Yaşli hissetme ve 30 yas korkusu

Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim
Ayy asıl anlamayan sizsiniz.destekledim sadece zaten kilosu da fazla değil diye.o kiloyla nasıl crop giyiyorsun demedim ki.kendi kendinize mesele çikartmişsiniz

Şimdi 1.70 boyunda olup 50 kilo olmakla.1.50 boyunda olup 30 kilo olmak aynı şey mi? Herşeyin bir asgari sınırı var.30 kilo yetişkin insan olmaz ama 50 kilo olur.mesela 36 numara giyen kadın olur ama 36 dan aşağısı artık ne kadar kısa olursan ol olmuyor.olsa da normalin dışında olduğu için üretimi yapılmıyor.1.70 olup 50 kilo kadin çok bulursun ama 1.50 olup 30 kilo kadin bulamazsin.ikisi ayni şey değil.bunun gibi.bilmem anlatabildim mi?

Aa bu ben Su an sırtımda hırka, dizlerime krem sürüyorum ağrıdan abbsba
Bende öyle bir şey olmadı ya. Cidden 30larımdan hiç farklı bir enerjim yok. Tek farkı sanırım alkol direncim düştü kolay hangover olup sürünüyorum iki gün o kadar kalanlarda bir farklılık yok. Geçen haftasonu arkadaşlarla eğlenceye gittik hopladık zıpladık. Ama iki gün kendime gelemedim. Alkol etkisini fark ediyorum sadece. Bir de menstrüel migren belası başladı 35ten sonra öyle. Başka da bir fark cidden yok ya.
40 is new 30 diyorlar ya buna katılıyorum ben

Ya yaştan degil sadece Sporda sakatlanmistim geçmedi. Bi de havalar cok soğuk ama bu Almanlar belli dereceye gelmesen açmadı kaloriferimizi Bir Türk olarak ben üşüyorum ama onlara normal sanırım. Ama nihayetinde sırtımda hırka dizimi ovuyorum yani Alkol eşiği kessinlikle düşüyor o kesin.

Dur ayol kiza 35 yas travmasi ekleme bir de

ay senin ciddi anlamda yardıma ihtiyacın var. 40 ın 20 gösterdiğini sana kim demiş acaba aklında kalmış.20 li yaşlar çok büyük 40 lar gayet genç gözüküyor imzamı da atarım bu dediğime. tüp bebek tedavimde tüm embriyolar en üst kalitede döllendi eşim kaynaklı sorunlar vardı biraz dikkatli okusaydın keşke be gülüm. ayrıca tüp bebek yaptıran çoğu kişi sitede 20 li yaşlarda bu tezinde çürüdü malesef.annene de sorabilirsin bak ebeymiş. sadece benle değil herkesle polemik yaşamışsın bi bak istersen.bu normal bir durum değil. neyse çocuğa laf anlatır gibi uzatmayacağım hakkında hayırlısı olsun diyelim yine de iyi niyetli olalım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…