Yaşlı komşu teyze sorunu

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
İyi akşamlar hanımlar
Evimden çok memnunum ama malesef komşularımla başım dertte.
Evlendim 16 aydır kiracı olarak oturuyorum bu evde. Karşı binada yaşlı bir teyze var tek başına yaşıyor. Çamaşır asarken selam verirdim kulakları ağır işitiyor saatlerce birşeyler anlatıp işimi yapmama engel oluyor. Yaşlıdır yalnızdır diye idare ediyordum. Dün bayram temizliğine başladım dip köşe kulagımda kulaklıkla hem müzik dinliyorum hem de fayans siliyorum.
Sabah üst kat komşum geldi dün teyze bana kızmış gece 12'de benim evim diye üst komşuma çıkmış kavga etmeye ben neden perdelerimi kapatıyormuşum, ben neden temizlik yaparken arkamı dönmüşüm, beni rüyasında görmüş ben onu öldürüyormuşum, beni mahkemeye verecekmiş anlattı anlattı ben şok geçirdim. Kendi altında oturan komsusunada anlatmış aynılarını kadın bana kafayı takmış.Bugün balkona çıkamadım. Beni biraz korkuttular açıkçası. yalan yanlış şeyler anlatır başına birşey gelirse üstüme kalır başıma iş almak istemiyorum

Önceden bu şekilde kafasına taktığı birileri olmuş mu ? Hem mahkemeye neden verecekmiş ki ?

Görüşme olsun bitsin. .
Çok garip bir insan. .

Saçmalığında böylesi yani. Ay cidden böylelerine yaşlıdır idare edin diyesim bile gelmiyo resmen ortada birşey yokken teyzenin kendi kendine triplere girmesi onun canı sıkılmış uğraşcak birini aramış kaale bile almayın bence muhattap olmayın

Önceden bu şekilde kafasına taktığı birileri olmuş mu ? Hem mahkemeye neden verecekmiş ki ?
Evet alt katında oturan kafına takmış sabahdan akşama kadar herşeyi sirkeliyor kadın yapma dedikçe küfür ediyor. Güya ben onun evini basmışım rüyasında görmüş

Muhattap olmadığım için zaten gece kapıma dayanmaya kalkmış allahtan üst kata çıkmış

Alzheimer başlangıcı sanırım rahmetli anneannem de hastalığın ilk evresinde ona buna sarardi yan komsusu vardı dedemle ilişkisi olduğunu anlatmisti bidr utanmadan yikandilar demisti tabi ben şok
Allah rahmet eylesin senin annesnnede fenaymıs

yarın öbür gün kadına bişi olsa senden bılecekler belkıde
yapman gereken şey, komsularınla bu durumu konusman. yaslı teyze kendı kendıne söylesın boşver :=)

yarın öbür gün kadına bişi olsa senden bılecekler belkıde
yapman gereken şey, komsularınla bu durumu konusman. yaslı teyze kendı kendıne söylesın boşver :=)
Üst katımda oturan ev sahibim o bana kefil zaten evden çıkmadığımı kimseye gitmediğimi bilir. Allahtan ona cıkmış başkasına gitse başıma bela alacaktım belki de . Bayramda geleni olursa konuşucam akrabaları ile sürekli evimi gözetlemesi beni rahatsız ediyor

kadın yalnızlıktan paranoyak olmus

90 yasinda demişsiniz. Mantıklı dusunemeyebilir yaslandikca insan paranoyaklasabiliyor ki komşularınızda bunun farkında. Selamı kesin kendi kendine kurar sonra ne oldugunu unutur

90 yasinda demişsiniz. Mantıklı dusunemeyebilir yaslandikca insan paranoyaklasabiliyor ki komşularınızda bunun farkında. Selamı kesin kendi kendine kurar sonra ne oldugunu unutur
Balkona çıkamıyorum hiç selam bile vermiyorum artık ama tekrar gelir kapıma dayanır mı diye tereddüt ediyorum

Çok rahatsız edici. .
İlk taşımdığımda koltuklarım çok güzel demişti eşimde bende perdeleri sürekli kapalı tutuyoruz kadın izleyemediği için sinirlenmiş bu durumdan utanması gerekirken kapıma dayanmaya kalkmış

İlk taşımdığımda koltuklarım çok güzel demişti eşimde bende perdeleri sürekli kapalı tutuyoruz kadın izleyemediği için sinirlenmiş bu durumdan utanması gerekirken kapıma dayanmaya kalkmış
Terslesen de mi yüzsüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…