- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Dusuncesizler cidden. Bırakın kırılsın. Ben misafir kabul etmiyorum deyin. Kapıya yazı yazmanıza rağmen basarsa. Kapının surgusunu çekin açmadan boylece dalamaz içeri.Hamile iken gerçekten korona olduk ve geldiğinde koronayiz gelme teyze dedim eşimde bir kere müsait değiliz diye gönderdi
Bir an ben yazdım sandım konuyu aynı giriş kattaki teyze bende de vardı gelir saatlerce konuşur torun çocuk anlatır giderdi ısrarla vururdu kapıyaHerkese merhaba. Yaklaşık 8 ay önce ev aldık ve evimize taşındık. Tasindigimizda hamileydim birgun kapı çaldı yaşlı bir teyze giriş katimizda oturuyormuş tanışmaya gelmiş. Bende içeri buyur ettim kahvesini ikramıni yaptım. Neyse o günden sonra ara ara bana gelmeye başladı ara sıra olduğu için sorun etmedim hamileliğim doğuma kadar çok kötü geçti bu arada. Dogum yaptım bebeğim küçük ve uykusu sorunlu bu teyze yine gelmeye başladı ve birkaç kere kırmadan müsait değilim dedim ama hala gelmeye devam ediyor bende artık kapıyı acmamaya başladım bu seferde sürekli zile basıyor kapıya vuruyor uyumayan bebeğim iyice huysuzlaniyor. Kırmak istemiyorum zaten kibarca reddetmisim. Bide şu var kapıyı açar açmaz direk içeri giriyor hiç musaitmiyim diye sormak yok. Sizce ne yapayım??
Gelen gideni var söylediği kadarıyla çocukları hep bizim semtte oturuyorlarmis evlerini bile tarif etmişti onlara gidiyorum onlar bana geliyor demisti bide neden ben anlamadım alt komşum bina yapıldığından beri oturuyorlar teyzeyi yıllardır tanıyor ona sordum çok şaşırdı oba hiç gitmemiş bana neden takılı kaldı anlamadımBelki geleni gideni yoktur kendini yanliz hissediyor tabi yaptigi dogru degil ama nedense hüzünlendim.. yaslilarda yaslandikca cocuklasiyorlar anlamiyordur düsünemiyordur müsaitmisiniz diye , uygun bir dille söyleyin arada birde siz gidin müsait olunca..
ayni bahsettiginiz gibi komsum vardiHerkese merhaba. Yaklaşık 8 ay önce ev aldık ve evimize taşındık. Tasindigimizda hamileydim birgun kapı çaldı yaşlı bir teyze giriş katimizda oturuyormuş tanışmaya gelmiş. Bende içeri buyur ettim kahvesini ikramıni yaptım. Neyse o günden sonra ara ara bana gelmeye başladı ara sıra olduğu için sorun etmedim hamileliğim doğuma kadar çok kötü geçti bu arada. Dogum yaptım bebeğim küçük ve uykusu sorunlu bu teyze yine gelmeye başladı ve birkaç kere kırmadan müsait değilim dedim ama hala gelmeye devam ediyor bende artık kapıyı acmamaya başladım bu seferde sürekli zile basıyor kapıya vuruyor uyumayan bebeğim iyice huysuzlaniyor. Kırmak istemiyorum zaten kibarca reddetmisim. Bide şu var kapıyı açar açmaz direk içeri giriyor hiç musaitmiyim diye sormak yok. Sizce ne yapayım??
Ben olsaydım şöyle derdim. E senin evinde yoksa bizim evde de olmayabilirBenim önceki oturdugum apartmanda da boylr bir teyze vardi. Con yasli da degildi. 50 kusur falan. Ama nasil anlayissiz. Zorla iceri girerdi, bisey isterdi "x yok bende" dedigimde "ne biçim ev burasi x eksik olur mu evde" tarzinda azarlardi. Deli mi ne Kapiyi acmaya acmaya kurtuldum elinden. Ya da apartmanda baskasina sarip benden vazgeçti belki de bilmiyorum
Valla açıkça söylemekten başka çare yok gibi. Canı sıkılmıştır muhtemelen siz bahane oldunuz onun içinHerkese merhaba. Yaklaşık 8 ay önce ev aldık ve evimize taşındık. Tasindigimizda hamileydim birgun kapı çaldı yaşlı bir teyze giriş katimizda oturuyormuş tanışmaya gelmiş. Bende içeri buyur ettim kahvesini ikramıni yaptım. Neyse o günden sonra ara ara bana gelmeye başladı ara sıra olduğu için sorun etmedim hamileliğim doğuma kadar çok kötü geçti bu arada. Dogum yaptım bebeğim küçük ve uykusu sorunlu bu teyze yine gelmeye başladı ve birkaç kere kırmadan müsait değilim dedim ama hala gelmeye devam ediyor bende artık kapıyı acmamaya başladım bu seferde sürekli zile basıyor kapıya vuruyor uyumayan bebeğim iyice huysuzlaniyor. Kırmak istemiyorum zaten kibarca reddetmisim. Bide şu var kapıyı açar açmaz direk içeri giriyor hiç musaitmiyim diye sormak yok. Sizce ne yapayım??
