Yaşlılarda ölüm belirtisi

Bizim yaslilarda bacaklar sismeye baslamisti. Derleer ya ayak uclarindan basliyorlar can vermeye diye ne kadar dogru bilmem ama genelde olmeden onceki zamanlar hep bacak agrilari dizler ayaklar agrisindan sikayetlenilerdi

Ölüm belirtisi diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, aksi halde o belirtiyi yaşayan herkes kafayı yerdi öleceğim diye.

Bizim komşumuz var yaşlı bir teyze.
Hem eşini hem oğlunu hem torununu ayrı ayrı zamanlarda kaybetti, kendisi 90a merdiven dayadı, torunu son darbe oldu ona.
Gördükçe üzülürüm keşke ben ölseydim onun yerine der hep. Diğer oğlu evlat acısına dayanamadı kısmi felç geçirdi, sigara içmesi yasak olduğu halde ölmek için sigara içiyor. İnşallah ölüp giderim diyor

ölümün vakti saati sırası yok maalesef

Ölsün diye gözünün içine bakılan bir yaşlı. Bakım evine yatırın hem daha iyi bakılır hem yük olarak görülmez en azından.
Ben bu konuya inanılmaz üzülüyorum. Gözünün içine bak evlatlar büyüsün diye sonra da senin gözüne bakilsin öl diye. Ah bu ninemiz inşallah bunları hissetmiyordur

Dedem var yatalak sayılır artık. Destekle yürüyebiliyor ama nefes nefese kalıyor onun için altı filan bezli. Şu dünyada en sevdiğim insanlardan. Sağlıklıyken herkese çektiren bi adamdı. Çektiren derken dövmez sövmez ama kelimeleriyle çok güzel can yakardı. Özür dilemesini de bilirdi ama. Ölmesini tek sebeple isterim artık çekmesin diye. Şu an Allah’a şükür ağrısı sızısı yok ama çok acı çekiyor olsa,daha fazla canı acımasın isterdim. Altını değiştirebilecek olsam yanıma almak isterdim. Daha fazla ilgilenilse belki daha iyi durumda olurdu şu an. Küçük bi çocuğum var çok sever dedem. Şu korona yüzünden götüremiyorum yanına ona bile vicdan azabı çekiyorum. Eğer ölsünde kurtulalım diye gözünün içine bakıyosanız çok çok yazık.

Ölüm belirtisi olsa ne olur olmasa ne olur. Ne zaman öleceği ne fark eder? Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin. Ele düştün mü ne zaman öleceksin diye gözünün içine bakıyorlar.

Allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et. Ve bize hayırlı evlat olmayı da nasip et.
Konu sahibi büyük bir iyiliğin sahibi oluyorsunuz onun vesilesiyle ama bu tarz şeyler düşünmeyin illa çözüm arayacaksanız bu ölümünü kollamak değil daha önce dediğim gibi yardımcı bulmak olsun.

Ben bakıyorum şuanda alt değişimine kadar
Keşke burda olsam hep birkaç gün sonra iş nedeniyle dönmek zorundayım. Anneme üzülüyorum hak verin bence

Başlık yanlış bir gün bizlerinde aynı halde olmayacağının garantisi yok.

Ben bu konuya inanılmaz üzülüyorum. Gözünün içine bak evlatlar büyüsün diye sonra da senin gözüne bakilsin öl diye. Ah bu ninemiz inşallah bunları hissetmiyordur

Yaşlı bakmayan anlamayamaz inanın hem psikolojik hem bedenen çok ağır. Ona bakarken eriyen anneme babama üzülmem kadar normal ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…