- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
Bizim yaslilarda bacaklar sismeye baslamisti. Derleer ya ayak uclarindan basliyorlar can vermeye diyeMerhabalar,
Önceki konum okuyan bilir, 90 yaşında babaannem şiddetli bacak diz ağrısı nedeniyle yürüyemez duruma geldi. Bu sabah artık ağrıdan bağırmaya başladı ambulans ile hastaneye götürdük. Kalpte, kan tahlilinde birşey çıkmadı. Doktorlar bacakta kırılma veya pıhtı atmasından şüphelendiler film çekildi onlar da temiz.
1500 tl ye iki dize de birer iğne vurdular eve gönderdiler. Henüz bir faydası olmadı tabi birkaç güne belli olur şuan yürüyemiyor.
Her gören değişik yorumlar yapıyo yaşlılık ölüm belirtisi diyerek.
Yok burun düşmesi, yok kol arkasının aşırı sarkması vs vs.
Sizlerin duyduğu ve gerçekten karşılaştığınız belirti örneği varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Ben bu konuya inanılmaz üzülüyorum. Gözünün içine bak evlatlar büyüsün diye sonra da senin gözüne bakilsin öl diye. Ah bu ninemiz inşallah bunları hissetmiyordurÖlsün diye gözünün içine bakılan bir yaşlı. Bakım evine yatırın hem daha iyi bakılır hem yük olarak görülmez en azından.
Çooook aminBoğazım düğümlendi valla... hep derim allah ayakta alsın canımı,kimseye muhtaç etmesin diye... o kadının yine bakanı var...ölsün diye gözüne bakan,bir günde ben alayım bakayım demeyen evlatlar torunlar inşallah bokları içinde can verir.
Önceki konuya mesaj yazmadım ama kendini büyüten insana ölsün gözüyle bakmak çok merhametsizce. Kaldı ki sen de bakmıyorsun annen bakıyormuş.Annene çok üzülüyorsan sen bakarsın. Alt ve üst soy akrabaya bakma zorunluluğu var.
Allah annenin ne muradı varsa versin. Eli öpülesi kadın.
Ben bu konuya inanılmaz üzülüyorum. Gözünün içine bak evlatlar büyüsün diye sonra da senin gözüne bakilsin öl diye. Ah bu ninemiz inşallah bunları hissetmiyordur
Sağlıklı ömür nasip olsun,ağrılardan bağırırken uzun yaşamak isteyeceğini onunda sanmam.En doğrusunu tabiki Allah bilir.Maşallah
Allah daha cooook uzun ömür versin babannenize.
Dua vaktine denk gelmistir insaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?