Gereksiz ilişkiler kurmanın hazin sonuHerkese merhaba. Yaklaşık 8 ay önce ev aldık ve evimize taşındık. Tasindigimizda hamileydim birgun kapı çaldı yaşlı bir teyze giriş katimizda oturuyormuş tanışmaya gelmiş. Bende içeri buyur ettim kahvesini ikramıni yaptım. Neyse o günden sonra ara ara bana gelmeye başladı ara sıra olduğu için sorun etmedim hamileliğim doğuma kadar çok kötü geçti bu arada. Dogum yaptım bebeğim küçük ve uykusu sorunlu bu teyze yine gelmeye başladı ve birkaç kere kırmadan müsait değilim dedim ama hala gelmeye devam ediyor bende artık kapıyı acmamaya başladım bu seferde sürekli zile basıyor kapıya vuruyor uyumayan bebeğim iyice huysuzlaniyor. Kırmak istemiyorum zaten kibarca reddetmisim. Bide şu var kapıyı açar açmaz direk içeri giriyor hiç musaitmiyim diye sormak yok. Sizce ne yapayım??
Teyze hicbiseyin olmuyo sonuçta.insanlar imadan anlamıyor bence direk şöyle.soylemedikce daha çok musallat edersinGerçekten doğru eskiden sucu gelince zile basardı şimdi bebek arabasını gördüğünden beri yavaşça kapıyı tıklatıyor teyze bile isteye kırılmak istiyor bebeği düşünmeden kapı vurmak ısrarla zile basmak ne demek
Anlattı çocuklarının hepsi bizim semtte oturuyorlar yerlerini bile tarif etti onlar geliyor ben gidiyorum dedi yani işte bende kalbi kırılmasın diye terslemek istemiyorum müsait değilim diyorum ama anlamıyor maalesefAnanemin böyle bir arkadaşı vardı yazın kalmaya giderdim ona. Zil falan hak getire kapıyı aç gir yani kapı gece kilitlenir sabah açılır tüm gün tokmağı çevir gir. Kafam attı sonunda kızdım ben bu kadına. Neyse ertesi yaz yine gittim yok meğerse vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Kimsesi de yokmuş çocukları ilgilenmiyormuş.
İlgilenmedikleri gibi bir tanesi torununu yanına göndermiş senin yanında çalışıp işe gitsin diye. Ama kız da sabah gidiyor akşam geliyor demek ki yine canı sıkılıyordu.
Ananem de arkadaşıydı işte geliyordu ben niye karıştı isem bir buçuk ay gitmemde.
O bana ders oldu. Neyse ki küs gitmedim ama sonrasında üzüldüm yine de.
Hikayesi ne ki diye öğrenmek lazım diyeceğim de o anlatmıştır seviyorlar konuşmayı haliyle.
Hikayesi olsa da bir yakını,çocuğu,yeğeni vs varsa onlar arada arasın sorsun diyor insan mesela.
Zor işler bunlar.
Kimsesi olsa kapıya gelip durmaz genelde hep yalnız mı acaba demek istemiştim aslında konuyu bu kadar uzatırken
Aaaa x olmadan olurmu yaaa haklı kadınBenim önceki oturdugum apartmanda da boylr bir teyze vardi. Con yasli da degildi. 50 kusur falan. Ama nasil anlayissiz. Zorla iceri girerdi, bisey isterdi "x yok bende" dedigimde "ne biçim ev burasi x eksik olur mu evde" tarzinda azarlardi. Deli mi ne Kapiyi acmaya acmaya kurtuldum elinden. Ya da apartmanda baskasina sarip benden vazgeçti belki de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?