Laftan anlayan biri degil gece gündüz kilim halı ne bulursa sirkeliyor alt katında oturanla kavga ettiler agzına geleni saydı. Seslere balkona cıktım banada saydırdı girdim içeri ne oldugunu anlamadanTerslesen de mi yüzsüz mü ?
Laftan anlayan biri defil gece gündür kilim halı ne bulursa sirkeliyor alt karında oturanla kavga ettiler agzına geleni saydı. Seslere balkona cıktım banada saydırdı girdim içeri ne oldugunu anlamadan
Agzı bozuk cogu zaman evde olmuyor rahat nefes alıyoruz kedilerim balkoma çıkıyor güneşleniyor yavrucaklarım onlara bile mandal fırlatmış ev sahibim sürekli onu kolluyormuş bana sataşmasın diye gece kapısına gelince kadında dayanamadı tabiAllah Allah
Agzı bozuk cogu zaman evde olmuyor rahat nefes alıyoruz kedilerim balkoma çıkıyor güneşleniyor yavrucaklarım onlara bile mandal fırlatmış ev sahibim sürekli onu kolluyormuş bana sataşmasın diye gece kapısına gelince kadında dayanamadı tabi
Türkçeyi doğru kullanmaya özen gösteriyorumİlk olarak sorunsal değil de sorun yazdığınız için teşekkür ederim, zaten doğru kullanımı bu.
Teyzeye kendinizi unutturun. Gözüne görünmeyin. Ne kadar süre sizi aklında tutacak sanki, saracak başka şeyler bulur. O bahane ile onun göreceği taraftaki camları da silmekten kurtulmuş olursunuz
Yok yok, siz orada 16 aydır oturuyorsunuz ama kaç yıllık konu komşu zaten biliyordur teyzeyi de durumu da. Unutturun kendinizi olsun bitsin. İyi bayramlar şimdiden.Türkçeyi doğru kullanmaya özen gösteriyorumcamları sildim zaten temizlik bitti anneme gidicem bir süre inşallah oda gider kızına damadına unutur beni sagda solda konusur geldi evime beni öldürmeye kalktı diye kimsede anlamaz bu rüya görmüş müge anlıya konu olmaktan korkuyorum
Kiracıyım evimi de çok seviyorum kışım ödediğim en yüksek gaz faturası 50 lira. Ama gel gör ki komşularım hepsi rahatsız sadece kapısını çaldığım 3 kişi var başkaları ile görüşmüyorum. Tekrar ataga geçerse ben mahkemeye başvurucam ama eşim aman boşver diyor.Ev alma komşu al diye boşuna dememişler
Polise şikayet edeceğim desen de Korkmaz mı
İnşallah unutur beni bütün gün balkonda oturup benim balkonumu izledi çamaşırları bile toplamaya çıkamadımYok yok, siz orada 16 aydır oturuyorsunuz ama kaç yıllık konu komşu zaten biliyordur teyzeyi de durumu da. Unutturun kendinizi olsun bitsin. İyi bayramlar şimdiden.
Şaka gibi di mi kadın resmen kabusum olduAy tövbe ya hahahah
Rüyamda beni öldürüyodun seni mahkemeye vericem o yüzden
''Ver teyze 1 milyon dolar kazanırsın tazminat olarak'' de
90 yaşındaysa hele daha da ürkünç, böyle sabaha karşı falan çıkın çamaşırlarınızı toplamaya, ay bir de hangi katta oturduğunuzu biliyor kavga etmeye gelmiş, kapı deliğine bakmadan açmayın.Şaka gibi di mi kadın resmen kabusum oldu
hasta sanırım teyzeİyi akşamlar hanımlar
Evimden çok memnunum ama malesef komşularımla başım dertte.
Evlendim 16 aydır kiracı olarak oturuyorum bu evde. Karşı binada yaşlı bir teyze var tek başına yaşıyor. Çamaşır asarken selam verirdim kulakları ağır işitiyor saatlerce birşeyler anlatıp işimi yapmama engel oluyor. Yaşlıdır yalnızdır diye idare ediyordum. Dün bayram temizliğine başladım dip köşe kulagımda kulaklıkla hem müzik dinliyorum hem de fayans siliyorum.
Sabah üst kat komşum geldi dün teyze bana kızmış gece 12'de benim evim diye üst komşuma çıkmış kavga etmeye ben neden perdelerimi kapatıyormuşum, ben neden temizlik yaparken arkamı dönmüşüm, beni rüyasında görmüş ben onu öldürüyormuşum, beni mahkemeye verecekmiş anlattı anlattı ben şok geçirdim. Kendi altında oturan komsusunada anlatmış aynılarını kadın bana kafayı takmış.Bugün balkona çıkamadım. Beni biraz korkuttular açıkçası. yalan yanlış şeyler anlatır başına birşey gelirse üstüme kalır başıma iş almak istemiyorum
Gelenin gidenin ayağını kesmiştir ki. Huysuz ihtiyar dedikleri böyle olsa gerek. Umursamamak gerek galiba.Kimsesi yok cocugu gelini falan de yok yakalasam konusucam alsınlar annelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?