydim. Ağlıyordum 30 a girdiğimde. şimdi 31 oldum ve nasıl geçti zaman anlamadım. Hala geçmişimi çok özlüyorum. Çünkü 18den beri çalışıyorum hayatım çalışarak geçti. 26 da evlendim sonrasını hatırlamıyorum :))) Kafaya takmamaya çalışıyorum kendi çözümüm bu şekilde. Çok şükür minyonum da 25 falan gösteriyorum hala:)

Kendisine 75 kiloyum diyorum diye beni pek ciddiye almiyor 50 kilo üstüyle konuşası yok 🤣 bknz bne :)
Bak biri beğenir beğenmez, atletik sever daha yuvarlak hatlı sever, hatta yumuş yumuş biraz tombik sever bunlar baska şeyler. İşin gerçeği şu ki, bildiğimiz anlamda bir 75 kesinlikle göstermiyorsun 🫠 Bu kadar basit aslında.

Bak biri beğenir beğenmez, atletik sever daha yuvarlak hatlı sever, hatta yumuş yumuş biraz tombik sever bunlar baska şeyler. İşin gerçeği şu ki, bildiğimiz anlamda bir 75 kesinlikle göstermiyorsun 🫠 Bu kadar basit aslında.
Aynen kesinlikle 😍 zaten kendisinin boydan 20 kilo aşağıda olmalı teZinden sonra çok şaapmadim 🤣

26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
ay okuyunca kötü oldum. ben kırkımı çoktan geçtim hiçde öyle hissetmiyordum. aklıma girdi şimdi

Aynen kesinlikle 😍 zaten kendisinin boydan 20 kilo aşağıda olmalı teZinden sonra çok şaapmadim 🤣
Ya evet o konudan dolayı aklimda kalmış zaten. Ben 167yim. Hayatımda bir kere 47 kilo oldum onda da zaten hastanede yatıyordum, basen kemiklerim yaylara batınca acıyordu 🫠 Kendisi 60 kiloymuştu sanırım, benden de uzundu sanki ama göbeğim löp oluyor demişti. Ben de 60 oldum ama o dönem çok güzel hep ağırlık çalışması hem pilates yaptığım için sıkı sıkıydım. Simdi kilom daha az ama bir eklem rahatsızlığı yüzünden spora ara verdim ve 1 beden büyüdüm. Evet konu tartı kilosuysa verdim ama insan hem daha yağlı duruyor hem enerjisi düşüyor. Keske daha kötü olmasından korkmasam da spora devam etsem yani.

zaten kendisinin boydan 20 kilo aşağıda olmalı teZinden sonra
Bu kişisel tezdir ama sağlıklı olan bu değil, boyum 152 cm evlenirken 39 kiloydum, bu boya 39 kilo sağlıklı bir kilo değildi, aşırı kilo kadar aşırı zayıflıkta sorun, hipotansiyona bağlı bayılmalarım vardı, önceden belirti vermediği ve aniden bayıldığım için tehlikeli bir hal almaya başlamıştı, bazen yolda bazen merdiven inerken, doktor tavsiyesiyle takviyeler aldım+ demir ilaçları vitaminler, ittire kaktıra 42 kiloya çıkmıştım.

40 yaşından sonra 45’in üzerine çıkmaya başladım şu an 50,4 kiloyum, velhasıl ben bu teze göre 30 kilo olmalıyım😵‍💫 hastanede kolumda serum ölümü bekliyor olurum herhalde 🤷‍♀️

Back
X