26 yaşındayken kendimi yaşlanıyor gibi hissetmedim ama şimdi yolun yarısı diye tabir edilen 35 i de geçtim.Arada ben de böyle düşüncelere kapılıp kafamdan atmaya çalışıyordum ama bu postu görünce e atma kafandan hakikat bu diye birileri beynime beynime vuruyor sanki.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bu durum hayat enerjimi tüketiyor
kendinizi dondurun o zaman. ne tuaf bir düşünce 30 yaşına gelmeden ölmek istemek. 40 yaşındayım kimse bana teyze de demiyor siz nerede yaşıyorsunuz acaba. yada sosyal medyayı nasıl kullanıyorsunuz enteresan. artık insanlar 30 dan sonra hayatlarına yön veriyorlar. yaş diye bir kavram kavram kalmadı günümüzde. görünüş olarak diyorsanız şu devirde 20 yaşındakiler daha yaşlı 40 yaşındakiler çok çıtır duruyor orası da ayrı26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bu durum hayat enerjimi tüketiyor
Boş kalan bakkal sıkıntıdan b*kunu tartar... Hayatta bir gayen yoksa daha kafana takacak coook şeyin olacak, bu başlangıç.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bu durum hayat enerjimi tüketiyor
Bence kendini kandırıyorsun ya ben hiç görmedim 40 yaşında 20 yaşındakinden genç gösteren 40 yaş kadınları birbirini pohpohluyorkendinizi dondurun o zaman. ne tuaf bir düşünce 30 yaşına gelmeden ölmek istemek. 40 yaşındayım kimse bana teyze de demiyor siz nerede yaşıyorsunuz acaba. yada sosyal medyayı nasıl kullanıyorsunuz enteresan. artık insanlar 30 dan sonra hayatlarına yön veriyorlar. yaş diye bir kavram kavram kalmadı günümüzde. görünüş olarak diyorsanız şu devirde 20 yaşındakiler daha yaşlı 40 yaşındakiler çok çıtır duruyor orası da ayrı
Göstermek de önemli değil açıkçası.Bence kendini kandırıyorsun ya ben hiç görmedim 40 yaşında 20 yaşındakinden genç gösteren 40 yaş kadınları birbirini pohpohluyor
Bence 40 30 yaş genç yaşlar zaten buna lafım yok ama 40 yaşındayım hıh 20lerden çıtırım bu trip bana komik geliyorGöstermek de önemli değil açıkçası.
Tabiiki 20lerimde daha güzeldim. Ama şu yaşım da çok keyifli. Eskiler gönül hiç yaşlanmıyor derken bunu kastediyorlar. Kendimi hala 40 yaşında gibi hissetmiyorum ben. 30larımın başında kaldı benim gönül yaşım. Kaç gösterdiğim de çok umrumda değil. Birileri genç gösteriyorsun diye iltifat ediyorsa teşekkür eder geçerim. Cidden bunlara takmamak lazım
30 yaşından önce ölmek istiyorsan acilen tedavi olmalısın.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bu durum hayat enerjimi tüketiyor
24 ve 27 arasında 3 yaş var 24 genc kiz oluyor da 27 niye koca kadın oluyor onu anlamadımSenin sorunun kendini cocuk gibi hissetmen zaten. 27, 28 yas koca kadin yasi zaten. Ben o jenerasyondan buyuk oldugum icin ben kucuk bulabilirim ama normalde buyukler, yetiskinler tabii ki.
Psikolojik destek almalisin. Ergenlikten cikamamissin. Cok uzulursun bu sekilde devam edersen.bir an once destek al ve bu dusuncelerden siyril. Sen cocuk veya ergen degilsin.
valla siz yaşlı gösteriyorsunuz sanırım o kısmını bilemem kendinize iyi bakmamışsınız demekki yada genetikte olabilir. ben öyleyim bunu ben değil çevremdeki bin kişi de söyler ki yüz değil sadece fiziken de öyleyim size bin tane örnekte gösteririm. 20 lerden kastım çabuk estetiğe ve makyaja başlamanın dezavantajları sanırım çok çok büyük görünüyor çoğu artık. 40 30 zaten hiç ayırt edilmiyor.Bence 40 30 yaş genç yaşlar zaten buna lafım yok ama 40 yaşındayım hıh 20lerden çıtırım bu trip bana komik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?