- 13 Eylül 2025
- 389
- 265
- 18
- 23
Tamam ama 40 yaşındaki biri 20 yaşından genç ve çıtır gözükemez :) ki dediğim gibi 30 40 yaşlı bir yaş değil ama 20 yaşında göstermez. 30 40 yaşında göstermek kötü mü? Bizde genelde kendine bakana direkt yapıştırırlar genç duruyorsunGerçekten 20 li yaşlarkiler çok abartı makyaj takıldıklari için daha büyük yaşta gibi gösteriyorlar biz yaşın verdiği olgunluk olduğu için makyaja abanmıyoruz daha doğal takılıyoruz haliyle daha genç gösteriyoruz bana bebe dediklerim bakıyorlar diyorum içimden ben aplanızım ulen
Ooo efendimissssAa sus ablan var burada 35
AA mune yi gordun muSizin çevrenizdekiler mi yaşlı gösteriyor acababenim çevrem yaş almış dinamik insanlar oldukça da genç gösteriyorlar en basitinden burada size sitedekilerin tanıdığı kişiyi örnek vereyim admini örnek vereyim @Mune hanım ne kadar genç duruyor ve bizim çevremizde böyle insanlar çok
Belki yaşayamadığın bir şeyler varsa böyle hissediyorsundur dolu dolu yaşanan 35 yaş boş ot gibi yaşanan 25ten iyidirBen kendimi kadın olarak hissetmiyorum genç kız olarak tanımliyorum madem yaş sadece hissetmekten ibaret o zaman bu da öyle olsun
40 yaştan bildiriyorum, 27 yaş çok genç, tabi bana göre genç. Siz kendinizi üni öğrencileri ile kıyaslarsanız daha olgun bir yaşta, liselilerle kıyaslarsanız daha yaşlı hissedersiniz. Ama kimseyle kıyas yapmazsanız kafanız rahat olur ki bence normali bu.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
En güzel yaşlar 30 lar hem aklın başında hem hala genç güzelsin.Şuan 49 um evet kronik hastalığım beni gerçekten 10 yaş yaşlandırdı, ama yaş meselesinin sadece sayı oldupunu biiiyorum,26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Ayy nasıl biri? Ben onu hep uzun boylu gibi düşündüm.Öyle mi?AA mune yi gordun mu
Kesinlikle yüzde yüz minyon cıtıpıtı kıvırcık biriAyy nasıl biri? Ben onu hep uzun boylu gibi düşündüm.Öyle mi?
Yanlış alıntı yapmışım sonradan farkettim. Ah yaşlılık işteKesinlikle yüzde yüz minyon cıtıpıtı kıvırcık biri
Ben görmedim bu arada
N Niloyatospik görmüş gibi bahsetmiş
Vallahi istediğiniz kadar tanımlayın. Bu zaten çok yaşlıvari bir düşünce. 80 yaşındayım ama ruhum 18 yaşında. Hıhı takvimler de öyle diyor.Ben kendimi kadın olarak hissetmiyorum genç kız olarak tanımliyorum madem yaş sadece hissetmekten ibaret o zaman bu da öyle olsun
Ben kendimi kadın olarak hissetmiyorum genç kız olarak tanımliyorum madem yaş sadece hissetmekten ibaret o zaman bu da öyle olsun
Offff 40 oldum, 44 olunca inşallah senin gibi havalı olurumÖf bebeler hep sıralanmış zaten ben 33 ben 35 selam bende 44
Yok zaten 20 li göstermek ben de istememBen 30 40 yaşlı demedim ama 20 yaşında göstermiyor dedim arada fark var madem yaşlı bi yaş değil bi insan neden 40 yaşında 30 yaşında 20 yaş göstermek ister?
Misal olarak söylüyorlar onu yahuTamam ama 40 yaşındaki biri 20 yaşından genç ve çıtır gözükemez :) ki dediğim gibi 30 40 yaşlı bir yaş değil ama 20 yaşında göstermez. 30 40 yaşında göstermek kötü mü? Bizde genelde kendine bakana direkt yapıştırırlar genç duruyorsun
Ne kadar yaşlılık meselaYanlış alıntı yapmışım sonradan farkettim. Ah yaşlılık işte
Milletin ağzına bakılırsa ağzı olan konuşuyor beyni yok ağzı var kadınları bu kadar yaş skalasina alıp birbirleriyle kıyaslamak kimin fikri hiç dikkat ediyor musunuz kel göbekli erkek bile giderim var diye gerim getim gerinir hiç duymuyorum onların andropuzunun kadın menopozu gibi dert olduğunu .Bu algı kimin işine yarıyor hep kadının vücudu kadının kadına rekabeti kiyası yok yaşlı teyze muhabbeti hiç dayı muhabbeti açmaz mesela erkek cinsi hep tercih edilir hep çok seçeneği olur çünkü erkek. Ben bundanda kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu sanayinin yan ürünleri bunlar yoksa doğada hiçbir canlı yaş aldım diye depresyona girmez zaten .Bunlar bize sürekli görsel işitsel bilinçaltına kazınan şeyler .Niye genckizlar bu kadar takıntılı iken aynı yaş erkekler bu kadar rahat .Sağlık varsa parada varsa en azından hiç yokdegilse birçok şey yapılır bir dünya hastalik var gence yaş alana bakmaz herşeyin anlamı çürüyen vücutta değil beynini içini de beslemeyi ister .Dış görünüş ve yaş olayına abartılı takılmak büyük kaygı sorunu bunun altında hayatla baş edememe korkusu var dışarıya kulak verme .Yoksa vücut bu nereye kadar mükemmel olacak sen istersen ölene kadar bu senin alginla ilgili ne çok var orasını burasını yaptırıp hala mutlu olmayan yetmez çünkü hiçbir zaman yetmeyecek ne kusursuz hayata nede mutlu olmayaTamam ama 40 yaşındaki biri 20 yaşından genç ve çıtır gözükemez :) ki dediğim gibi 30 40 yaşlı bir yaş değil ama 20 yaşında göstermez. 30 40 yaşında göstermek kötü mü? Bizde genelde kendine bakana direkt yapıştırırlar genç duruyorsun
Ee kendini paylaştı boydan fotoğrafını valla çıtır mı çıtır yaniAA mune yi gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?