Yaşlı komşu teyze??

benim böyle bir komşum olmuştu zamanında ,kapı kilidi zincirler varya onunla açıp aradan müsait değilim demiştim 3-4 kere... ondan sonra bu kadar ısrarcı olmamaya başladı ,hatta küstü

Zilin üstüne bebek uyuyor zile basmayın yazın. Kapının üstünede kapıya da vurmayın yazın çünkü zile basmayın demişsin kapıya vurmayın dememişsinki deme potansiyeli var.

Hiç sevmem öyle teyzeleri, siz de iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz resmen. Direkt tersleyin kırılırsa kırılsın.

Ne kadar yasli bilemiyorum ama akil edemiyor olabilir. Cani sıkılıyor belli ki.
Cok mu sık geliyor?
Iceri girmesine firsat vermeden kapi aralığından musait değilim bebeğim zoe uyuyor diye söyleyin.

Zile yazi yazin genel oldugu icin ustune alinmaz teyzeyede ilk firsatta bebek gece uyumuyor gunduzde ikimizde uyuyoruz vs derseniz biraz daha anlar

Kapıya cocuguk uyuyor yazın zile basmayın yazın. Benim oğlum kolikti henuz5gunduz uykularını bırakmadı. Ben de kapıya bir bebek uyuyo amblemi aldım astım olmadı zilin üzerine direkt üzerine " lütfen Zile basmayın bebek uyuyor"yazıp astım. Bir deneyin derim amma ve lakin kırılacak insanları da kırmak için bir an bile düşünmeyin

Bzimde başımızda vardı. Kapı zilini çıkardık bu seferde kapıya ayağıyla vurmaya başladı açana kadar sonra annem kızlarına şikayet etti torunum geliyor uyuyor dedi anneniz rahat vermiyor dedi apartman dan bir kaç kişi daha şikayet edince kızı uyarmış bida gelmedi

Zıle bebek uyuyuor basmayın yazın.Kapıyı azıcık acın ,vucut dılınız ne vardı ?desın.O nasıl oluyır dersenız:)aralıktn sadece kafanızı uzatın:)Daha da anlamıyorsa dırek yuzune kusura bakmayın kabul edemıyorm suara mısafır dıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…