Evet alt katında oturan kafına takmış sabahdan akşama kadar herşeyi sirkeliyor kadın yapma dedikçe küfür ediyor. Güya ben onun evini basmışım rüyasında görmüşÖnceden bu şekilde kafasına taktığı birileri olmuş mu ? Hem mahkemeye neden verecekmiş ki ?
Evime davet etmişliğim yok ki kendisi zaten 90 yaşında sürekli balkonda benim evimi gözetliyor balkona çıkmaya korkar oldumGörüşme olsun bitsin. .
Çok garip bir insan. .
Muhattap olmadığım için zaten gece kapıma dayanmaya kalkmış allahtan üst kata çıkmışSaçmalığında böylesi yani. Ay cidden böylelerine yaşlıdır idare edin diyesim bile gelmiyo resmen ortada birşey yokken teyzenin kendi kendine triplere girmesionun canı sıkılmış uğraşcak birini aramış kaale bile almayın bence muhattap olmayın
Kimsesi yok cocugu gelini falan gelen gidenide yok yakalasam konusucam alsınlar annelerinizamane cocuklarini anladikta yasli teyzeler niye boyle ayarsizlasti acaba ?!!
Allah rahmet eylesin senin annesnnede fenaymısAlzheimer başlangıcı sanırım rahmetli anneannem de hastalığın ilk evresinde ona buna sarardi yan komsusu vardı dedemle ilişkisi olduğunu anlatmisti bidr utanmadan yikandilar demisti tabi ben şok
Üst katımda oturan ev sahibim o bana kefil zaten evden çıkmadığımı kimseye gitmediğimi bilir. Allahtan ona cıkmış başkasına gitse başıma bela alacaktım belki de . Bayramda geleni olursa konuşucam akrabaları ile sürekli evimi gözetlemesi beni rahatsız ediyoryarın öbür gün kadına bişi olsa senden bılecekler belkıde
yapman gereken şey, komsularınla bu durumu konusman. yaslı teyze kendı kendıne söylesın boşver :=)
kadın yalnızlıktan paranoyak olmusÜst katımda oturan ev sahibim o bana kefil zaten evden çıkmadığımı kimseye gitmediğimi bilir. Allahtan ona cıkmış başkasına gitse başıma bela alacaktım belki de . Bayramda geleni olursa konuşucam akrabaları ile sürekli evimi gözetlemesi beni rahatsız ediyor
Sağol amin. ..tabi bu kendini bilmeden yaptığı seyler beyin gidip geliyor 12 yil yasadik tabi o son 8 9 yilini hic kendini bilmeden yasadi mlsf cok kotu bi hastalikAllah rahmet eylesin senin annesnnede fenaymıs
Evime davet etmişliğim yok ki kendisi zaten 90 yaşında sürekli balkonda benim evimi gözetliyor balkona çıkmaya korkar oldum
Balkona çıkamıyorum hiç selam bile vermiyorum artık ama tekrar gelir kapıma dayanır mı diye tereddüt ediyorum90 yasinda demişsiniz. Mantıklı dusunemeyebilir yaslandikca insan paranoyaklasabiliyor ki komşularınızda bunun farkında. Selamı kesin kendi kendine kurar sonra ne oldugunu unutur
İlk taşımdığımda koltuklarım çok güzel demişti eşimde bende perdeleri sürekli kapalı tutuyoruz kadın izleyemediği için sinirlenmiş bu durumdan utanması gerekirken kapıma dayanmaya kalkmışÇok rahatsız edici. .
Terslesen de mi yüzsüz mü ?İlk taşımdığımda koltuklarım çok güzel demişti eşimde bende perdeleri sürekli kapalı tutuyoruz kadın izleyemediği için sinirlenmiş bu durumdan utanması gerekirken kapıma dayanmaya kalkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?