• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşli hissetme ve 30 yas korkusu

kendinizi dondurun o zaman. ne tuaf bir düşünce 30 yaşına gelmeden ölmek istemek. 40 yaşındayım kimse bana teyze de demiyor siz nerede yaşıyorsunuz acaba. yada sosyal medyayı nasıl kullanıyorsunuz enteresan. artık insanlar 30 dan sonra hayatlarına yön veriyorlar. yaş diye bir kavram kavram kalmadı günümüzde. görünüş olarak diyorsanız şu devirde 20 yaşındakiler daha yaşlı 40 yaşındakiler çok çıtır duruyor orası da ayrı
Ayy ne güzel dediniz valla benim de gördüğüm 40 50 li yaşlardakiler o kadar genç duruyorlar ki üstelik çok da dolu dolu yaşıyorlar hayatı konu sahibi ufkunu genişletmeli

Bence 40 30 yaş genç yaşlar zaten buna lafım yok ama 40 yaşındayım hıh 20lerden çıtırım bu trip bana komik geliyor
Gerçekten 20 li yaşlarkiler çok abartı makyaj takıldıklari için daha büyük yaşta gibi gösteriyorlar biz yaşın verdiği olgunluk olduğu için makyaja abanmıyoruz daha doğal takılıyoruz haliyle daha genç gösteriyoruz bana bebe dediklerim bakıyorlar diyorum içimden ben aplanızım ulen 😂

Bence kafanızda çok bututmussunuz bende 29 yasindayim seneye 30olacagim evet 30 yaş benjm içinde dönüm noktası gibi çünkü artık 20li yaşlarla veda vakti geldi ama mutluyum şu anki hayata bakış açım inanılmaz güzel ve anlamlı eskiden sanki buğulu bir gözlük ile bakmışım hayata ve yeni açmışım gözlerimi yeni görmeye anlamaya başlamışım kendimi istediklerimi veya istemediklerini daha iyi biliyorum artık her yaş bir olgunluk ve edindigin tecrübeler ile muhteşem bir dönüşüm ben şu anki kadına hayran oldum 40yasimi gorebilmek nasip olursa nasıl bir kadin olacağım merak ediyorum umarım hayat güzel tecrübeler getirir ve sevdiklerimi yanımdan eksiltmez tek endişem bu

Çok zor bu kafalar en küçük vücut bütünlüğü bozuldumu zor insan ne kimsenin demesi ile güzel hisseder nede çirkin.Bu zaten insanın içinde bazen ben kendimi nadiren kötü hissederim bütün dünya güzelsin dese inanmam genelde güzel hissederim tüm dünya çirkin dese inanmam .O içimizde buna çok inanıyorum iyi hiseedersen mutlusun keyiflisin milletin gözüne bırakırsan işin zor
Aynen öyle. Başkasının bakışından, beğenisinden, yaşımızdan ibaret değiliz.
Bu bizi tamamen nesnel dar bir alana sıkıştırıyor.

Bence kendini kandırıyorsun ya ben hiç görmedim 40 yaşında 20 yaşındakinden genç gösteren 40 yaş kadınları birbirini pohpohluyor
Sizin çevrenizdekiler mi yaşlı gösteriyor acaba 🤔benim çevrem yaş almış dinamik insanlar oldukça da genç gösteriyorlar en basitinden burada size sitedekilerin tanıdığı kişiyi örnek vereyim admini örnek vereyim Mune Mune hanım ne kadar genç duruyor ve bizim çevremizde böyle insanlar çok

Ayy ne güzel dediniz valla benim de gördüğüm 40 50 li yaşlardakiler o kadar genç duruyorlar ki üstelik çok da dolu dolu yaşıyorlar hayatı konu sahibi ufkunu genişletmeli
zaten o yaşa gelmeyince anlamıyor insan. biraz önce arkadaşın biri 40 yaş üstü kadınlar kendilerini pohpohlayıp kandırıyorlar demişte erkeklerin gördüğü de o yani. bir sürü 40 yaş üstü bebek gibi kadın gösterebilirim çevremde. bence kaliteli yaşam ve hayat dolu olmakla alakalı bir durum kesinlikle

İşte yüzümün falan oturması bile psikolojimi bozuyo benim. Hep o çocuksu yüzümde kalmak istiyorum. Her gün ayna karşısında çok vakit harcıyorum yüzümde bi değişiklik yaşlanma emaresi var mı diye. Birinin bana kadın diye hitap etmesi bile rahatsız ediyor genç kız olarak kalmak istiyorum hep
Yalnız genç kız dediğiniz sıfat 22-23 gibi biter zaten. İsteseniz de istemeseniz de artık genç kadın durumundasınız.
Hiç böyle takıntısı olan birini görmedim. Şimdi siz 30'u geçmemek için intihar edeceğim filan mı diyorsunuz?

zaten o yaşa gelmeyince anlamıyor insan. biraz önce arkadaşın biri 40 yaş üstü kadınlar kendilerini pohpohlayıp kandırıyorlar demişte erkeklerin gördüğü de o yani. bir sürü 40 yaş üstü bebek gibi kadın gösterebilirim çevremde. bence kaliteli yaşam ve hayat dolu olmakla alakalı bir durum kesinlikle
Evet bir üstteki mesajımı okuyun orada da bunu savundum benim gördüğüm 50 yaşındakiler snowboard yapıyor denize dalıyor dinamik, yaşını başını almış hayatın tadına varan insanlar

Yalnız genç kız dediğiniz sıfat 22-23 gibi biter zaten. İsteseniz de istemeseniz de artık genç kadın durumundasınız.
Hiç böyle takıntısı olan birini görmedim. Şimdi siz 30'u geçmemek için intihar edeceğim filan mı diyorsunuz?
Ben kendimi kadın olarak hissetmiyorum genç kız olarak tanımliyorum madem yaş sadece hissetmekten ibaret o zaman bu da öyle olsun

Yapacak bir şey yok. Kemal Sunal dizlerini izlerken hababam sınıfı vs, onlar da bizim gibi gençmiş şimdi yoklar diyorum. Herkesin biçilmiş bir ömrü var yaşayıp gidecek.

Sizin çevrenizdekiler mi yaşlı gösteriyor acaba 🤔benim çevrem yaş almış dinamik insanlar oldukça da genç gösteriyorlar en basitinden burada size sitedekilerin tanıdığı kişiyi örnek vereyim admini örnek vereyim Mune Mune hanım ne kadar genç duruyor ve bizim çevremizde böyle insanlar çok
Ben 30 40 yaşlı demedim ama 20 yaşında göstermiyor dedim arada fark var madem yaşlı bi yaş değil bi insan neden 40 yaşında 30 yaşında 20 yaş göstermek ister?

Back
X