Boy kilo kaç?Evet. Hatta yazin sutyen boyu cropla geziyorum sıcakta ahshd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy kilo kaç?Evet. Hatta yazin sutyen boyu cropla geziyorum sıcakta ahshd
1,72ye 59.Boy kilo kaç?
Boy ve kilo o kadar önemsiz ki. Kas kütlesine göre görünüş inanılmaz değişir.Boy kilo kaç?
Zaten kilosu da çok değil.Boy ve kilo o kadar önemsiz ki. Kas kütlesine göre görünüş inanılmaz değişir.
Senin bu dertlerin ne olacak böyleCrop giyecek kadar zayıf misin kız?
Az veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.Zaten kilosu da çok değil.
Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedimAz veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.
Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim
Kimse bana koca kadınsın falan demedi şimdiye kadar. Dese ne olur çevrenin lafıyla ölmek mi istiyorsun yani?Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun
Ben zayıf bir kilodayım ama kiloyu yanaktan ve göbekten aldığım için kötü görünüyor. Biçimlenip tartıdakinden daha yüksek bir kiloda olursam daha güzel görünürüm. Dediğiniz gibi rakam değil vücudun nereden kilo aldığı daha çok önemliAmaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Misal kadın tartıda kilo almış ama fizik nasıl dirileşmiş.
Kendisine 75 kiloyum diyorum diye beni pek ciddiye almiyor 50 kilo üstüyle konuşası yokAmaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Kas agir cekiyor. Kaslı ama daha yüksek kiloda biri benden zayif durur. Bende kas yok.Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Bak biri beğenir beğenmez, atletik sever daha yuvarlak hatlı sever, hatta yumuş yumuş biraz tombik sever bunlar baska şeyler. İşin gerçeği şu ki, bildiğimiz anlamda bir 75 kesinlikle göstermiyorsunKendisine 75 kiloyum diyorum diye beni pek ciddiye almiyor 50 kilo üstüyle konuşası yokbknz bne :)
Aynen kesinlikleBak biri beğenir beğenmez, atletik sever daha yuvarlak hatlı sever, hatta yumuş yumuş biraz tombik sever bunlar baska şeyler. İşin gerçeği şu ki, bildiğimiz anlamda bir 75 kesinlikle göstermiyorsunBu kadar basit aslında.
ay okuyunca kötü oldum. ben kırkımı çoktan geçtim hiçde öyle hissetmiyordum. aklıma girdi şimdi26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Ya evet o konudan dolayı aklimda kalmış zaten. Ben 167yim. Hayatımda bir kere 47 kilo oldum onda da zaten hastanede yatıyordum, basen kemiklerim yaylara batınca acıyorduAynen kesinliklezaten kendisinin boydan 20 kilo aşağıda olmalı teZinden sonra çok şaapmadim
![]()
Mesela 39dan 40a girmek o kadar kötü değildir ama 27 gerçekten çok korkunç. Gençlik resmi olarak bitiyoray okuyunca kötü oldum. ben kırkımı çoktan geçtim hiçde öyle hissetmiyordum. aklıma girdi şimdi
Bu kişisel tezdir ama sağlıklı olan bu değil, boyum 152 cm evlenirken 39 kiloydum, bu boya 39 kilo sağlıklı bir kilo değildi, aşırı kilo kadar aşırı zayıflıkta sorun, hipotansiyona bağlı bayılmalarım vardı, önceden belirti vermediği ve aniden bayıldığım için tehlikeli bir hal almaya başlamıştı, bazen yolda bazen merdiven inerken, doktor tavsiyesiyle takviyeler aldım+ demir ilaçları vitaminler, ittire kaktıra 42 kiloya çıkmıştım.zaten kendisinin boydan 20 kilo aşağıda olmalı teZinden sonra