Yaşlı komşu teyze??

Birkaç kez müsait değilim demişsiniz artık anlaması için ne gerekiyor? O zaman doğrudan bir iletişim şekli gerekiyor.
X Hanım teyze benim bebeğim ufak, ondan başka kimseyle ilgilenecek durumum yok. O sebeple seni oturmaya alamayacağım artık. Anlayışını bekliyorum diyeceksiniz.

Hamile iken gerçekten korona olduk ve geldiğinde koronayiz gelme teyze dedim eşimde bir kere müsait değiliz diye gönderdi
Dusuncesizler cidden. Bırakın kırılsın. Ben misafir kabul etmiyorum deyin. Kapıya yazı yazmanıza rağmen basarsa. Kapının surgusunu çekin açmadan boylece dalamaz içeri.

Kapıyı açınca içeri dalıyor madem siz de sürgüyü takıp açın, bebeğimle ilgileniyorum misafir kabul etmiyorum, sen başka komşuya git otur deyin kapatın. Mümkünse küssün gelmesin bir daha. Canı sıkıldığı için vakit geçirecek yer arıyor muhtemelen.

Bir an ben yazdım sandım konuyu aynı giriş kattaki teyze bende de vardı gelir saatlerce konuşur torun çocuk anlatır giderdi ısrarla vururdu kapıya ben hiç gitmedim hep gelirdi buyur ederdim son birkaç aydır gelmiyor memleketine gitmiş.. Yani açmazsan istemediğini anlayacaktır sağlık ocağındaydm falan dersin sonra gelmeyi bırakır zaten

Gelen gideni var söylediği kadarıyla çocukları hep bizim semtte oturuyorlarmis evlerini bile tarif etmişti onlara gidiyorum onlar bana geliyor demisti bide neden ben anlamadım alt komşum bina yapıldığından beri oturuyorlar teyzeyi yıllardır tanıyor ona sordum çok şaşırdı oba hiç gitmemiş bana neden takılı kaldı anlamadım

ayni bahsettiginiz gibi komsum vardi

once bir kac kere musait degilim dedim baktim bu sefer neden diye soruyor

bir kac kerede bir gun onceden haber verin geleceginiz zmaan dedim kapida beklediklerinde

daha da azaltmaya basladilar gelip gitmeyi baktim tamamen ayagi kesilmeyecek

benim hakkimda konustugunu duyuyordum zaten iyice ipleri kopardim 2 senedir gelmiyor

kapiyi acarken tam acmayin kapinin onune gerilin pat diye girmemesi icin

ve misait degilim baska zaman gel diye belirt baktin olmuyor kabul edemem deyip bahane sunmadan kapiyi kapatacaksiniz
.bazi yas grubu anlamiyor malesef halden

birde zili iptal etmek cok zor bir is degil ben zili bile kesmistim mecbur kapiyi caliyordu

zili neden kapattin derse zil caldiginda cocuk uyaniyor falan dersin

ben makasla kestim kablolarini ostedigim zaman bantladim söktüm

hatta bir ara ac kapa dügme koymustum zile cocuk uyuyunca kapatiyordum

Teyze, YTTÖ üyesi. Yaşlı teyze terör örgütü
Doktor sırası beklerken önüne geçmek için, uzun otobüs yolculuklarında yanında otururken torununa kız bulmaj için seni darlarken, şehiriçi otobüslerde yer vermen için psikolojik baskı yaparken, eve gelen erkek misafirlerini cıkcıklarken de karşına çıkar bu örgüt üyeleri

Kırabilirsiniz sorun yok

Ben olsaydım şöyle derdim. E senin evinde yoksa bizim evde de olmayabilir

Valla açıkça söylemekten başka çare yok gibi. Canı sıkılmıştır muhtemelen siz bahane oldunuz onun için Artık insanlar yaşlısı genci eskisi gibi birbirleriyle görüşemedikleri için laf edecek birini arıyorlar. Dün beni bi kadın durdurdu 45 50 li yaşlarda adın ne dedi naz dedim nerede okudun ne yapıyorsun şimdi dedi ben aval aval bakıyorum kimsin teyze tanıyamadım bile diyemedim fırsat vermedi bana 5 dk boyunca kızını eşini amerikada okuduklarını anlattı asdfghjkl. Bi şeyde diyemedim üzüldüm birde burada yalnız belli ki psikolojisi bozulmuş. O yüzden siz direk söyleyin en azından işlerim var yoğun deyin sürekli anlar diye düşünüyorum :)

Ananemin böyle bir arkadaşı vardı yazın kalmaya giderdim ona. Zil falan hak getire kapıyı aç gir yani kapı gece kilitlenir sabah açılır tüm gün tokmağı çevir gir. Kafam attı sonunda kızdım ben bu kadına. Neyse ertesi yaz yine gittim yok meğerse vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Kimsesi de yokmuş çocukları ilgilenmiyormuş.
İlgilenmedikleri gibi bir tanesi torununu yanına göndermiş senin yanında çalışıp işe gitsin diye. Ama kız da sabah gidiyor akşam geliyor demek ki yine canı sıkılıyordu.
Ananem de arkadaşıydı işte geliyordu ben niye karıştı isem bir buçuk ay gitmemde.
O bana ders oldu. Neyse ki küs gitmedim ama sonrasında üzüldüm yine de.
Hikayesi ne ki diye öğrenmek lazım diyeceğim de o anlatmıştır seviyorlar konuşmayı haliyle.
Hikayesi olsa da bir yakını,çocuğu,yeğeni vs varsa onlar arada arasın sorsun diyor insan mesela.
Zor işler bunlar.
Kimsesi olsa kapıya gelip durmaz genelde hep yalnız mı acaba demek istemiştim aslında konuyu bu kadar uzatırken

Gereksiz ilişkiler kurmanın hazin sonu
Böyle insanlarla kötü olmadan mesafe olusturulamiyor ne yazık ki

Teyze hicbiseyin olmuyo sonuçta.insanlar imadan anlamıyor bence direk şöyle.soylemedikce daha çok musallat edersin

Zilin üstüne bebek uyuyor zile basmayın yazın. Gelip yine ısrar çalar ise sürgü arasında zile basmayın diye yazmışım teyze lütfen rica ediyorum yeter artık deyin.eşim içerde kızdı deyin. Bir iki söyleyin anlar artık heralde

Anlattı çocuklarının hepsi bizim semtte oturuyorlar yerlerini bile tarif etti onlar geliyor ben gidiyorum dedi yani işte bende kalbi kırılmasın diye terslemek istemiyorum müsait değilim diyorum ama anlamıyor maalesef

Aaaa x olmadan olurmu yaaa haklı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…