Ay sen 40ı falan ne sanıyorsun acabaMesela 39dan 40a girmek o kadar kötü değildir ama 27 gerçekten çok korkunç. Gençlik resmi olarak bitiyor
Ayy asıl anlamayan sizsiniz.destekledim sadece zaten kilosu da fazla değil diye.o kiloyla nasıl crop giyiyorsun demedim ki.kendi kendinize mesele çikartmişsinizŞimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim
Yani hepimiz seni yanlış anlıyoruz dimiAyy asıl anlamayan sizsiniz.destekledim sadece zaten kilosu da fazla değil diye.o kiloyla nasıl crop giyiyorsun demedim ki.kendi kendinize mesele çikartmişsiniz
Şimdi 1.70 boyunda olup 50 kilo olmakla.1.50 boyunda olup 30 kilo olmak aynı şey mi? Herşeyin bir asgari sınırı var.30 kilo yetişkin insan olmaz ama 50 kilo olur.mesela 36 numara giyen kadın olur ama 36 dan aşağısı artık ne kadar kısa olursan ol olmuyor.olsa da normalin dışında olduğu için üretimi yapılmıyor.1.70 olup 50 kilo kadin çok bulursun ama 1.50 olup 30 kilo kadin bulamazsin.ikisi ayni şey değil.bunun gibi.bilmem anlatabildim mi?Bu kişisel tezdir ama sağlıklı olan bu değil, boyum 152 cm evlenirken 39 kiloydum, bu boya 39 kilo sağlıklı bir kilo değildi, aşırı kilo kadar aşırı zayıflıkta sorun, hipotansiyona bağlı bayılmalarım vardı, önceden belirti vermediği ve aniden bayıldığım için tehlikeli bir hal almaya başlamıştı, bazen yolda bazen merdiven inerken, doktor tavsiyesiyle takviyeler aldım+ demir ilaçları vitaminler, ittire kaktıra 42 kiloya çıkmıştım.
40 yaşından sonra 45’in üzerine çıkmaya başladım şu an 50,4 kiloyum, velhasıl ben bu teze göre 30 kilo olmalıyımhastanede kolumda serum ölümü bekliyor olurum herhalde
Aa bu benAy sen 40ı falan ne sanıyorsun acaba
Gayet genç yaş zaten. Öyle bir demişsin ki 40lar sırtına hırka giyip evde dizlerini ovalıyor
Bende öyle bir şey olmadı ya. Cidden 30larımdan hiç farklı bir enerjim yok. Tek farkı sanırım alkol direncim düştü kolay hangover olup sürünüyorum iki gün o kadarAa bu benSu an sırtımda hırka, dizlerime krem sürüyorum ağrıdan abbsba
Ya yaştan degil sadeceBende öyle bir şey olmadı ya. Cidden 30larımdan hiç farklı bir enerjim yok. Tek farkı sanırım alkol direncim düştü kolay hangover olup sürünüyorum iki gün o kadarkalanlarda bir farklılık yok. Geçen haftasonu arkadaşlarla eğlenceye gittik hopladık zıpladık. Ama iki gün kendime gelemedim. Alkol etkisini fark ediyorum sadece. Bir de menstrüel migren belası başladı 35ten sonra öyle. Başka da bir fark cidden yok ya.
40 is new 30 diyorlar ya buna katılıyorum ben
Dur ayol kiza 35 yas travmasi ekleme bir deBende öyle bir şey olmadı ya. Cidden 30larımdan hiç farklı bir enerjim yok. Tek farkı sanırım alkol direncim düştü kolay hangover olup sürünüyorum iki gün o kadarkalanlarda bir farklılık yok. Geçen haftasonu arkadaşlarla eğlenceye gittik hopladık zıpladık. Ama iki gün kendime gelemedim. Alkol etkisini fark ediyorum sadece. Bir de menstrüel migren belası başladı 35ten sonra öyle. Başka da bir fark cidden yok ya.
40 is new 30 diyorlar ya buna katılıyorum ben
ay senin ciddi anlamda yardıma ihtiyacın var. 40 ın 20 gösterdiğini sana kim demiş acaba aklında kalmış.20 li yaşlar çok büyük 40 lar gayet genç gözüküyor imzamı da atarım bu dediğime. tüp bebek tedavimde tüm embriyolar en üst kalitede döllendi eşim kaynaklı sorunlar vardı biraz dikkatli okusaydın keşke be gülüm. ayrıca tüp bebek yaptıran çoğu kişi sitede 20 li yaşlarda bu tezinde çürüdü malesef.annene de sorabilirsin bak ebeymiş. sadece benle değil herkesle polemik yaşamışsın bi bak istersen.bu normal bir durum değil. neyse çocuğa laf anlatır gibi uzatmayacağım hakkında hayırlısı olsun diyelim yine de iyi niyetli olalım senin içinAnnem 44 yaşında gayet kariyeri var atanmış ebe :) ayrıca eski konuları görüyoruz ya kocanın onunla zorla evlenmiş gibi davrandığını seninle seks yapmadığını ilgisiz olduğunu vs yazmışsın 2 senede düzelmişse senin adına sevindim. Ben kompleksli değilim evet estetikliyim yani çalışıyorum derken işim bu. 40 yaşında 40 yaşında görüneyim 30 yaşımda 30 bu konuda herhangi bir genç görünme genç olma kompleksim yok 5-6 yaş küçüklere beraber tekrar üniversiteye başladım onlara bile ablalık yapıyorum yani herkes büyüyor. 2 çocuk doğurdun bedenin deforme olmadı tüp bebek yaptırmışsın biliyorsun yaş arttıkça hormonlar çakılır östrojen azalır cilt kurur kolajeni azalır elastik olmaz artık bunları tek tek mi açıklayayım? O kadar komplekslisin ki tamam kendi hayal dünyanda 20 yaşından da çıtırsın sen teyze. 2 aydır 23 yaşındayım. Sen 30 yaşında evlenmişsin yaçok mutlu olduğum el üstünde tutulduğum ilişkim var ben evlenmek istemiyorum diye evlenmiyoruz gezip tozup estetik yaptırıp hayatıma bakıcam 30 yaşında düşünürüm evliliği tekrar evde kalmış olmak okey bana evlenip mutsuz olmaktansa. Ki istediğim estetiği yaptıracak imkanım var en iyi doktorlarla çalışıyordum iş olarak elimin altında en iyi teknoloji vardı yaptırmadım ilerde ihtiyacım olduğunu düşünürüm yaptırırım. Ben barışığım gençlerle yarış halinde değilim olmam da. İlk mesajımdan beri de 30 40 gayet genç yazıyorum sadece 20 yaşında görünmez diyorum:)
40in yasli olmadigini biliyorum tabi ama verdigi hissiyat başka isteAy sen 40ı falan ne sanıyorsun acaba
Gayet genç yaş zaten. Öyle bir demişsin ki 40lar sırtına hırka giyip evde dizlerini ovalıyor
30dan daha kötü olamazDur ayol kiza 35 yas travmasi ekleme bir de
40 olmadan 40 ın verdiği hissiyatı nerden biliyorsun? Bak 40 olanlar hiç de öyle hissetmiyoruz diyor.40in yasli olmadigini biliyorum tabi ama verdigi hissiyat başka iste
Valla ne diyeyim siz kendinizi diri diri mezara gomuyorsunuz. Bu gidisle de asla mutlu olamayacaksiniz cunku kendinizi mutsuz etmeye sartlisiniz. Hayatta basarilar dilerim size bu kafayla.30dan daha kötü olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?