Yaşlı komşu teyze??

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.480
5.377
358
39
Herkese merhaba. Yaklaşık 8 ay önce ev aldık ve evimize taşındık. Tasindigimizda hamileydim birgun kapı çaldı yaşlı bir teyze giriş katimizda oturuyormuş tanışmaya gelmiş. Bende içeri buyur ettim kahvesini ikramıni yaptım. Neyse o günden sonra ara ara bana gelmeye başladı ara sıra olduğu için sorun etmedim hamileliğim doğuma kadar çok kötü geçti bu arada. Dogum yaptım bebeğim küçük ve uykusu sorunlu bu teyze yine gelmeye başladı ve birkaç kere kırmadan müsait değilim dedim ama hala gelmeye devam ediyor bende artık kapıyı acmamaya başladım bu seferde sürekli zile basıyor kapıya vuruyor uyumayan bebeğim iyice huysuzlaniyor. Kırmak istemiyorum zaten kibarca reddetmisim. Bide şu var kapıyı açar açmaz direk içeri giriyor hiç musaitmiyim diye sormak yok. Sizce ne yapayım??

Benim önceki oturdugum apartmanda da boylr bir teyze vardi. Con yasli da degildi. 50 kusur falan. Ama nasil anlayissiz. Zorla iceri girerdi, bisey isterdi "x yok bende" dedigimde "ne biçim ev burasi x eksik olur mu evde" tarzinda azarlardi. Deli mi ne Kapiyi acmaya acmaya kurtuldum elinden. Ya da apartmanda baskasina sarip benden vazgeçti belki de bilmiyorum

Yahu kargocular bile bebek var diye düşünüp, zile basmiyorlar. Erkekler bir de. Nasıl insanlar bunlar? Kapının surgusunu çekip, acin. Müsait değilim. Çocuğum zaten uyumuyor basıp durmayin. Yeni doğum yaptım, eşim kimseyi istemiyor deyin. Koronayiz gelme deyin.

Gerçekten doğru eskiden sucu gelince zile basardı şimdi bebek arabasını gördüğünden beri yavaşça kapıyı tıklatıyor teyze bile isteye kırılmak istiyor bebeği düşünmeden kapı vurmak ısrarla zile basmak ne demek

Kapıya sakın kapıyı çalmayın yazın.

E kendisinde niye eksikmiş de gelmiş istiyor madem.
Konsantre manyak dolu ülke ya

İşte gerçekten düşüncesiz insanlar. Hatta kapıyı duymazsam, telefon ediyorlar. Mel hanım evde misiniz, kızı uyandirmayim diye zile basmiyorum diyorlar. Erkekler bile bu kadar dusunceliyken, kadınların bunu yapmaması insanı sinir ediyor.

E kendisinde niye eksikmiş de gelmiş istiyor madem.
Konsantre manyak dolu ülke ya
Onun bekar kizinin eviydi orasi. Kizina guya yardima diye gelip aylarca kaliyodu. Onun bekar eviymis, onda eksik olmasi cok normalmis, ben evli barklı kadinmisim nasil olmazmış

Birkaç defa müsait değilim dedim kaç defadır da açmıyorum kapıyı anlar diye düşündüm

Direkt söylemekten başka çare yok. Teyzecim ben müsait olmuyorum, lütfen çat kapı gelmeyin, telefonlaşalım müsait zamanlarda kahve içelim diyin. Ben müsait olmadan gelmeyin, sizinle ilgilenemem diyeceksiniz.
Aslında müsait değilim diye birkaç kere geri çevirdim üstüne son zamanlarda kapıyı çalıyor açmıyorum da hala neden anlamıyor bilmiyorum

Kapıya bebek uyuyor lütfen kapıyı çalmayın, kapıya vurmayın yazın ve zili bantlayın. Aklıma bu geldi

Hamile iken gerçekten korona olduk ve geldiğinde koronayiz gelme teyze dedim eşimde bir kere müsait değiliz diye gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…