Yaşlılarda ölüm belirtisi

Fiziksel olarak bilemem ama annem ve babamda sanki biliyorlarmış gibi konuşmuşlardı.Annem bizi emanet edecek birini bulmaya çalışıyordu ölmeden bir kac saat önce babama bama dua oki kuran oku demiş.Babam sürekli yanında tutmaya sohbet etmeye çalışırdı.Ve rüya hayal görürdü uyanıkken.Ruyasinda da onu kovalayan birilerini görüomus.Korkuyordu geceleri bir sey yokken.Hissiyat geliyor galiba insana

İnsan insana yüktür diye boşuna denmemiş ,ölmesi için ne kadar çok isteklisiniz yazık yahu ,kimin ne zaman öleceği belli olmaz ama rabbim neneye acısız bir yaşam ve acısız bir ölüm versin

Benim özel msj ayarlarım kapalı galivangrlmiyor
Benim özel msj ayarlarım kapalı galivangrlmiyor

Durumunuza üzüldüm. Özel msjlarda mail uyarısı geldiği için kapatmıştım sanırım o yüzden gelmiyor. Malum eşim bazı konuları bilmiyor ve iş icabı ikimizin de mailleri birbirimizin bilgisayarlarında açık olumca riske atmak istemedim. Ben de çok üzülüyordum ama sonra terapistimle konuştukça annemin bu hayatı kendi istediği için yaşadığına ikna oldum. Yani istese benim bulduklarımı annem de bulur. Ben naaıl eşine telefın şifren ney diye soruyorsam o da sorabilir ve en önemlisi daha öncede söylemiştik kadın mutlaka bir yerde sezer. En basitinden babaannneniz konusunu düşünün. Evet annenize zor çözüm bakıcı ama o evde yabancı istemem gerekçesi ile kendini heba ediyor tabiri caizse. İnsanlar evlerine yatılı çocuk bakıcısı alıyor neden rahat etmek için. Yani herkesin kendi tercihi. Siz kimsenin hayatından mesul değilsiniz onun için duyduğunuz sorumluluk ve suçluluğu silin kafanızdan. Psikiyatr dan ziyade psikoterapi yapan birini bulmanızı tavsiye ederim. Ben de ailemle aynı şehirdeyim aslında ama onların başka şehirde de evi var bazen orada bazen buradalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…