Yaşlı komşu teyze sorunu

Terslesen de mi yüzsüz mü ?
Laftan anlayan biri degil gece gündüz kilim halı ne bulursa sirkeliyor alt katında oturanla kavga ettiler agzına geleni saydı. Seslere balkona cıktım banada saydırdı girdim içeri ne oldugunu anlamadan

Laftan anlayan biri defil gece gündür kilim halı ne bulursa sirkeliyor alt karında oturanla kavga ettiler agzına geleni saydı. Seslere balkona cıktım banada saydırdı girdim içeri ne oldugunu anlamadan

Allah Allah

Agzı bozuk cogu zaman evde olmuyor rahat nefes alıyoruz kedilerim balkoma çıkıyor güneşleniyor yavrucaklarım onlara bile mandal fırlatmış ev sahibim sürekli onu kolluyormuş bana sataşmasın diye gece kapısına gelince kadında dayanamadı tabi

İlk olarak sorunsal değil de sorun yazdığınız için teşekkür ederim, zaten doğru kullanımı bu.
Teyzeye kendinizi unutturun. Gözüne görünmeyin. Ne kadar süre sizi aklında tutacak sanki, saracak başka şeyler bulur. O bahane ile onun göreceği taraftaki camları da silmekten kurtulmuş olursunuz

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler
Polise şikayet edeceğim desen de Korkmaz mı

Türkçeyi doğru kullanmaya özen gösteriyorum camları sildim zaten temizlik bitti anneme gidicem bir süre inşallah oda gider kızına damadına unutur beni sagda solda konusur geldi evime beni öldürmeye kalktı diye kimsede anlamaz bu rüya görmüş müge anlıya konu olmaktan korkuyorum

Yok yok, siz orada 16 aydır oturuyorsunuz ama kaç yıllık konu komşu zaten biliyordur teyzeyi de durumu da. Unutturun kendinizi olsun bitsin. İyi bayramlar şimdiden.

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler
Polise şikayet edeceğim desen de Korkmaz mı
Kiracıyım evimi de çok seviyorum kışım ödediğim en yüksek gaz faturası 50 lira. Ama gel gör ki komşularım hepsi rahatsız sadece kapısını çaldığım 3 kişi var başkaları ile görüşmüyorum. Tekrar ataga geçerse ben mahkemeye başvurucam ama eşim aman boşver diyor.

Yok yok, siz orada 16 aydır oturuyorsunuz ama kaç yıllık konu komşu zaten biliyordur teyzeyi de durumu da. Unutturun kendinizi olsun bitsin. İyi bayramlar şimdiden.
İnşallah unutur beni bütün gün balkonda oturup benim balkonumu izledi çamaşırları bile toplamaya çıkamadım

Ay tövbe ya hahahah
Rüyamda beni öldürüyodun seni mahkemeye vericem o yüzden
''Ver teyze 1 milyon dolar kazanırsın tazminat olarak'' de

Şaka gibi di mi kadın resmen kabusum oldu
90 yaşındaysa hele daha da ürkünç, böyle sabaha karşı falan çıkın çamaşırlarınızı toplamaya, ay bir de hangi katta oturduğunuzu biliyor kavga etmeye gelmiş, kapı deliğine bakmadan açmayın.
Valla gelir kapınıza ya, teyzeye bak sen eheheh

Teyze bildigin rambo cikti
Valla biri benim evimi balkonumu izlicek kafayi yerim herhalde.
Gece gec saatte camasirlarinizi toplayin

Takma o kadar kafanı..yasli kadın garip garip konusuyor demek yaşının verdiği bir durum.herkesle kavgaliysa herkes bilir zaten teyzenin durumunu . yok saldirdi, öldürmeye kalktı senaryolarına falan kimse itibar etmez ve başına kalmaz merak etme.bi sure görünme unutur gider zaten..napacaksın idare edeceksin..

bizde de alt katta teyze var cin gibi. çok yaşlı bi teyzeye bakıyor.nerdeyse nefes alsan aldığın nefesleri not tutar gibi bi hali var. ben konuşmuyorum kendisiyle. kayınvalidemin arkasından paldır küldür girdi evime biiiir.(ben çalışan bir insanım sabah gidip akşam gelirim,çocuğumda henüz yok. öyle yüksek müzik dinlemeyi sevmem. evimde her yer parke ve halı öyle takır tukur yapacak bir durum yok.)pazar günü 16:30 civarı elektrikli süpürgeyi niye açtım diye kapıma gelmişti bu yaratık,zaten koca hafta bir kere açma fırsatı oluyor,onu da sabah ezanıyla yapmıyorum bu etti ikiii. artık üçüncüsünde de de zabıta yada polise şikayet edicem.baktığı çok yaşlı teyze de hastalıktan ölmez ama meraktan ölür cinsinden.

90 yaşında, yalnız yaşıyor, komşularla kavga ediyor, ev gözetleyip, küfrediyor..

Bu zavallı kadının akıl sağlïğını kaybettiği bariz belli. Çirkef, huysuz ya da geçimsiz normal bir birey değil. Neden ciddiye aldınız ki bu kadar?

Bi de şikayet etmeyi düşünmüşsünüz.. Napıcaksınız, 3 günlük ömrü kalmış allahlık bi yaşliyi hukuka mi teslim edeceksiniz? Komik. Kendinize macera ariyorsunuz sanirip dallandirip budaklandirarak. Müge Anli'ymiş, höeh artik.

Ay yazik ya kafayi yemiş bizde öyle oolabiliriz ileride...kim bilir yapayalniz Allah hayirli omur nasip etsin. Sabredin gormeyin ya da gidin bayramda hem bayramlasin hem konusun sonrada duruma gore yol cizin

Valla çok garip insanlarla bas etmesi çok zor... Sen evinde rahat istiyorsun fakat komsular fesatligindan seni cekemiyor böle davraniyor.. İnsan evinde her istediği yapabilir da komsular ne yani...
Bosver sen takma kafana senin kafani doldurmaya calisiyor kolay değil tabi

hasta sanırım teyzekurmuş kurmuş gerçek sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…